Zaloguj się

View Full Version : Super EVENT HALLOWEEN

Soey
02-11-2017, 19:03
Jezu administracja czy wy myślicie, że z nas debili zrobicie?
Podobno był event, a na tym evencie pare mobów i to tylko tyle? Pisaliście, że nigdzie indziej pewnie się z takim eventem nie spotkaliście? No proszę was z najazdem? Mieliście podobno ogłosić na stronie w sprawię halloween event, wy to jak zwykle zniszczycie i robicie z graczy debili.

[02-11, 15:59] Soey I CO Z TYM HALLOWEEN EVENTEM ? XD
[02-11, 16:04] Apendor napisz w c++, to będzie
Skandaliczna odpowiedz, sam sobie napisz.
dziękuje za odpowiedz:
Nowy [02-11, 16:19] C9 Fanboy chcecie update to sami se piszcie
Nowy [02-11, 16:19] C9 Fanboy ta własnie odjeb sie

Ps. Nikt tutaj debilem nie jest, chcecie graczy to róbcie to co piszecie, a nie piszecie a nie robicie :)4

@Widziałem też zdjęcia jak kazaliście przynieść jakieś przedmioty, a za to wymieniacie itemy z tego co się orientuje to wygrywała 1 osoba?XDDDDDDDDD

@dobrze, ze chociaż zrobiliście ten halloween event (tym najazdem), nie mam ból dupy bo wbijam od czasu do czasu i expie pare LVL. Tylko po co oszukiwać graczy? Miało być coś gdzie nigdy prawdopodobnie nie widzieliśmy? Najazd? Maraton?

@down zobaczymy czy coś będzie w ten ,,weekend" XDDDDD

@2down, liczyłem na twój komentarz. Własnie widziałem ten wasz event nawet nie daliście ogłoszenia o evencie a co najlepsze na tym niby Evencie z okazji Halloween nie było nic unikalnego co nigdy nie widzieliśmy na żadnym serwer XDD

Apendor
02-11-2017, 19:24
[02-11, 15:59] Soey I CO Z TYM HALLOWEEN EVENTEM ? XD
[02-11, 16:04] Apendor napisz w c++, to będzie
Skandaliczna odpowiedz, sam sobie napisz.
dziękuje za odpowiedz

Skandaliczną.. ale głupotą i kompletną nieznajomością tematu, na który się wypowiedziałeś popisałeś się w tym (http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=1197228&postcount=4) miejscu, do tego zresztą nawiązywała moja wypowiedź na chatboxie.

@Widziałem też zdjęcia jak kazaliście przynieść jakieś przedmioty, a za to wymieniacie itemy z tego co się orientuje to wygrywała 1 osoba?XDDDDDDDDD

Zanim z czymś wyskoczysz, miej pewność tego, że informacje, które tu umieszczasz zawierają chociaż ziarnko prawdy :)

#t
Najwyraźniej ciężko jest wydedukować, że większość osób we wtorek, środę i dzisiaj jest/była w podróży, bo nie każdy ma bliskich na cmentarzu "pod miedzą". Przed nami jest weekend. To tyle.

Hokage
02-11-2017, 22:13
Jak widzę te twoje propozycje czy posty to czytać sie nie chce. Idz wprowadzaj je do siebie na serwer. Juz dawno powinieneś miec bana... Robią co mogą a tobei dalej źle... mają też rl życie i nie zapominaj o tym.

Malff
03-11-2017, 00:01
Zmarnowałem speed'a na ten najazd, osobiście spodziewałem się czegoś więcej po tym co zobaczyłem w tym temacie: Halloween propozycje (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=135580). Szkoda, że to tak wypadło, lekkie rozczarowanie... :smutny:

Anmus
03-11-2017, 00:02
Również myślałem, że coś lepszego będzie w ten dzień. Chociażby potwory, które były rok temu.. Oraz ciekawy efekt zamiany w zombie. ;)

Szkoda, że się nie wyrobili, a mieli tyle czasu. ;) Mam nadzieje, że się zrekompensują na dniach.

Soey
04-11-2017, 20:52
@Najwyraźniej ciężko jest wydedukować, że większość osób we wtorek, środę i dzisiaj jest/była w podróży, bo nie każdy ma bliskich na cmentarzu "pod miedzą". Przed nami jest weekend. To tyle.

Mamy już sobotę, jutro niedziela. Tak jak pisałeś, ze przed nami jest Weekend. Ale ja nie widzę nadal EVENTU

Maxymek
05-11-2017, 15:02
I go nie zobaczysz :) tutaj jest zlewka na graczy już :) nowi się popisują co to nie oni a starzy banuja za byle gowno i to tyle co zostało z serwera. :) Ciesze się ze już nie gram :D Od dawna sa obiecanki i nie ma czynow. Ale oby się to zmienilo dla tych co pozostali!

Ketanol Dencabre
06-11-2017, 02:02
Pisali, mamy "weekend przed soba" tyle zobaczylismy, smiech i kompromitacja :v

Arkadio.

Co robia? XD tutory znaczy muterzy sa tak potrzebni jak Sasha byl na mazurku. Kazdy z tych "czerwonych" codziennie expi swoja postac, nie moze poswiecic 15 minut na postawienie kilku mobów? ale tu chodzi o to co oni sami napisali "przed nami jest weekend" byl placz w sprawie halloween event, marny najazd nic poza tym. Dlaczego MY gracze czekalismy na jakas akcje. Jezeli bylbym w tej ekipie, Ty bys nie mial wstepu, takze zamilcz i odejdz.

Hokage
06-11-2017, 02:16
Pisali, mamy "weekend przed soba" tyle zobaczylismy, smiech i kompromitacja :v

dostan sie do ekipy i cos dodaj a wtedy pogadamy ok? co o tym myslisz? najlepiej komentowac a oni serio ciagle cos robia wiec odbijcie!

Tiki Tenii
06-11-2017, 07:49
Jezeli bylbym w tej ekipie, Ty bys nie mial wstepu, takze zamilcz i odejdz.

Chciałbyś mieć tę moc jednak..... jej nie masz, i nie będziesz miał :jupi:

@temat
Bardzo dobrze że nie było żadnego eventu.... jakieś pogańskie zabobony :czarodziej: :czarodziej: :czarodziej:
Bardzo dobrze świadczy to o naszej administracji :oczko2: