Zaloguj się

View Full Version : Straci?em 700 palka

The Great Knight
26-09-2007, 21:39
Straciłem postac, bo wymienilem sie za chara na rl za chara tu... Nick Aerox wyjechalem do kuzyna na cale lato a tu przyjezdzam passki nie dzialaja ... Wchodze na rl patrze ze BaN to sie wkurzylem bo koles mnie wykiwal. Sprawdzilem ze spadl 11lvl'i z 101 na 90lvl Ban po miesiacy czekania ten sam typek nakapowal ze sprzedaje postac (deleted) Dlatego bardzo bym chcial odzyskac to bylo juz dawno i nie mam nawet acc numer'a od Aerox'a.. A passy sie zmienily na moj e-mial.. Ten koles zapomnial passki i juz se nie pogra bylo to z 2 miesiace temu. Dlatego napisalem to zeby odzyskac postac Nick : Aerox ... Prosze Gm'a o napisanie na prw napisze dokładnie jak to sie stało .. POZdrRo

Dangerous
26-09-2007, 21:49
Nie znasz regulaminu?
Ekipa APO nie ponosi odpowiedzialności za utratę konta.
Ty się wymieniałeś na własną odpowiedzialność, więc masz problem. =)

Budzok1
26-09-2007, 21:50
Nie wiem czy wiesz ale w regulaminie jest taka wzmianka:

4 - Każdy gracz jest odpowiedzialny za numer i hasło swojego konta. Ekipa APO nie ponosi żadnej odpowiedzialności za konsekwencje ewentualnej ich utraty.
5 - Game Master/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za transakcję dotyczące kont. Gracz nie może prosić o pomoc w przypadku oszustwa.

Ja ci zycze zebys odzyskal konto bo 700 lvl nie robi sie od tak a wydaje mi sie ze gmowie nie beda skorzy aby ci pomuc :/ ehh :/ jak bys zaczynal od nowa to napisz pomoge ci w jakis questach albo cos jak chcesz!! Pozdro

Old Boy
26-09-2007, 23:01
Chyba w takiej panice zakładałeś ten temat, że nawet nie zauważyłeś w jakim dziale.

Yorgy II
06-10-2007, 19:48
Ja tam sie kolesiowi nie dziwie że panikuje bo 700 lvl to raczej z deka szkoda... ale nie oddadzą ci go na to nie licz po 1 nie masz dowodow ze to byl twoj char a po 2 ty jesteś odpowiedzialny za swoje passy :)

Khuramek
06-10-2007, 21:13
To prawda The Great Knight to moj RL zamienil aeroxa za 100 paladina na rl a tamten go chaknol a teraz nikt niema aerox bo email zostal zmieniony a nikt nie wie na jaki i co postac maja zdeletowac!?!?!?~~

Airen
07-10-2007, 20:33
NIc ci to niie da Ja mialem 713 sorka z bh i p armem i 10kcc I usuneli mi acc nie wiem dlaczego.

Evils Devils
07-10-2007, 21:05
Nic nieporadzisz trzebabylo przeczytac dokladnie Regulamin !