Zaloguj się

View Full Version : Dziwny blad Ancient Demony

Podszyfacz
06-06-2017, 13:43
Wlasnie, wczoraj (wlasicwie dzisiaj) o godzinie 00:30+ mialem dziwne sytuacje.
Poszedlem sobie przed snem ubic pare Ancient Demonów. I kiedy demon mial jakies 2-10% to mi sie odznaczal (zalezy jakie hity wczesniej mi wchodzily). Ja pewny, ze zaraz padnie nie zwracalem na to uwagi. Dzialo sie tak caly czas kiedy bilem demy. Marnowalem przez to uhy i ihy oraz 2x prawie padlem, bo dem mial malo, a ja full hp i patrzylem na cos innego a tu nagle patrze mocny red a demon nadal ma tyle hp ile mial... Zróbcie prosze cos z tym, bo sie expic nie dalo.

To samo mialem w trainerze. Wszedlem sobie chwile do trainera. Patrze, a tu odzaczony. Nie widze komunikatu od admina, pisze ciagle co jest grane - nic.

Nie wiem co jest tu kombinowane, ale bardzo mi to przeszkadza :(

Ktoś Ciebie sprawdza. Mam tak prawie codziennie, ktoś lubi mnie sprawdzać. :D

Tyle w temacie, pozdrawiam.
Chyba nic nie rozumiesz... właśnie w tym rzecz, że żadnego admina nie było. A jak ktoś sprawdza to nie odznacza 20+ razy tylko max 2-3, bo byłem sprawdzany i poza tym komunikat jest zwykle. Dodatkowo zawsze jak Demon był na red Hp a w trainerze cały czas odznaczane, więc to nie był admin. Nikt mi nie odpisywał też jak pisałem "o co biega" itp.

Squid
06-06-2017, 19:29
Po wnikliwej analizie doszliśmy do 2 możliwości:
1. Edytowałeś klienta tibii poprzez zmianę spr/dat/pic lub cokolwiek innego i niestety uszkodziłeś go.
2. Używałeś auto ataku i niestety coś Ci szwankował.

Pozdrawiam, Squid ;)