View Full Version : Unknown mag i Pustelnik Ahmed
Moja propozycja jest taka zeby dac Unknow Maga i Pustelnika Ahmeda
na czas odbywajacego sie najazdu dac zakmnietych w danym miejscu, a po najazdzie wracaja na pustynie, poniewaz jak ktos musi oddac misje nie ma jej jak oddac, a czekac na koniec najazdu to jednak duzo straconego czasu.
Jezeki jesteście na Tak wiecie co robic, a jak na Nie to tez wiece co robic.
Poszukiwanie tych npc to element misji, a skoro dwie misje z xxxx obecnych na serwerze ciezej teraz zrobic to nie widze problemu - roznica jest zadna.
Po pokonaniu armii Diuqsa ank jest wolne na kilkadziesiat godzin, a same fale odbywaja sie w roznych czesciach pustyni, wiec jak dla mnie wszystko jest ok.
Ogólnie jestem na tak, bo ciężko jest znaleźć tychże NPC, a podczas najazdu to już praktycznie niemożliwe.
Proponowałbym, żeby na czas najazdu przenieść ich do miasta. Tylko poustawiać randomowo. Jakieś podziemia, na szczycie piramid itp. Żeby też nie było takie łatwe znalezienie ich :D
No faktycznie ciężko ich szukać jak jest najazd ale kto teraz robi te misje? XD chyba nikt
szkoda na to czasu, jestem na nie
Ja powiem tak:
Istnieje wiele opcji aby wykonać te misje:
- poza czasem trwania najazdu,
- po restarcie przed najazdem (wtedy zadanie jest wręcz banalne),
- podczas najazdu jeśli ktoś ma odpowiednie zdolności analizy i myślenia :)
Wydaje mi się, że jest to wystarczające.
Sokol from West
15-10-2017, 10:49
Bez przesady, może od razu tp do któregoś z tych npc? Tak jak Squid napisał - jest wiele możliwości wykonania misje poza najazdami. Wystarczy poczekać, a restarty są pewnie często, więc chyba kilka godzin Cię nie zbawi, prawda?
Jestem na nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.