PDA

View Full Version : Kolejne domki wystawione do licytacji

Rinson
04-07-2017, 15:07
Witam.
W dniu dzisiejszym wystawione zostały kolejne domki do licytacji. Pojawiło się kilka ciekawych domków, kto wie - może wśród nich jest właśnie ten domek, który od zawsze chciałeś mieć? Może tym razem szczęście się do Ciebie uśmiechnie i wygrasz licytację? :) Nie czekaj dłużej! Jeśli nie masz jeszcze domku spróbuj szczęścia i licytuj!

Standardowo przedmioty z domków trafiły do NPC Talkative Mathew oraz Talkative Tommi. Może dziś będzie Twój dzień na udany handel?

Życzymy wszystkim graczom powodzenia i udanych zakupów :)
Ekipa APO

djakon
04-07-2017, 17:09
Super news no i bankowo wszyscy sie rzuca na domki, bo przeciez mozna miec wiecej niz jeden... XD

To oczywiscie ironia, a wiec pktow karnych nie bedzie.

Udanych zakupow!

@@ czy ceny itemow u npc wzrosly?

Master.Lucas
04-07-2017, 19:14
Chciałbym zadać to samo pytanie. Wzrosły ceny u npc Talkative Tommi?? Bo to trochę przesada żeby np. burning heart kosztowało 4uc czy shaman skirt 102uc. Powie ktoś coś w tym temacie?

Sasha Banned
04-07-2017, 22:17
Zamiast poświęcić 5-10 min dziennie przez 2-3 dni i zorganizować jakiś event to robicie na siłę lipne licytacje, które powinny być robione z automatu na bieżąco.

Z tym NPC też lipa, same biedne przedmioty ma, nie ma kasy i % sprzedanych przedmiotów powinien lecieć w gore, a nie, że mam 60%, a po sekundzie 45.. Powinien rosnąc na stałe..

Czekam na jakiś event, loterie czy update..

Isei
04-07-2017, 22:48
ahahhaha niezly news, po co komu domek? dajcie lepiej uptade, a nie smieszne najazdy na ktore i tak nikt nie chodzi :|

Minek Drewno
04-07-2017, 23:02
Bez sensu.. zajmijcie się tym update w końcu..

Colinovsky
04-07-2017, 23:28
Świetna informacja. Wracam do gry i licytuję już 3 domki z różnych kont. Mam nadzieję, że uda mi się wygrać.

Gorąco pozdrawiam i zachęcam wszystkich innych do powrotu do gry, bo widać, że administracja się stara o przypływ kolejnych graczy.

Hokage
05-07-2017, 16:52
zorganizować jakiś event

co ty masz z tymi eventami? nie każdy ma czas siedzieć i grać tyle co ty. skończ juz ok?

Z tym NPC też lipa, same biedne przedmioty ma, nie ma kasy i % sprzedanych przedmiotów powinien lecieć w gore, a nie, że mam 60%, a po sekundzie 45.. Powinien rosnąc na stałe..

jakoś chodzę do npc dość często i jeszcze nigdy tak nie miałem jak piszesz więc nie wprowadzaj ludzi w błąd lepiej. Dobrze że % nie rośnie na stałe, tak powinno być

Czekam na jakiś event, loterie czy update..

to jakiś rozkaz czy prośba? zajmij się lepiej pracą do której wyjechałeś

#t

dobrze ze podniesliscie ceny za itemy a nie jak ostatnio shaman mask kosztowala ok 60 uc a npc sprzedawal ja za prawie 3x mniej

lepszy taki news niż żaden. + :D

Kiroshi
05-07-2017, 17:59
Rinson wrócił więc update xDDDD

Malff
06-07-2017, 14:47
Ciekawe niektóre aukcje, ale niestety, ablo stety posiadam już domek :D

#przynajmniejcośsiędzieje

Rastamanek
06-07-2017, 21:53
co ty masz z tymi eventami? nie każdy ma czas siedzieć i grać tyle co ty. skończ juz ok?

Najpierw spójrz na swoje godziny online, a później wytykaj palcem bajkopisarzu.

Ps. 9 Leonidaas 3864 65d 21h 35min Mówi Ci to coś? i Ty nie masz czasu :)?

#t

Takiego czegoś to nie można zaliczyć do NEWSA i co tu się niby dzieje? Któryś raz z kolei czyszczenie domków i inne drobnostki, które nic nie przynoszą tylko niechęć do gry. Nic się tutaj nie dzieje i dziać nie będzie, w końcu przyjdzie ten dzień, że będziecie zmuszeni do zamknięcia serwera definitywnie bo to co się tutaj dzieje to jest parodia :cool:

#edit

eee, serio? xd

Tak serio Boonek bo taki właśnie Rekrut twierdzi, że on nigdy czasu na grę nie ma XD

1st R. Boonek
06-07-2017, 22:05
Z jego perspektywy jest to news a gracze jak zwykle pajacuja i narzekaja z naszej zas strony taki news w obecnej sytuacji to nic innego jak kpina. Wiele razy przy okazji takich tematow uzywalem slow
chociaż coś ale byl to wielki blad, bo prawda jest taka ze gdyby Mortiis, Tygrys i cala reszta ludzi ktorzy przewineli sie przez te dlugie lata w administracji stawialiby na "chociaz cos" to nie byloby mnie tutaj, ani was (wszystkich)

:rolleyes:

mam juz domek

#edit

Ps. 9 Leonidaas 3864 65d 21h 35min Mówi Ci to coś? i Ty nie masz czasu :)?

9 Leonidaas 3864 65d 22h 23min
10 Rastamansky 3586 63d 08h 59min

eee, serio? xd

Showtek
07-07-2017, 23:16

jakoś chodzę do npc dość często i jeszcze nigdy tak nie miałem jak piszesz więc nie wprowadzaj ludzi w błąd lepiej. Dobrze że % nie rośnie na stałe, tak powinno być

to jakiś rozkaz czy prośba? zajmij się lepiej pracą do której wyjechałeś

#t

dobrze ze podniesliscie ceny za itemy a nie jak ostatnio shaman mask kosztowala ok 60 uc a npc sprzedawal ja za prawie 3x mniej

lepszy taki news niż żaden. + :D

Sasha podobno wprowadza ludzi w błąd. Wydaje mi się że to ty wprowadzasz masz o to dowód celowo poszedłem do npc żeby Ci to udowodnić.
1.
http://i66.tinypic.com/2wdotpx.png
2.
http://i67.tinypic.com/14w3fk9.png

#t Niby jakis news niby nie. Przydałby się news ze wchodzi update. Tym na pewno graczy nie przyciągniecie.