View Full Version : Żywioły na QoTN
Witam, szybka propozycja - proponuje, aby zwiększono punkty doświadczenia oraz zdobycz z potworów Fire, Water oraz Energy Elemetnal..
Dlaczego? Ponieważ nikogo tam nie widać, a respawny oraz potwory są naprawdę ciekawie zrobione, a mało odwiedzane.
Zachęcam do głosowania. Mam nadzieje, że osoby, które zaznaczą nie - wypowiedzą się dlaczego. ;)
Orson_Pall
01-11-2017, 18:03
Ktoś mądry kiedyś powiedział, że te potwory nie są od tego żeby były dobre, tylko żeby robić tam quest
@topic
Jestem na tak, podobnie jak za zmianą asian hornetów- te respy mają super potencjał i są zrobione z pomysłem (nie jak podorabiane kwadratowe płatne respy), a świecą pustkami.
@edit: o nie, to propozycja sashy! Może jeszcze quest na gma niech tam dorobią?
To są potwory questowe. Według mnie z potworów questowych powinineń być słaby exp!
Ps. Sorrki, ale na NIE!
Kazdy kto kiedykolwiek bil te potwory zaznaczy opcje na tak, tyle mam do powiedzenia.
Dobra propozycja. W porównaniu do Asian Hornet'ów czy Cave Skeletonów to myślę że te Elementale są godne uwagi ponieważ, żeby na nich expić to trochę trzeba się namęczyć skilując czary !ooo
Oczywiście: TAK! :spoko:
Sokol from West
02-11-2017, 09:19
Miałem okazję tam być, więc się wypowiem :) Większość zapomina chyba, że jest to potwór QUESTOWY, więc na logikę z nich nic nie powinno lecieć, jak i również nie powinno być za nie "dużo expa". Owszem, jest to duży kawał terenu, ale jest masę innych miejsc w których można zarabiać/expić, więc bez przesady.
Jestem na nie.
Swojego czasu sporo expiłem na fire jak robiłem ahmeda to spalałem tam speeda bo był całkiem dobry lot (lepszy niż z tych całych nowych dwarfów) One mają być mocne żeby quest nie był łatwy.
Jestem na nie niestety
NoTricks
02-11-2017, 12:19
Kazdy kto kiedykolwiek bil te potwory zaznaczy opcje na tak, tyle mam do powiedzenia.
Jak widać po niektórych wpisach to jednak nie każdy :sciana:
#t
Modyfikacja asian'ów, cave'ów, czy elemental'i wprowadziłaby kolejne sensowne alternatywy exp'a/zarobku na serwer, co w mojej ocenie byłoby jedynie na +. Same elementale są o tyle ciekawe, że używane są na nie te niestandardowe czary exire,a w dodatku należałoby te respy uznać za płatne (przejazd, kamienie filozof. na cave'y). Argument, że są to moby quest'owe, dlatego nie powinny zostać zmieniane, jest dla mnie śmieszny . Coraz mniej osób wykonuje qotn, a względnie ciekawe tereny/moby stoją niemalże nieużywane. ITD. ITP.
Ja jestem na [B]tak.
Według mnie cały przedział pomiędzy 2000 a 3000 poziomem nadaje się do modyfikacji, bo jedynym słusznym respem na tą chwilę są Nile, a o zarobku nie ma zbytnio co mówić w tym momencie. Respów, które mają ogromny potencjał, żeby zróżnicować ten etap jest bardzo dużo. Jeżeli będę miał możliwość przetestowania wszystkiego na spokojnie, to chciałbym się nad tym pochylić.
Jestem bardzo na tak.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.