PDA

View Full Version : Report Rule Violation

Tiki Tenii
03-06-2017, 23:11
Witam :D
Chcę zaproponować jakąś zmianę w korzystaniu z "Report Rule Violation".
Kilkukrotnie zdarzyło mi się napisać reporta, zanim otrzymałem odpowiedź padłem lub dostałem laga. Nie dowiedziałem się co gm mi odpisał :confused: (czy wgl. odpisał).
Myślę że też mieliście taki problem.
Osobiście nie wpadłem na żaden pomysł, który byłby wstanie usprawnić korzystanie z RRV.
Piszcie swoje propozycje co by było można zmienić w RRV, chyba że nie chcecie nic zmieniać ;)

Sasha Banned
03-06-2017, 23:17
Padłeś to napisz ponownie ten sam report. Innej możliwości nie ma. Mam nadzieje, że pomogłem. Sorry, ale jestem na nie, jest dobrze.

Nvm
03-06-2017, 23:47
Chcę zaproponować jakąś zmianę w korzystaniu z "Report Rule Violation".

Osobiście nie wpadłem na żaden pomysł, który byłby wstanie usprawnić korzystanie z RRV.

?

Sorry, nie czas na takie zmiany, są o wiele ważniejsze rzeczy do zrobienia imho.

#e
Jeśli już, to zewnętrzny system RRV dostępny na stronie po zalogowaniu się, z wysuwanej listy dostępne używanie macro/botów, obraźliwe i tak dalej, do każdej z tych pozycji przypisany czas trwania zgłoszenia, po którym bez odzewu ze strony administracji znika, bo przykładowo ciężko będzie stwierdzić po 60 minutach od wpłynięcia zgłoszenia czy osoba, która je wysłała była pierwsza na respie. Możliwość wrzucenia zdjęcia/filmiku i pole do wpisania nicku postaci osoby łamiącej regulamin. Tak czy siak, coś takiego w bardziej okrojonej, ale funkcjonującej wersji mamy na forum, więc co byś nie wymyślił, będzie to zbędne.

Squid
04-06-2017, 09:36
Nawet nie napisałeś co ma się zmienić, więc co to za propozycja? Żadna. Zamykam.