View Full Version : [PC] Słuchawki z Mikro.
Siemaneczko szukam słuchawek z mikrofonem na wejscie usb.
Cena - fajnie by było zmiescic sie do 100.
Wymagania? Ze jak posiedze wiecej niz godzine czy dwie zeby uszu z bolu nie odpadly
Pomysly nazwy podsylajcie pozdroski :D:cool:
Minek Drewno 1910
25-08-2017, 06:28
Brat dostał ode mnie pod choinkę Słuchawki EcooPro do swojej ps4 z mikrofonem i szczerze są zajeb**te wszystko słicznie słychać brachol gra w nich w CODa i rainbow six siege, Powiedział że nie zamieniłby ich na inne. Co do ceny? Ja dałem 150zl i szczerze powiem że warto bo sam je używam od czasu do czasu.
Pzdro
Harakiri II
25-08-2017, 08:03
Na USB nie polecę ci xd ale zwykle wejście mini jacka to polecam razer kraken pro no sztos, mikro można ustawiać dynamicznie i nie ma możliwości jego zniszczenia swego czasu miałem je na uszach po 5h+ i cały czas czułem komfort :)
/Scuv
Krakenów raczej za 100 zł nie kupi ^^
Philipsy z duza dupa nawet te najtansze smigaja w tyrce i po - ok. 10h muzyki + przelotne gadki na dzien i trzymaja po 6-8 miesiecy. Chuj strzela prawa sluchawke(zawsze) i dokladnie to samo mam z Sony, ale te mialem bez mikro.
Od zawsze kupuje te po 10-15 funa(50-75zl) i chyba kazde maja w zestawie przynajmniej dwie pary gumek z inna rozmiarowka. Tanie soniacze maja nawet po 5 w roznych kolorkach.
Osobiscie polecam taka opcje + in vitro za grosze.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.