View Full Version : Ban pewna zmiana
Zgłaszacz
06-06-2017, 18:28
kiedys byla propozycja aby z postaci wylaczyc jakies funkcje
wracam z ta propozycja
dostajesz bana = dostajesz tp w miejsce odlegle daleko, mozesz tylko obserwowac kanaly i pisac prywatne wiadomosci, nie mozesz sie ruszyc, przesuwac itemow itp..., brak mozliwosci pisania rrv :)
Colinovsky
06-06-2017, 18:34
Aż tak ci się nudzi jak dostałeś bana? Polecam wyjść na podwórko, zrobić coś pożytecznego ze swoim życiem, czy chociażby obejrzeć jakiś serial, a jak już koniecznie musisz grać, to pograj w coś innego. Prosta sprawa. Blokada konta to blokada konta, więc na cholere skupiać się na takich zmianach? XD
@t
Odpowiedź jest prosta - nie.
Ojciec Mateusz
06-06-2017, 18:43
Erken ma racje, propozycja dobra powinna wejsc w zycie APO.
>>>AWESOME<<<
06-06-2017, 18:56
Zawsze możesz relognąć na inna postać i pisać normalnie bez niczego a jak już dostaniesz ban na IP, to raczej pewne jest, że nie potrafisz się zachować, więc nie ma sensu, byś pisał, innym choćby na priv. Jestem na NIE
Sasha Banned
06-06-2017, 20:07
Chyba sobie jaja robisz. Dostajesz bana to odpoczywasz, nie możesz zalogować na daną postać i tyle. Tak było, jest i mam nadzieje, że tak pozostanie.
Chcesz pisać na różnych kanałach? Relognij na inne konto, co za problem? : o
Propozycja mi się nie podoba, jestem na nie.
Mozesz relognac na noba i widzisz all. W takim przypadku jak piszesz nie tracil bys speeda etc. Co prawda banuja teraz ciagle i za byle gowno ale propozycja na nie
Weź gościu najlepiej skończ grę na tym serverze oraz skończ pisać bezsensowne propozycje ban= brak możliwości logowania na postać chcesz sobie popatrzeć na kanały typu: Trade, game-chat, to sobie wejdź na inną postać i patrz.
#T
jestem na nie.
Rastamanek
07-06-2017, 10:48
Nie wiem skąd Ci się wziął ten pomysł, ale to zupełnie bezsensu. Nie po to otrzymujesz bana na postać, żeby mieć możliwość zalogowania na nią. Jak chcesz poczytać sobie dane kanały to wystarczy zalogować na inną postać i masz problem rozwiązany.
#
Jestem na nie
Zgłaszacz
07-06-2017, 12:01
Nie wiem skąd Ci się wziął ten pomysł, ale to zupełnie bezsensu.
Stąd:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=95621
punkt 10
pełne wyłączenie postaci z możliwości gry na serwerze, na postać, na liczbę godzin lub na stałe - przeniesienie postaci do protection zone, zablokowanie możliwości ruchu, przesuwania przedmiotów, pisania na kanałach publicznych, jedynie wgląd w postać.
Sorc Kingow
07-06-2017, 13:49
kiedys byla propozycja aby z postaci wylaczyc jakies funkcje
wracam z ta propozycja
dostajesz bana = dostajesz tp w miejsce odlegle daleko, mozesz tylko obserwowac kanaly i pisac prywatne wiadomosci, nie mozesz sie ruszyc, przesuwac itemow itp..., brak mozliwosci pisania rrv :)
#topic
Aha no i mają marnować czas na stworzenie mapy, skryptu do tej rzeczy.
Lepiej jak zbanują wszystkie postacie (nie zawsze wpada IP ban) i sobie ktoś założy nowego chara i może się uspokoi i przy okazji ma możliwość poexpienia, skillowania i popisania na Game-Chat, temple.
Osobiście wydłużałbym bany na tych postaciach co non stop łamią regulamin + główny char. Łamiesz na noobie, dostajesz bana tu na x czasu i
na głównym nakłada się dodatkowy czas blokady.
Oficjalnie jestem na NIE.
Ossamowy
09-06-2017, 00:10
Jak by taka wyspa powstała to było by tam więcej osób niż w City ;) słaby pomysł, lepiej zostawić tak jak jest. Jedyne co mogli by dodać to oddzielny channel, który otwiera się automatycznie przy sprawdzaniu. JESTEM NA NIE!!!!!
Propozycja odrzucona, temat zamykam, pozdrawiam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.