View Full Version : Taski rook
Witam. Obecnie na 1000+ lvl można dostać następujące taski:
17:10 Hunter Urlich: Mam dla Ciebie takie zadania: 400 Skeleton Magow! 250 Demon Rookerow! 250 Skeleton Lordow! 100 Demon Lord Rookerow! 750 Fire! 700 Igneous Beastow! 800 Elf Soldierow! 700 Skeleton Warriorow! 1000 Dark Dwarfow! Za kazde z nich otrzymasz 10 punktow Ktore wybierasz?!
Proponuję je zmodyfikować, dodać
- Angry Birdy,
- General Skeletony,
- Dark Princess,
- Water Magician,
- Serpent Spawn,
- Dracula ( jedna na restart więc przyzwoita ilośc ~10/15),
- Brave Witche ( przydałby się wiekszy resp coś na wzór respowiska ots king/queen na cod - bramka 800/888 lvl )
Czekam na odpowiedź, kompromis i takie tam :)
Może nie przy najbliższym update, ale mamy to na względzie :)
Belmondo
04-10-2017, 17:46
Jestem na tak. Również przydałaby się komenda - !task, która pokazuje ilość potworów do zabicia i dany task.
Sir Avengo
04-10-2017, 17:49
Taka komenda już jest na rooku :) Z tym że...
"Nie masz aktywnej misji u Popiego."
Dziwne żebym miał na rooku popiego xD
Dobra propozycja, być może dodać jakiegoś innego niż Urlich npc od tasków (np Popiego jak komenda już jest xD). Zależy od pomysłowości bo opcji jest wiele :)
1st R. Boonek
04-10-2017, 18:50
Po przemysleniu calej sprawy stwierdzam jednak ze bylby to dobry pomysl
(zaznaczylem wczesniej nie) xd
Najlepiej będzie dodać taski na wszystkie potwory z serwera, przecież nie tylko hlvlami żyje serwer, niższe levele też potrzebują większego wyboru tasków :)
Oczywiście ironia, a co do tematu to jestem na nie, tak jak Boonek napisał - taski to tylko dodatek, nie musisz expic akurat na tym, na co masz taski.
Minek Drewno 1910
04-10-2017, 19:04
Zgadzam się z Boonkiem w 100%. Task to tylko dodatek rekompensujący expa na słabszych mobach. Dodając do listy tasków lepsze potwory z których leci nie tylko więcej expa ale i loot. Apo znowu dostanie po kolanach.. Gratulując pierwszej osobie 4k poziom na rooku w ciągu (przykładowo) 6 miesięcy..
#t
Oczywiśnie na t...NIE!
@nektar
Ooj dupa boli dupaaa boli xDDD
Sunarrem
04-10-2017, 19:31
Angry Bird do taska??
Zdecydowanie na NIE
To tak jakby dodac Bally do Taska, chociaz wiadomo ze to najlepsze moby do expa od 400-1000
Co do reszty jesrem na Tak
Sasha Banned
04-10-2017, 19:56
Nie chwaląc się, Angry Birdy dzięki mnie zostały poprawione i są one chyba najlepszymi potworami aktualnie pod expa (400-1000). Ty chcesz jeszcze je do taska? Bez przesadyzmu.
Odnośnie:
General Skeletony,
Dark Princess,
Water Magician,
Serpent Spawn,
Dracula,
Brave Witche.
To jestem na tak. :)
Zgadzam się z Boonkiem w 100%. Task to tylko dodatek rekompensujący expa na słabszych mobach. Dodając do listy tasków lepsze potwory z których leci nie tylko więcej expa ale i loot. Apo znowu dostanie po kolanach.. Gratulując pierwszej osobie 4k poziom na rooku w ciągu (przykładowo) 6 miesięcy..
#t
Oczywiśnie na t...NIE!
Gościu, a wiesz, że dla 3k najlepszy mob do expa to cracki? A wiesz, że są na nie taski? Boonek mógł ci napisać przy sprzedaży postaci.
Pozostali nie widzą albo nie chcą widzieć różnicy między taskami. Wypowiadają się gracze z maina(niemający pojęcia o sytuacji) + śmieszni goście, którzy kupują 1,1k rookmanow za zł, biegają w aolu ( ale jak to?! SL jest na rooku?!) i głosząc proste hasło "Jestem hardkorem" biegają na ancient demony z plecakiem ihów. Drewno, nie masz pojęcia to nie pisz. Nabicie posta nic nie daje.
Oczywiscie ze jak main to i rok! Jestem jak najbardziej na tak.
Niektóre taski Main są naprawdę przesadzone z resztą np. 500 perfect apocalypto :eek:. Do nagród się nie wpierdzielam, bo jeszcze ani jednego nie zrobiłem.
#t:
Tak, ale tylko nie dodawać też przesadzonych jak na 500 lvl task na 200 ancient demonów.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.