Zaloguj się

View Full Version : Gracz miesiąca

Ossamowy
09-06-2017, 00:24
Witam. Moja propozycja jest taka, żeby wprowadzić system nagradzania "osób miesiąca" Wyglądało by to tak. Osoba pierwszego dnia każdego miesiąca wpisywała by komendę podobną jak przy pvp event. Był by jej wtedy liczony czas online a exp. Musiało by być to dopasowane do lvl żeby na wygraną miała szansa osoba expiąca na 300 lvl i ta n 4k. Nagradzano by 3 osoby na mainie i 3 osoby na rooku. Nagroda wcale nie musiała by być wielka, mogła by to być np. jakaś ozdoba do domku z własna nazwą, kilka uc lub zwiększony speed przez tydzień. Dodatkowo dodawać wygranych graczy na stronę główną serwera. Zawsze lepiej jak coś by się na niej działo. Zachęciło by to graczy do expa i zawsze by to była jakaś nowość.

Isei
09-06-2017, 00:51
Ossama daj spokoj, oni nie maja czasu na napisanie newsa dlaczego nie ma najazdow z uptade, a co dopiero wprowadzanie nowych rzeczy :D

>>>AWESOME<<<
09-06-2017, 00:51
Nie wiem, czy uśmiechałoby się większości graczy no lific bez przerwy nie zapominając o tym, że większość osób na serwie to już osoby dorosłe pracujące więc szanse by mieli tylko Ci, którzy nie pracują i napierdzielają bez przerwy ;/ jeżeli by to była tylko, jakaś głupia plakietka z nickiem to tam może być, ale uc lub zwiększony speed za nawalanie dzień i noc to już przesada. Jestem na nie.

Sasha Banned
09-06-2017, 14:26
Pierw niech skończą drugą część aktualizacji oraz zmodernizują stronę główną serwera, aby później takie dodatki dodawać.

Propozycja nie podoba mi się, ponieważ wygrałyby osoby, które mają najwięcej czasu i gdzie tu sprawiedliwość? Propozycja lekko nieprzemyślana, proponowałbym już dodać jakiś event (coś typu jak było kiedyś na Rookgardzie - miliona potowrów albo jakiś konkurs z pytaniami czy loterie).
Sorry, ale jestem na nie.

Zgłaszacz
09-06-2017, 15:06
Jestem na tak, chociaz nie zawsze mam czas na expienie kilka h jak sasha ale takie cos na pewno przyda sie.

Hokage
09-06-2017, 16:48
ycja nie podoba mi się, ponieważ wygrałyby osoby, które mają najwięcej czasu i gdzie tu sprawiedliwość?

Dokładnie! wygrał byś to ty i jaka sprawiedliwość. Awesome dobrze napisał że nie każdy ma czas bo pracuje itp/

#t

takie coś nie ma sensu. Nie pamiętam co ale było już coś takiego co liczyło licznik online na stronie.

Lepiej jak zrobią 2 część uptade i to wprowadzą. Dobrze było by się też zająć jakimiś nowymi respami czy co a nie jakieś konkursy bo nikt na to nie ma czasu.

jestem na nie

djakon
09-06-2017, 18:54
odejde z roboty jak twoj pomysl wejdzie w zycie

Nagradzano by 3 osoby na mainie i 3 osoby na rooku.

18:52 Total players: 25

25% serwera dostaje nagrody XD

Sokol from West
10-06-2017, 13:31
Dawno nie czytałem tak śmiesznej propozycji XD To nie te czasy, gdzie grało po 200-300 osób, gdzie takie coś byłoby strzałem w dziesiątkę, ale teraz przy 30-40 osobach? XD

W ogóle nie przemyślałeś tego, tylko walnąłeś "na pałę" taką propozycje ;) W obecnych czasach spora część apo to już ludzie po 20+ lat i nie mają zamiaru raczej prześcigać się w "zostań graczem miesiąca" :)

Jestem na nie :)

Minek Drewno
11-06-2017, 00:18
Pierw niech skończą drugą część aktualizacji oraz zmodernizują stronę główną serwera, aby później takie dodatki dodawać.

Propozycja nie podoba mi się, ponieważ wygrałyby osoby, które mają najwięcej czasu i gdzie tu sprawiedliwość? Propozycja lekko nieprzemyślana, proponowałbym już dodać jakiś event (coś typu jak było kiedyś na Rookgardzie - miliona potowrów albo jakiś konkurs z pytaniami czy loterie).
Sorry, ale jestem na nie.

Zgadzam się z Sasha Jest to nie przemyslana propozycja.
Również jestem na Nie!!

Voltan
06-07-2017, 00:41
Biorąc pod uwagę wyniki sondy muszę odrzucić propozycję, pozdrawiam.