PDA

View Full Version : Zwiększenie częstotliwości i ilości bananów z demona.

Jaracz
01-10-2017, 01:14
Tak jest w nazwie tematu. Składam propozycję dot. zwiększenia częstotliwości wypadania i ilości wypadania bananów z demonów, iż to zbieranie bananów z demona jest nieopłacalne, a to jedyny normalny mob z którego lecą banany.

@Edit: Literówka pomiędzy jest, a jestem - sorry.

Week
01-10-2017, 09:30
Jestem na Nie, osobiście sam zbierałem banany na mainie jak i na Rookgardzie,na obu wyspach poszło mi to bardzo szybko, więc nie widzę powodów aby zwiększać. Wiele osób wykonało misje u Ahemda z takim lootem jak jest.

Malff
01-10-2017, 18:37
Trochę się wysil, a nie chcesz wszystko łatwo i gładko zrobić :P
Oczywiście że jestem na nie, ponieważ wykonywanie misji u Ahmeda i tak zostało baardzo uproszczone poprzez wprowadzenie klejNutek do Crackow, Omnib, Conveterów, Undead Mastashów... Nie wspominając już o potworkach najazdowych na Ankaros :)

PS: Proponuję jeszcze loocic butelki z sibangów, albo przejść się na Jack'S Parroty.

Hokage
01-10-2017, 19:22
Ja banany lociłem z papug na wyspie szkieletów ale prawda jest taka, że nie wszyscy mają tam dostęp i dadzą rady to bic. Z demonów powinny leciec banany częsciej. mniejsze lvle miały by zarobek ;)

Jestem na tak

Sokol from West
01-10-2017, 20:21
Wybacz, ale nie :) Powinieneś się cieszyć, bo ilości do zebrania i tak zostały zmniejszone w porównaniu do tego, co było wcześniej. Jako pierwsza osoba robiąca tego questa miałem 22000 bananów do zebrania, teraz pewnie masz z 1/4 tego, więc jest to ZDECYDOWANIE mniej :)

Zawsze możesz kupić od innych banany, na pewno ktoś sprzedaje :) Trzeba też się czasem wysilić, a nie tylko pójść na "łatwiznę". Coś za coś, pamiętaj :)

Showtek
01-10-2017, 23:18
Na nie!

Na wyspie piratow masz papugi z których leci po 10-20+ bananów wiec jest latwo nazbierac banany :)
[Scuv]
Z papug wypada 1-10 bananów

Drexu
03-10-2017, 23:03
Za moich czasow zbieralem 22 tysiace bananow i mialem z tego ogromna frajde
nie widze powodu do zwiekszenia loota

Zarexoholik?
17-10-2017, 12:39
Banan wypadający z demona to tak samo zajebisty pomysł jak brak wypadania vampire shielda z wampira. Osoba odpowiedzialna za te dwie zagrywki mi strasznie zaimponowała , serio. :v Co ma wspólnego banan z demonem, nie wiem. Ogłaszam konkurs na najciekawszą teorię. Vampire shield, który nie wypada z wampira to też ciekawy temat, to musi być część jakiegoś tajemniczego questa.

Ogólnie to banany powinny lecieć tylko z małp jeśli już, więc ja to bym je w ogóle usunął z loota demonów. Jednak takiej odpowiedzi nie ma w ankiecie, więc wybieram "Nie, niech zostanie tak jak jest." - lepsze mniejsze zło. Nie róbmy debila z logiki.