View Full Version : exiva na rooku
Zgłaszacz
13-06-2017, 23:26
przydatna rzecz, i tak rook jest juz 2 mainem, wiec mozna to wprowadzic
Sorc Kingow
14-06-2017, 00:08
Ta komenda praktycznie zła w sobie nie jest i pomocna w znalezieniu osoby.
Oczywiście na TAK.
na rooku nawet zrobili perfect amulet wiec czemu nie moze byc exivy? nie raz pomoglo by znaleźć dana osobe.
jestem na tak
Sir Avengo
14-06-2017, 12:45
Może i nie jest to niezbędne na rooku ale z całą pewnością przydatne. Jestem na TAK :)
Sasha Banned
14-06-2017, 13:31
Exiva powinna być w jednej ze stu nagród u Ahmeda. Bardzo przydatna rzecz, zawsze można znaleźć jakąś osobę. Na pewno się przyda.
Można byłoby jeszcze zrobić PvP na Rooku. ;) Rook to już lepiej niż Main - szybciej się expi, expa/ itemy dostaje się poprzez kliklnięcie na moba. :v
Jestem na tak.
Można byłoby jeszcze zrobić PvP na Rooku. ;)
Hahahaha! Pvp na rooku, dobry suchar. Dobijaj ludzi, do końca ihów/uhów. :D To nie ma najniższego sensu, iż to nie jest main i to nie jest realne, że ludzie będą bić nowych graczy po 4 sekundach z wyjścia kratki temple.
#t:
Jestem jak najbardziej tak, iż ten czar będzie bardzo użyteczny.
Dodajcie jeszcze czary exori max/exevo gran mas vita vis, wlaczcie pvp, ultimate weapon, shaman skirty. Opanujcie sie ludzie, ta wsypa nie powinna byc w ogole rozbudowywana XD
JESTEM NA NIE
Uważam, że Rook jest baaardzo mocno przesadzony już z dodatkami i poziomami graczy, ale taki czar akurat nie ułatwiłby expa czy zdobycia lepszego itema....
Jestem na TAK
Hahahaha! Pvp na rooku, dobry suchar. Dobijaj ludzi, do końca ihów/uhów. :D To nie ma najniższego sensu, iż to nie jest main i to nie jest realne, że ludzie będą bić nowych graczy po 4 sekundach z wyjścia kratki temple.
#t:
Jestem jak najbardziej tak, iż ten czar będzie bardzo użyteczny.
A dlaczego, nie? Zrobić osobną arenę i kto chcę się bić ten się bije, wtedy może coś skille na rooku byłby warte.
W tym momencie wyniki sondy nie są jednoznaczne. Zastanowimy się, ewentualnie poczekamy na bardziej klarowne wyniki.
Zgłaszacz
06-07-2017, 12:32
Dobrze wiesz ze wyniki pogarszaja ludzie z maina. Wystarczy spojrzec
a ja jestem przychylny do tego pomysłu, jak wspomniał sam autor rookgard i tak już nie jest rookgardem, który ma exane pox, ihy, uhy i inne wynalazki, a więc exiva niczego nie zmieni :)
Dobrze wiesz ze wyniki pogarszaja ludzie z maina. Wystarczy spojrzec
ej typie serwer to main i rook, wiec gracze z obu wysp tworza swiat wspolnie, ale...
a) gracze z maina musieli przetrwac do 15lvla na rooku,
b) gracze z rooka nie maja nic wspolnego z mainem.
main 1:0 rook - teraz typie glosuj mi w temacie dot. mainlandu to cie pchne pod kola autobusu szczecin - truskawki
btw. lewak jestes, bo nie poszlo po twojej mysli to teraz bedziesz plakal XD
@top
Zaglosowalem na tak, ale prawie miesiac temu i zmienilem zdanie. Jestem przeciwny, bo na rooku nie ma pvp, nie bedzie rsow itp, a te dojscie na resp to chuj, wiec niech sobie te rookery biegaja - po co nam kolejny M.
Poza tym exiva na rooku moze zaszkodzic nowym rookslayerom, ale w sumie to dobrze, bo pojda na main.
W tym momencie wyniki sondy nie są jednoznaczne. Zastanowimy się, ewentualnie poczekamy na bardziej klarowne wyniki.
https://d3higte790sj35.cloudfront.net/images/io/ae/cced051cb9d25c4f565964b8d4aa02f3.jpeg
Faktycznie, nie sa - poczekajmy na 51:49, pozdrawiam!
//
[Rinson] W momencie gdy Voltan napisał post to sonda miała 50/50% :)
Propozycja prawdopodobnie zostanie wprowadzona, temat zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.