PDA

View Full Version : [Strona] Regularne NEWSY

Podszyfacz
22-05-2017, 11:41
Ostatnio sporo osób, z którymi rozmawialem pisalo, ze nie maja motywacji do gry bo "nie widza, ze cos sie dzieje" i sobie po prostu ida. Wiec jestem ciekawy, czy faktycznie wiekszosc jest tego samego zdania. Ogladalem profesjonalny program naukowy, który prowadzil badania dotyczace NEWSÓW i ich zwiazku z utrzymaniem marki na wysokim poziomie. Okazalo sie, ze NEWSY to jedna z najwazniejszych rzeczy, na jaka ludzie czekaja i dzieki temu przywiazuja sie do marki. Czy tutaj tez tak jest? Czy Wy tez tak myslicie?

Pytanie ankietowe to:

Czy zacheciloby Cie do gry i zapraszania do niej innych, gdyby administracja informowala co 7-10 dni co sie dzieje, zamierza dziac, moze zdarzyc, jest wykonywane, planowane itp. na serwerze?

Ciekawy jestem co napiszecie.

Jestem na nie ponieważ są to dane poufne
Nie do konca rozumiesz koncepcje. Sasha napisal to mniej wiecej o co mi chodzilo, ale tez nie do konca.

Sasha Rookslayer
22-05-2017, 11:52
No jasne, że powinni informować mniej więcej co zrobili na serwerze, ale tylko w skrócie, aby nie do końca nie było wiadome co zamierzają dodać.

Coś typu:

Zwiększyliśmy częstotliwość wypadania KlejNutki z pewnej księżniczki.
Dodaliśmy do pewnego skarabeusza kiełbasę.
Na stronie zostaną zaktualizowane pewne przedmioty.

Jestem na Tak. Ludzie od razu zobaczyliby, że coś się dzieje. :)

Hokage
22-05-2017, 22:34
A co jeśli nic za często nie robią? i co wtedy mają pisać? I to jeszcze co 10 dni ;)
Wejdzie Mortiis i napisze "a byłem sobie i sprawdziłem kilku czy nie bocą"
Przecież Squid nie będzie co chwila pisał postów że zrobił ileś tam do upa i coś opisał czy przetestował.

Wystarczy mi że widzę ciągle nawet po 3 osoby na teście i już wiem że coś testują i że coś się dzieje.

Jestem na nie

Ossama
22-05-2017, 23:01
Takie newsy z APO do porannej kawusi coś pięknego. Na samą myśl zamówiłem okulary do czytania.

,,Ironia jest ostatnią fazą rozczarowania'' - Anatole France

Kiroshi
23-05-2017, 10:33

Rastamanek
02-06-2017, 23:56

Dane poufne związane z newsami na OTS? Też mi nowość XD

#

Nikomu by się nic nie stało, gdyby jednak takie informacje były dostępne, ale że na tym OTS się nic dzieje moim zdaniem jest to zupełnie nie potrzebne :)

-Dałem chyba na "tak", ale to takie naciągane :D