View Full Version : możliwość ignorowania chatboxa
Witam! Proponuję zrobić tak aby opcja ignore obowiązywała nie tylko postów ale i chatboxa. Obeszło by się bez spin i niepotrzebnych nie raz banów. A wiadome, że troli nie brakuje (m.in. rasta i sasha)
Co o tym myślicie?
Rastamanek
29-07-2017, 18:33
Generalnie jestem za wprowadzeniem tego bo sam nie raz mam ochotę na przykładzie kogoś "zmutować". Idąc dalej za kogo Ty się masz, że mnie i Sashę nazywasz trollami i jeszcze ich nie brakuje? Uzasadnij swoją wypowiedź bardziej jeżeli uważasz tak, a nie inaczej atakując dwie osoby zupełnie bez powodu, do tego jeszcze zakładasz przy tym propozycję i uważasz się za normalnego:confused:. Przeczytaj kilka razy co tam wypisujesz, a wtedy zacznij wrzeszczeć na kogoś innego, polecam :cool:
kto je za tym by dac rekrutowi perma na czatboksie?
ja jestem XD
Palldino
29-07-2017, 18:59
kto je za tym by dac rekrutowi perma na czatboksie?
/t
nie.
dlaczemu? dla 5gupoli piszacych na czacie nie ma potrzeby xD
za kogo Ty się masz, że mnie i Sashę nazywasz trollami
Tutaj faktycznie wkradl sie blad, bo nie jestescie trollami.
Ty jestes zwyklym pionkiem, ktory skacze tak, jak troll zechce. Twojego przygrzanego sloncem kolege wyjasnilem troszke nizej.
atakując dwie osoby zupełnie bez powodu
No faktycznie, jestescie niewinni, ale tylko w swoim obliczu i uczuciu, ktorym sie obdarowaliscie, misiaczki. :rolleyes:
@topic
Taka opcja powinna byc dostepna od kiedy dodano CB na forum.
Choc sytuacja jest odmienna od tej w grze, poniewaz tutaj moderator moze przeszukac kazda wypowiedz, ktora zostala wyslana, to i tak nadal uwazam, ze powinnismy miec mozliwosc takiej o, powierzchownej, kastracji ChatBoxa.
Osobiscie nie mam zamiaru z czegos takiego korzystac, o ile bede mial doczynienia z normalnymi, chatboxowymi gadkami, potyczkami i roznymi takimi.
Jednakze, blokowanie spammerow, ktorych i tak w sumie nie widuje, ale w razie w, bedzie to wielce przydatna funkcja, ktora sprawi, ze korzystanie z czatu bedzie jeszcze przyjemniejsze i bardziej przyjazne, dla kazdego uzytkownika.
@down
Propozycja nie podoba mi się, po co i na co to komu?
Chlopcze truskawkowy...
Cytujac post tworcy propozycji:
Obeszło by się bez spin i niepotrzebnych nie raz banów. A wiadome, że troli nie brakuje (m.in. rasta i sasha)
Nie umiesz czytac? Czy dostales udaru, bo nie ma gdzie sie schowac przed sloncem, na polu? :D
o wszystko masz ból dupy i żal
Kto tu wylal swoje bole dupy i zale, to widac doskonale po zawartosci postow obu z was.
Prosta, konstruktywna i zwiezla wypowiedz Arka przerosla twoje mozliwosci intelektualne,
albo zwyczajnie nie przeczytales ani jednego slowa, ktore napisal. Na szczescie, to nie ma znaczenia,
co bylo przyczyna twojej slownej sraczki, bo tak, czy owak, nabiles posta.
puszczają ci nerwy, nad którymi nie umiesz zapanować
Te, cwaniak, wzialbys poswiecil ta energie, ktora wkladasz w prowokacje, na zbieranie truskawek, to i wiecej uc bys kupil.
Nie oczekuje podziekowania, za ten nielogiczny, dla ciebie gest, bo narcyzm ci na to nie pozwoli. :o
Sasha Banned
29-07-2017, 19:51
Jeżeli nie umiesz się zachowywać przez tyle lat Arkadiuszu i puszczają ci nerwy, nad którymi nie umiesz zapanować to polecam nie udzielać się na Chatboxie. Propozycja nie podoba mi się, po co i na co to komu? Polecam nie czytać cb jeżeli o wszystko masz ból dupy i żal.. Wtedy nie będzie problemu, pozdrawiam.
Sorc Kingow
30-07-2017, 12:00
Jeżeli nie umiesz się zachować wraz z Djakon, Kiroshi i innymi, to nie miej pretensji, że prowokujecie Sashe i dostajecie blokady i pkt karne.
Jeszcze raz przeczytaj regulamin forum wraz ze swoimi kolegami i nie zakładaj takich tematów.
#topic
NIE!
Ero Senin
31-07-2017, 10:23
Oczywiście na nie.
Jaki normalny człowiek chciałby świadomie ignorować nasz wspaniały chat-box? Wstydźcie się! :cool:
Belmondo
31-07-2017, 14:06
to nie te czasy, malo osob wchodzi na ten chatbox, generalnie kazdy apo ma daleko wiec pomysl niepotrzebny
Taka opcja nie jest chyba możliwa do zrealizowania na obecnej wersji forum.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.