View Full Version : [Forum] Ciemna skórka forum.
Ahoj.
Szybka propozycja - wpadłem na pomysł dodania do forum ciemniejszej skróki, od tych, które są obecnie. Biała w nocy strasznie męczy wzrok, a co do tej drugiej, to są gusta i guściki.
Coś w ten deseń:
http://i63.tinypic.com/141kr2s.jpg
Dajcie znać w sondzie co sądzicie na ten temat.
Większość się raczej przyzwyczaiła do obecnej skórki
Czytaj ze zrozumieniem - stare skórki nie znikną.
Jest już ciemna skórka na APO, więc nie rozumiem Twojej propozycji - wystarczy, że przełączysz Default na APO styl i po problemie. Jestem na nie. :v
Jestem na nie, forum nie ucierpi od braku nowej skórki, zajmijcie się updejtem, bo gracze uciekną i nie zostaną nawet na tym forum z nową skórka, która chcesz dodac
Ossama Samarytanin
01-11-2017, 21:28
suaby pomysł ;/ dobrze jest tak jak teraz
Ero Senin
01-11-2017, 21:40
Fajna dodatkowa opcja : ] Jeżeli masz tylko motywacje to dlaczego nie?
Zarexoholik?
01-11-2017, 22:12
Jestem za! Ale lepszym pomysłem byłoby dodanie jeszcze ciemniejszej, a nawet kilku innych żeby było w czym wybierać.
na forum malo sie dzieje i chyba wiele ludzi nie czyta nic tu w nocy lecz masz racje bo bialy kolor troche razi i mogly by byc ciemniejsze do wyboru. jestem na tak lecz nie wiem czy nie maja wazniejszych zeczy na glowie
Sokol from West
02-11-2017, 10:21
Mi się osobiście Twój pomysł bardzo podoba. Dwie skórki na takim forum to dla mnie za mało. Sam z chęcią bym sobie zmienił na jakąś inną, niż te dwie podstawowe. Forum również wymaga czasem zmian.
Jestem na tak.
Colinovsky
02-11-2017, 11:14
Jest już ciemna skórka na APO, więc nie rozumiem Twojej propozycji - wystarczy, że przełączysz Default na APO styl i po problemie. Jestem na nie. :v
Tobie chyba już jakieś zwoje mózgowe przepaliło i barw nie rozróżniasz. XD
suaby pomysł ;/ dobrze jest tak jak teraz
Ale Ty wiesz, że będziesz mógł nadal używać obecnych skórek? XD
Jestem na nie, forum nie ucierpi od braku nowej skórki, zajmijcie się updejtem, bo gracze uciekną i nie zostaną nawet na tym forum z nową skórka, która chcesz dodac
na forum malo sie dzieje i chyba wiele ludzi nie czyta nic tu w nocy lecz masz racje bo bialy kolor troche razi i mogly by byc ciemniejsze do wyboru. jestem na tak lecz nie wiem czy nie maja wazniejszych zeczy na glowie
Wgranie nowej skórki to max minuta roboty (przy czym cały ten czas jest uzależniony jedynie od czasu wgrywania skórki na serwer), przecież oni nie będą jej robili od zera. XD
@t
Oczywiście jestem na tak. Dobra propozycja. Ja osobiście wszędzie gdzie można ustawiam ciemne motywy, bo po prostu tak jest mi lepiej i moje oczy się nie męczą. ;)
NoTricks
02-11-2017, 12:34
Fajny pomysł, jestem również za. :)
Jestem za! Ale lepszym pomysłem byłoby dodanie jeszcze ciemniejszej, a nawet kilku innych żeby było w czym wybierać.
x2
Podszyfacz
04-11-2017, 01:07
Git pomysł też mnie męczy obecna skórka! Weź tylko wykonaj a admini wstawią :) roboty zapewne im nie brak teraz ;)
WonderChild
04-11-2017, 01:37
Dla nocnej zmiany tylko kolor czarny! Jestem na tak :D
zeczy
Arek w szkole Cię pisać nie nauczyli? Nie wiem ale wydaje mi się, że wyraz "zeczy" się pisze inaczej ale cóż co ja mogę wiedzieć..
Ofc.
Fajny pomysł. Ciemniejsza skórka by się przydała bo zwykła w nocy po oczach zbytnio daje :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.