PDA

View Full Version : Plecaczki oraz worki moro - porpozycja wykorzystania

Podszyfacz
17-05-2017, 18:57
Witajcie,

Kiedyś plecaczek czy worek moro na Rooku to był rarytas. Szło to nawet sprzedać! Dzisiaj jak ktoś zdobędzie to zwykle wyrzuca, bo zapewne już nawet w dp miejsca nie ma żeby to upychać. Ihy kupuje się w plecakach zwykłych. I tutaj mam ciekawą propozycję.

Otóż możliwość kupowania ihów x7 u Bazina w ilości 20 sztuk oraz 36 sztuk (tylko) i, żeby kupić trzeba mieć otwarty plecak / worek. Czyli otwieramy worek, prosimy bazina o sprzedaż i pojawia nam się dana ilość. Aby nie było to za darmo (bo zyskujemy sporo udźwigu) to cena 20 sztuk byłaby 15cc, a cena 36 sztuk 25cc (worki są lżejsze niż plecaki, więc cena większa).

Można dodać jakąś misję do tego, ale niekoniecznie. Możecie dać propozycję jaką misję dodać.

Myślę, że wtedy można korzystać z tych fajnych worków i plecaków w sposób efektywny :D

Głosujcie, co myślicie :)

Propozycja mi się nie podoba. Chociażby ze względu na techniczne możliwości - więcej z tym zachodu niż korzyści.
No to może pojedyncze ihy za 75 platyn sztuka i kupujemy na ilości dowolne np. 100 ih x7, 137 ih x7, 254 ih x7 itd. i tyle nam daje do plecaków, ile kupimy, ale musimy miec dany cap, bo inaczej std. pisze - "nie masz tyle capa!" (wychodzi 15cc za 20). To już byłoby prostsze. Ja technicznych możliwości nie czaję, więc tylko zarys dałem projektu. Chodzi o to, by wykorzystać te plecaki skoro już są.

Ciesz się, że w ogóle powstał taki NPC, który może nam sprzedawać plecaki ihów x7. Ty jeszcze narzekasz na capa? Gościu, bez przesady.

Sorry, ale jestem na nie. Wolałbym już, aby była misja na oddanie 10 moro worków i 10 moro plecaków w zamian za wejście na bossa, z którego dostawałoby się 10 poziomów + loot (mpa, golden legs, mms).

Ty to dowaliles. Za latwa misja i to o wiele na takie nagrody :D Ja nie narzekam na cap! Chyba nie umiesz czytac ze zrozumieniem. Po prostu pomyslalem jak wykorzystac te worki w uzyteczny sposób... I worki/plecaki jako artefakty to totalna glupota, bo nie po to zostaly dodane.

Squid
17-05-2017, 20:14
Propozycja mi się nie podoba. Chociażby ze względu na techniczne możliwości - więcej z tym zachodu niż korzyści.

Sunarrem
17-05-2017, 20:16
Moze i tak. A gdyby tak zrobic quest na jakis super backpack? Ktory by dawal jakies wlasciwosci? przy okazji zostala by wykorzystana kolejna pozycja w EQ

@AkuS@
Ty no name. Apo juz dawno wyglada jak mazurek.

Ossama
17-05-2017, 21:11
Dobry pomysł, z pewnością ułatwił by bocenie na rooku kilku osobom

Aku$
17-05-2017, 22:57
Merranus nie rob z Apo mazurka -_- moze jeszcze jakis mbp zrobic ? i zordian seta ? dodac npc na outy zeby dawaly loota dmg i inne rzeczy co ?????

Sasha Rookslayer
18-05-2017, 13:23
Ciesz się, że w ogóle powstał taki NPC, który może nam sprzedawać plecaki ihów x7. Ty jeszcze narzekasz na capa? Gościu, bez przesady.

Głosujcie, co myślicie :)

Sorry, ale jestem na nie. Wolałbym już, aby była misja na oddanie 10 moro worków i 10 moro plecaków w zamian za wejście na bossa, z którego dostawałoby się 10 poziomów + loot (mpa, golden legs, mms).

Showtek
19-05-2017, 20:38
Typie jak masz problem z tym ze plecak waży więcej niż worek to mam dla ciebie rozwiązanie kupujesz gbp ihów x7 przekładasz je do worka i wyrzucasz plecak :)
Jestem na nie

Voltan
06-07-2017, 00:47
Propozycja została odrzucona, pozdrawiam.