Zaloguj się

View Full Version : Nowy tp za pk eventowe

MichaS
30-10-2017, 13:50
Za pkt z pvp eventow mozna wykupic tp pod klapki czyli blisko Dracul i Bally,
a i tak duzo osoba ma sporo pkt to moze wprowadzic nowy tp pod platne respy
Monster Skeleton/Bally!

Jezeli macie propozycje gdzie mozna by było dać jeszcze tp piszcie pozniej!

Ps. Prosze chwilowo administracje aby sie nie wypowadała!

@edit
Po to dalem opcje "Mam inna propozycje" zeby ktos mogl dac swoja propozycje gdzie mozna dac tp!
@edit2
Możecie tez podac przykłądy na co inne mozna wydać eventowe pkt!

Sokol from West
30-10-2017, 14:19
Za pkt z pvp eventow mozna wykupic tp pod klapki czyli blisko Dracul i Bally,
a i tak duzo osoba ma sporo pkt to moze wprowadzic nowy tp pod platne respy
Monster Skeleton/Bally!

Sorry, ale jestem na nie. Nie jest to jakoś szczególnie daleko, zawsze możesz kliknąć pomnik na Ankaros i po dedzie tam będziesz się respił, co za tym idzie - masz krótszą drogę do pokonania. Nie jest to jakiś wielki kawał terenu do pokonania. Ile tam idziesz? 2 minuty?

Jezeli macie propozycje gdzie mozna by było dać jeszcze tp piszcie pozniej!

Tp można dodać tam, gdzie droga jest dość daleka, a nie w miejsca gdzie idzie się dosłownie chwile.

Ps. Prosze chwilowo administracje aby sie nie wypowadała!

Akurat tutaj masz "gówno" do gadania i jak sobie ktoś z pozycją będzie chciał się wypowiedzieć to się wypowie. Oni również mają coś do gadania.

Co do wydawania punktów eventowych - miały być uzupełniane miejsca, gdzie można było wymienić je na itemy np. Shaman Maske czy Klapki. Wydaje mi się, że całkowicie o tym zapomnieli. Może również mają już pomysł na to, jak wykorzystać te pkt eventowe? :)

Harakiri II
30-10-2017, 14:38
Jestem na nie, jest tam teraz bardzo dobry exp, a tp by bylo jeszcze wiekszym ulatwieniem..

Jak dla mnie wiecej tp jest niepotrzebne wszedzie jest sztbki dostep, ale punkty powinny nam dawac mozliwosc wykupienia jakichs itemow ;)

Anmus
30-10-2017, 15:43
Za punkty również można wejść na potwory, które znajdują się na arenach w mieście Ankaros - nie zapominaj o tym.
Jeżeli chodzi o pozbycie się punktów to Sokol dobrze napisał - miały być dodawane różne przedmioty, które moglibyśmy wykupić za punkty.. Tyle lat, a ich dalej nie widać. Co jak co, ale jakoś bardziej powinni te punkty wykorzystać. :p

djakon
30-10-2017, 17:58
Wybierajac tp pod klapy masz blisko do tp na daszku ank(o ile trwa aktualnie najazd ank), a tp w okolice pln bramy ank jest blisko piramidy w cod. !ooo

Wystarczy tp, kiedys ich nie bylo w ogole. :boje_sie: