Zaloguj się

View Full Version : Wybory

Budzok1
26-09-2007, 21:38
Siema! Wiecie ze ostatnio sytuacja tego rzadu nie wygladala najlepiej i poniewaz rozpadla sie kolalicja beda nowe Wybory dlatego jestem bardzo ciekawy jak byscie glosowali wy Czyli przyszlosc tego narodu!!

Old Boy
26-09-2007, 23:00
Sądząc po tym jaka średnio wieku wynosi tutejszych użytkowników to wątpię, żeby ich to interesowało (może to i dobrze). Ale znakomicie, że ktoś w odpowiednim dziale założył normalny temat, reszta przechodzi wszelakie pojęcie.

SiMiNa MaSaKraToS
27-09-2007, 07:57
Omg. Nie ma tu PĆ! Czyli Parti Ćwoków xD :/ Dopisz to moze co?? bo nie ma wszystkich ;]

Hoby
27-09-2007, 14:30
Sądząc po tym jaka średnio wieku wynosi tutejszych użytkowników to wątpię, żeby ich to interesowało (może to i dobrze). Ale znakomicie, że ktoś w odpowiednim dziale założył normalny temat, reszta przechodzi wszelakie pojęcie.Old Boy

No po Twoich wypowiedziach widać, że to Ciebie nie powinno interesować... Człowieku nabijasz posty w każdym temacie który widzę, piszesz nie na temat, a w dodatku cały czas o tym, że temat nie jest w tym dziale co potrzeba. Od tego są moderatorzy.

Żeby nie odbiegać od tematu, powiem, że zagłosowałbym na PO, we wcześniejszych wyborach również ich wybrałem.

Nixon
27-09-2007, 14:51
@Up
Pytanie w sondzie zostało napisane w trybie przypuszczającym (z błędem), więc nawet niepełnoletni może powiedzieć na kogo by głosował.

Ja osobiście głosowałbym na PO (PiS sux). Wypowiadam się, pomimo tego, iż nie jestem pełnoletni.

A gdzie PK? (Partia Kobiet)?

*Dark Kameleon*
27-09-2007, 15:17
Ja zaglosowalbym na SAMOOBRONE I h** w dupe reszcie. Lepper roox ; ] Reszta suxxxx!!!:D Lepper to moj idol.

Pandora
27-09-2007, 20:44
ja bym proponowal ten temat przeniesc do dzialu Humor lub Fantazja & Bajki ( xD) bo wybory nigdy nie beda juz na powaznie.

Ja osobiscie glosowal bym na PO ;)

Doder Pall
27-09-2007, 22:10
Bajki ? (idiot)
Ja bym głosował na PIS-przemoc i sranie . :D

Budzok1
28-09-2007, 15:04
@Up
Pytanie w sondzie zostało napisane w trybie przypuszczającym (z błędem), więc nawet niepełnoletni może powiedzieć na kogo by głosował.

Ja osobiście głosowałbym na PO (PiS sux). Wypowiadam się, pomimo tego, iż nie jestem pełnoletni.

A gdzie PK? (Partia Kobiet)?

Dla wyjasnienia: pytanie nie zostalo bledenie zforumlowane poniewaz taki byl zamiar tzn chcialem zapytac tych co tutaj graj na apo na kogo by glosowali w wyborach a poniewaz wiekszosc osob jest niepelnoletnia pytanie w sadzie zostalo zforumlowane w trybie przypuszczajacym!!
no i druga sprawa niestety ale tylko 10 parti moglo brac udzial w sadzie a poniewaz znalazlem w jakies ankiecie tylko te 9 to rownierz je wpisalem (sa naj popularniejsze)

Graydon
28-09-2007, 16:52
Najlepiej, gdyby żaden z Polaków nie poszedł na wybory, a krajem rządziłby ktoś sprawiedliwy.

Niech tylko przekroczę barierę wiekową, która stoi na drodze do założenia partii! W końcu w Polsce coś się zmieni. Szkoda, że będzie to już po EU2012, ale trudno!

Zobaczycie, kiedyś to osiągnę!

Nixon
28-09-2007, 19:07
Dla wyjasnienia: pytanie nie zostalo bledenie zforumlowane poniewaz taki byl zamiar tzn chcialem zapytac tych co tutaj graj na apo na kogo by glosowali w wyborach a poniewaz wiekszosc osob jest niepelnoletnia pytanie w sadzie zostalo zforumlowane w trybie przypuszczajacym!!
no i druga sprawa niestety ale tylko 10 parti moglo brac udzial w sadzie a poniewaz znalazlem w jakies ankiecie tylko te 9 to rownierz je wpisalem (sa naj popularniejsze)

Jest tego więcej, ale nie chce mi się poprawiać. Pokaż mi miejsce, w którym ja napisałem, że pytanie zostało błędnie sformułowane, powiedziałem, że widzę błąd ortograficzny. Poza tym nie używaj słów, których nie rozumiesz i popracuj nad ortografią.

@Down
Nie kłam. Jej liderem jest pan Ędward Ącki.

Kuzaj
28-09-2007, 19:33
Wy to się nie znacie na partiach!11
Ja będę głosował na partię ĘĄ !1
Jej liderem jest pan Ędward Ą. NIEEE nie wymawiajcie jego nazwiska bo zemści się w jego programie, ZUUOOOOOOO. Pan Szymon, jego prawa noga rozpierdoli cały sejm i nastanie nowy świat, życie w tłoku YEAAA!11

YourBaby
29-09-2007, 11:50
Na nikogo..Ta Polska schodzi na psy. Lepper sie ru..., a inni inne świństwa robią tylko by chcieli jak najlepiej dla siebiea dla nas ?.. G.ówno nam dadzą..

Szkoda ,że nie ma w ankiecie 'na nikogo' powinno to byc

Mój głós na nikogo ~!:eek:

Mortarius
29-09-2007, 12:11
OMG czemu nie dałeś parti ęą ? (szymon majewki show) oni są najlepsi :D:D:D ja nie głosowałem na nikogo bo jak ktoś tam up powiedział Polska schodzi na psy :o

Old Boy
19-10-2007, 10:59
Nie jestem zwolennikiem PiSu, LiDu ani innej partii, ale patrzac na obietnice Tuska który obiecuje gruszki na wierzbie, a pcha się do koryta by "żyło się lepiej", ale jego kumplom z partii. Nie głosuje na tego fałszerza.

Ormin
20-10-2007, 18:27
Osobiscie zaglosowalbym na PO, jakos najbardziej do mnie przemawiaja.. po nich bylby LiD.. [...] na ostatniej pozycji? Nikt. A za nimi? PiS!

Vorfed
20-10-2007, 19:08
Haha xD. Ja powiedziałem debilom z klasy, że mój stary to komunista. Jest w PPP i planuje dokonać zamachu stanu... 50 % myśli, że to prawda ; P.
Hm.
Pis to partia konserwatystów, jak dla mnie to prawie komunizm. Państwo solidarne? Hahaha i dalej to samo. To, że ktoś jest biedny w dużej mierze zalezy od niego. Było skończyć dobra szkołe i sumiennie pracować! Co się kryje pod słowem solidarność? Wpierdalanie się kościoła do rządów z czego nie ma nic dobrego. Kościół najlepiej traktować jako coś osobnego, niech polak ma wybór wierzący, ateista... Niech będzie jakaś harmonia. Patriotyzm? Haha. To mnie dobija. Patriotyzm to głupota. Zginać za kraj? Powodzenia. No dobra, może dla kogoś ziemia to coś ważnego, ale po chuja wpajać to młodym ludziom? Pranie mózgów? Ja bez jakiegoś wpajania wiem, żę byłbym gotów zginąć za miłość do 2 osoby... Więc po co jakieś wpajanie czegoś... Wpierdalanie się w gospodarke? Jak dla mnie to spadek wzrostu gospodarczego. Znając nieudolne rządy stracimy przez coś takiego bardzo wiele, ale cóż...
PO partia, która według mnie mogłaby zrobić wiele dobrego i chyba najwięcej.
Mają wiele ciekawych planów, ale plany a ich realizacja to 2 inne rzeczy...
Jak dla mnie Polska to taki niewolny kraj ; (. Jesteś ateistom masz przejebane, masz inny kolor skóry masz przejebane. Przejebany kraj. Ja bym zagłosował na Po! Pozdro.

Szkarlatny leon 2.0
20-10-2007, 19:10
A partia Majewskiego? "Ę, Ą" hehe chyba każdy wie o co chodzi kto ogląda Majewskiego :D

GrenceWettias
20-10-2007, 20:29
A ja osobiście zagłosowałbym na LiD

Lewica RoX :D

I jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma ch*ja we wsi :D

GladeQ
20-10-2007, 21:33
Samoobrona rulez !!! leper premierem !!! podziwiam tego pana :) no ale tak na serio to ja chyba za PiS jestem :)

Psujek
21-10-2007, 11:04
Platforma Obywatelska ...

Tusk bije inteligencja Kaczyńskich jak chce ...

Nerki Knight
22-10-2007, 20:59
OMG czemu nie dałeś parti ęą ? (szymon majewki show) oni są najlepsi :D:D:D ja nie głosowałem na nikogo bo jak ktoś tam up powiedział Polska schodzi na psy :o

Gdybyś ty tak mógł głosować...

@topic
Ja bym głosował (gdybym osiągnął pełnoletniość) na LiD ;P

***Diex***
22-10-2007, 21:37
No to mamy POjebane w POlityce...

#temat
Ojciec zagłosował na tej białej karteczce, a ja dostałem tą żółtą...nawet nie wiem na kogo zagłosowałem...głosowałem na "ene due rike fake".

Tripp
22-10-2007, 22:07
PO - ciekawy plan gospodarczy (tzn jego zarys, bo szczegółów było niewiele).

Sev
25-10-2007, 15:52
KRAJOWA PARTIA EMERYTÓW I RENCISTÓW ROX!!!

NIC ICH NIE POBIJE!!!!

RENCIŚCI ROX!!