Zaloguj się

View Full Version : composer rook cos nie tak

Belmondo
09-09-2017, 15:23
znowu od kilku dni god, 7 boss z czego god najwiecej się pojawił
composera jak zwykle brak

15:19 Labe Rook: ja pierdole znow god
15:19 Komandor Promil: *****
15:19 Tyrion Rookslayer: 7 boss znowu
15:19 Hexolic: hahaha xd

weźcie jakoś ustawcie aby mniej wiecej byla kolejka, dzis god, jutro compo a pojutrze 7 boss i tak w kółko albo sprawdzcie skrypt bo cos na pewno jest nie tak

ludzie na rooku maja dość już goda czy 7 bossa
niektorzy maja misje a dalej nie moga zrobic
stoje juz na misji z odebraniem loota z composera jakis tydzien

#
ludzie z maina nie maja prawa glosu w tym temacie bo macie codziennie compo (chyba)

Sasha Banned
09-09-2017, 15:49
#ludzie z maina nie maja prawa glosu w tym temacie bo macie codziennie compo (chyba)

Nie jest codziennie. ;)

Najazd jest losowy, więc wszystko jest okej. Najwyraźniej masz pecha, że nie możesz na niego trafić. Do zamknięcia. ;)

Sir Avengo
09-09-2017, 17:01
stoje juz na misji z odebraniem loota z composera jakis tydzien

1 miesiąc robiłem compo
3 miesiące robiłem goda

Teraz z auto najazdami jest lepiej a bywało też ze compo był 2-3x pod rząd. Równowaga zachowana najazdy są losowe i niech tak zostanie. Po prostu nie masz szczęścia :)

Samuraj
11-09-2017, 11:52
Jak najbardziej jestem za sprawdzeniem skrytu bo od tyg jak nie god to 7 boss jest coś chyba nie halo doceniam że se owe najazdy wprowadzone na serwer ale ciagle jedno i to samo to troche beka :D

Hokage
11-09-2017, 15:01
Nie jest codziennie. ;)

Najazd jest losowy, więc wszystko jest okej. Najwyraźniej masz pecha, że nie możesz na niego trafić. Do zamknięcia. ;)

gdybyś to ty miał ta misję zakładał byś tak samo tematy z płaczem i żalem typie

#t

Również jestem tego zdania że powinna być mniej więcej jakaś kolejka a nie ciągle jedno i to samo...

Squid
11-09-2017, 22:15
Najazdy są losowo, jednakże nie dziwi mnie to, że czasem mogą być te same najazdy 2-3 dni pod rząd. W końcu polega to na losowaniu liczby od 1 do 3. Więc nawet jak rzucisz kostką która ma 6 możliwości to i tak może się zdarzyć, że rzucisz kilka razy pod rząd tą samą ilość oczek... ;)

A co do tygodnia robienia misji - bywa i tak, niektórzy robili ją miesiącami. Teraz jest wystarczająco łatwo gdyż najazdy z composerem są dość często :)