Zaloguj się

View Full Version : composer na rooku

Belmondo
01-09-2017, 18:40
witam, jak wiadomo na rooku sa 3 najazdy, moze to byc najazd jakis gowniany z 7 bossem z antycznego, ancient godem albo z rook composerem

i tu jest problem bo te najazdy są niedopracowane, czasem 3-4 dni pod rzad wyskakuje ancient god ... rook composera bilem ostatnio jakies 2-3 tyg temu bo nigdy trafic nie moge:mad: może coś zmienic nalezy

djakon
01-09-2017, 18:41
czemu nie zrobic kazdego najazdu po kolei??

Tirell
02-09-2017, 00:30
witam, jak wiadomo na rooku sa 3 najazdy, moze to byc najazd jakis gowniany z 7 bossem z antycznego, ancient godem albo z rook composerem

i tu jest problem bo te najazdy są niedopracowane, czasem 3-4 dni pod rzad wyskakuje ancient god ... rook composera bilem ostatnio jakies 2-3 tyg temu bo nigdy trafic nie moge:mad: może coś zmienic nalezy

A jak ktos zrobi posta na forum ze potrzebuje ancient goda do misji, a nie moze trafic na ancient goda tylko na composera caly czas trafia bo w inne dni nie ma czasu grac to co wtedy maja zrobic?

Moze niech wszyskie questowe moby tam dawac i kazdy bedzie zadowolony...

Rastamanek
02-09-2017, 11:15
Moze niech wszyskie questowe moby tam dawac i kazdy bedzie zadowolony...

No pewnie może jeszcze priv najazdy byś chciał :confused:

#t

Są najazdy jest źle bo nie można trafić na to co trzeba (bo brak czasu). Nie ma najazdów również jest źle bo w sumie na to samo wychodzi co napisałem wyżej. Jak dla mnie po prostu masz pecha ;)

Hokage
02-09-2017, 14:58
Szkoda że nie ma jak dawniej (a tulu ludzi w ekipie) ze robili dość często najazdy i były wszystkie potrzebne bossy do misji. Voltan jak jeszcze chciał się zasłużyć na admina to tak robił i każdy był zadowolony ;) Co robią Yagami i Ferrum? Nie mogli by raz w tygodniu zrobić najazdu jak dawniej?

Sasha Banned
02-09-2017, 15:09
Ciesz się, że w ogóle zrobili automatyczne najazdy. Najazdy są losowe i niech tak zostanie.
Dobrze, że nie wiadomo kiedy jest dany mobek, bo wtedy byłoby za łatwo. Jest wszystko dobrze, nic nie potrzeba zmieniać. ;)

Squid
02-09-2017, 16:39
Pech. ;)

16:35 Rook Composer: time ring, 5 platinum coin, 4 crystal coin, crown legs, KlejNutka 13%!, sword ring, boots of haste, 48 adura gran, platinum amulet

Jest losowo, wydaje mi się, że nie ma potrzeby zmian (po komentarzach). :cool:

Pozdrawiam, Squid. :cool: