Zaloguj się

View Full Version : Zwykły SL dla FACC

Etholt
31-10-2017, 23:33
Proponuję aby zwykły SL działał także dla posiadaczy darmowego konta, powód jest prosty na facc praktycznie nie można wyjść nawet z dp/temple a tak to może zachęci paru graczy na okazjonalny powrót do gry chociażby dlatego aby się popekować a nie chce kupować pacc na chwilę, jest wtedy szansa aby ilość online ciut skoczyła do góry.

MichaS
31-10-2017, 23:42
I co Ci z tego sl? jak masz full eq to bez tego "Pacc" eq nie bedzie działać!

Pagon
31-10-2017, 23:47
Mogłoby coś takiego wejść. Kupowałoby się to u tego NPC co sprzedaje AOL tylko koszt powinien być większy od zwykłego SL i by było ok moim zdaniem.

Sokol from West
01-11-2017, 00:04
I co Ci z tego sl? jak masz full eq to bez tego "Pacc" eq nie bedzie działać!

Trafna uwaga :) Jak dla mnie zmiana jest zbędna. Myślisz, że ktoś by wrócił, bo sl by działał facc? XD Sorry, ale uwierz, że nic takiego nie miałoby miejsca ze względu na to, że nikt nie będzie przecież latał i bił się jakimś 100 lvl(przecież gdyby ktoś wrócił, to raczej nie ma postaci wysoko poziomowej), a do tego bez eq.

Jestem na nie.

Boonek*
01-11-2017, 00:17
Ja w przeciwienstwie do kolegow wyzej zauwazam pewne pozytywne aspekty. Gracz z facc nie moze nawet wyjsc z dp poniewaz jest on celem wiekszosci osob, nie zaleznie od posiadanego poziomu. Jestem na tak.

/ja po prostu dodalbym do aola funkcje ochrony poziomu wtedy zwolni sie slot sla i bedzie mozna stworzyc nowy amulet

. 10zł w tych czasach to śmieciowe pieniądze.

Cudownie slyszec takie slowa od osoby ktora w wieku 25 lat nadal mieszka z rodzicami i nie pracuje xd

Anmus
01-11-2017, 00:24
Szkoda Ci kupić PACCa to nie graj. Od zawsze starlight działał tylko na koncie premium account, więc niech tak zostanie.

Nie ułatwiajmy bardziej tej gry.. 10zł w tych czasach to śmieciowe pieniądze.
Tyle lat to działało, a Ty po ponad 10 latach chcesz to zmieniać? Oczywiście, że jestem na nie!

Colinovsky
01-11-2017, 10:34
Nie ułatwiajmy bardziej tej gry.. 10zł w tych czasach to śmieciowe pieniądze.
Tyle lat to działało, a Ty po ponad 10 latach chcesz to zmieniać? Oczywiście, że jestem na nie!

Zawsze można te parę złoty lepiej spożytkować. :cool: Z resztą co to za ułatwienie? XDD

Jestem na tak, taka zmiana na pewno nie spowodowałaby żadnych strat dla serwera, a jedynie mogłaby poprawić nieco sytuację - kto wie, może akurat ktoś by zaczął grać? Jak dla mnie, to nikt nowy nie przyjdzie na serwer jak tylko się dowie, że jest on w pełni pay to play (bo aktualnie bez pacca nie da się zrobić nic, nawet z depo nie wyjdziesz bo ktoś cię zabije i stracisz więcej niż wyexpisz przez godzine). Po prostu jaki jest sens płacić od razu za grę, skoro nic o niej nie wiemy? ;) A, no i 3 dni pacca na start to jest nic, to nie pozwala nawet na zapoznanie się z serwerem.

Soey
01-11-2017, 11:39
Proszę Cię nic nie robić z AOL, moja propozycja jest taka żeby dodać możliwość kupowania Blessów. 1 bless = 1uc, komenda na sprawdzanie czy jest bless !bless :)

Hokage
01-11-2017, 23:16
mam nadzieje ze tego nie wprowadza... dla facc masz aol i x lat tak bylo i niech tak zostanie! bez jaj...
kup pacca i padaj w slu przy okazji bedziesz mogl zwiedziec mape i bedzie dzialalo ci eq

jestem na nie!

Ossama Samarytanin
01-11-2017, 23:28
Propozycja bezsensu. Pacc jednak po coś jest, co Ci z tego sl'a jak dalej niż dark lordy nie zajdziesz. A jeśli już coś takiego. to dodać funkcje do Aol'a jak napisał Boonek tylko zwiększyć % szansy na strate eq.