PDA

View Full Version : Task tiny

Palldino
03-11-2017, 12:08
Dlaczego zostal usuniety task na tiny?
Jezeli usuneliscie task na tiny to dlaczego nadal sa na nile/cracki?
Usuwacie taski z eventowych to wyjebta wszystkie :confused:

Jak 1k lvl ma sobie nabijac pkt u popiego do misji uw? na wise manach czy ebolach ktore sa dla magicznych?

PRZYWROCIC TASK NA TINY!

@sasza
z crackow tez leci dobry lot i exp wiec?
usunicie je u taskera

@DO RESZTY
serio bo motylki leca?
oslabili przeciez loot wiec i tak slabo leci a task jakos baardzo tego nie zmiania jezeli dostaniemy 15sc i 20%~ za 700tinow -.-

Anmus
03-11-2017, 12:09
Ponieważ nie dość, że jest tam dobry exp to na dodatek dobry zarobek zdobywając motyle. Dobrze, że task zabrali! :)
Punkty można nabijać na innych potworach, człowiek samymi kurczakami nie żyje. ;) Tyle w temacie, pozdrawiam.

@sasza
usunicie je u taskera

Nawet tego nie skomentuje. :D

Sokol from West
03-11-2017, 12:22
Jak 1k lvl ma sobie nabijac pkt u popiego do misji uw? na wise manach czy ebolach ktore sa dla magicznych?

Bez przesady, spokojnie idzie nabić te 100 pkt. Wystarczy brać taski od początku expienia. Wbijając Sokoleq 1k miałem blisko 80+ pkt, więc nie widzę problemu.

Do tego jest tak jak napisał Sasha - jest z nich dobry exp oraz loot, więc task jest zbędny w tym miejscu.

Jestem na nie.

Harakiri II
03-11-2017, 12:38
Ja jestem za, ale dodac taski na tiny bez nagrody w postaci lvla i kasy, niech ludzie dostaja same punkty

Malff
03-11-2017, 12:58
Pomyliłeś działy...
Co do propozycji jestem na nie. Nie zawsze muszą być taski na potwoery na których najbardziej opłaca się expić. Proponuję wbić Ci parę lvli a task na Tiny na bank się pojawi :)

Goatee
03-11-2017, 13:12
Pomyliłeś działy...
Co do propozycji jestem na nie. Nie zawsze muszą być taski na potwoery na których najbardziej opłaca się expić. Proponuję wbić Ci parę lvli a task na Tiny na bank się pojawi :)

Wiesz, teraz po ujeb*niu loota z tiny ten task jest jak najbardziej na miejscu XD

#
Nie wiem po co w ogóle zmieniali ten task, przecież on nic wielkiego nie zmieniał. A to normalne, że na mniejszym lvlu zrobisz szybciej task niż na takim 3k+

Hokage
03-11-2017, 13:26
Ja jestem za, ale dodac taski na tiny bez nagrody w postaci lvla i kasy, niech ludzie dostaja same punkty

x2

Po 2 jak napisał Wardziu pkt u popka można nabić dużo wcześniej na słabszych mobach. Idzie tam lvl szybko + obry zarobek z goldów (widzę po ile ludzie sprzedają motyli nawet po osłabieniu lota)

Jestem na nie

Kiroshi
03-11-2017, 14:02
Jestem za oddaniem tasków na Tiny. Nie dość, że loot uwalili "bo low zarabia więcej od 3k" <sam fakt, że to wy ceny motyli ustalacie :)

Ofc. Czemu nie skasują taska na Nile? Dużo expa dają i nawet nie piszcie, że się nie da na nich zarobić ;] Bo wiem dobrze, że się da ;] Sporo miałem sytuacji gdzie codziennie kilka osób się mnie o jajka pytało więc tłumaczenie jest słabe ;D Btw. taki 2k+ już ma zazwyczaj full eq? To po co mu większe zarobki od 1k, który tego nie ma? :v

Colinovsky
03-11-2017, 15:41
Btw. taki 2k+ już ma zazwyczaj full eq? To po co mu większe zarobki od 1k, który tego nie ma? :v

To jest problem ludzi tego serwera, że chcą tylko więcej i więcej, a na cholere to ja nie wiem. Ludzie z topki płaczą zawsze najwięcej, mimo że to oni najwięcej mają. XD

Oczywiście jestem za przywróceniem taska na tiny.

C9 Fanboy
03-11-2017, 15:44
obok zmniejszenia loota druga najgorsza decyzja ostatniego upa, kompletnie nie rozumiem co kierowało administracją ale zdecydowanie nie było poparte doświadczeniem w expieniu takiego levela.

Ero Senin
03-11-2017, 16:03
Dlaczego zostal usuniety task na tiny?
Jezeli usuneliscie task na tiny to dlaczego nadal sa na nile/cracki?
Usuwacie taski z eventowych to wyjebta wszystkie :confused:

PRZYWROCIC TASK NA TINY!

@sasza
usunicie je u taskera

@DO RESZTY
serio bo motylki leca?
oslabili przeciez loot wiec i tak slabo leci a task jakos baardzo tego nie zmiania jezeli dostaniemy 15sc i 20%~ za 700tinow -.-

Jeśli to prawda, że nile z 17.73 exp/hp mają jeszcze taska to niezła beka :D

WonderChild
03-11-2017, 19:53
Jestem za przywróceniem tasków na tiny lub usunięcie wszystkich tasków na monstery eventowe. Nie rozumiem czemu nie ma być na to tasków skoro jest to jeden z podstawowych monsterów do expienia w przedziale 1-2k

Ketanol Dencabre
04-11-2017, 03:18
Usuniecie wszystkich taskow na event respy, jezeli nie przywrocenie taski na tiny :)

djakon
04-11-2017, 10:50
Usuniecie wszystkich taskow na event respy, jezeli nie przywrocenie taski na tiny :)

Dokladnie! Jezeli nie ma taskow na Tiny to nie powinno byc ich rowniez na Nile i Cracki. Cala reszta guwnotaskow moze zostac.

Zaznaczylem na nie.

Week
04-11-2017, 10:57
Jestem za usunięciem wszystkich tasków na potwory z respów eventowym :)
Nie dość, że te potwory dają tak dużo expa, wystarczy kliknąć zegara w temple i jesteśmy na respie (szybkie dojście na respa) to jeszcze były taski na nie, aż śmieszne :)
Zaznaczyłem NIE.

Soey
04-11-2017, 11:43
Nie wiem po co ten temat? Taski -> To jest DODATEK! Go wgl nie musi być, więc cieszcie się, że wgl są te taski! ODP. NIE
Doczytałem teraz, że osłabili LOT, na 1.5k LVL tam expiłem, więc powiedzcie mi gdzie indziej zarobiłem tyle niż tam? A także wbiłem LVL'a, nawet dobrze że zmniejszyli LOT bo motylką zwiększyła się cena i można dużo zarobić, więc nie piszcie o locie bo na tym LVLU i tak dużo nawet można zarobić i nie porównywajcie do LOTA, który zarabia taki 3k + LVL
Ps. Ten serwer ma być LOW EXP, a wy chcecie żeby z EXPEM było wszystko łatwo, nie dosyć ze jest maszyna do picia motyli, macie AHMEDA, a także TASKI czego chcecie więcej? Powinno być tak: Dobry RESP (dobrze się expi) bez TASKA, trochę słabiej się expi, średni RESP (taski), a na Tinach można zarobić a także dobrze sie Expi :)

Nektar!
05-11-2017, 13:14
Jest sporo innych respow na których można nabić punkty, a druga sprawa do 1k można ich zdobyć sporo robiąc taski od początku.

Na nie

Etholt
05-11-2017, 21:12
Można zmniejszyć trochę liczbę expa z taska ale niech będzie skoro jest już od dawna.

Ossama Samarytanin
06-11-2017, 11:48
najlepiej niech zostawią dark lordy, cracki i nile. je*ać low lvl niech sobiee radzą...

@t
jeśli loot został zmiejszony z tiny a task zabrany to powinno być tak samo dla nili i cracków. task powinni przywrócić bo nie jest to zachęcające do expienia na innych respach tylko wręcz przeciwnie.

moim zdaniem ogólnie respy eventowe powinny zostać wy*ebane

co? :ysz::ysz::ysz::ysz::ysz:

Na szczęście masz tu tyle do powiedzenia co sasha w kwestii expienia na crackach

Ty idź dalej płacić matce za usługi ^,^ i jak Ci Wujek wyjmie pencinke z japonii to się go zapytaj co to sarkazm

Tiki Tenii
06-11-2017, 13:30
najlepiej niech zostawią dark lordy, cracki i nile. je*ać low lvl niech sobiee radzą...
co? :ysz::ysz::ysz::ysz::ysz:

moim zdaniem ogólnie respy eventowe powinny zostać wy*ebane
Na szczęście masz tu tyle do powiedzenia co sasha w kwestii expienia na crackach:oczko2:

@temat
Można by było przywrócić tiny do tasków, lecz niech będą one na zasadzie cracków dla hlvl ( nagroda: mało exp, mało kasy, punkty jak dawniej )

Osoba która skończyła szkołę gimnazjalną wpadła by na to aby taski brać od najmniejszego lvl...
Ale tobie została ostatnia misja... własnie ta... NIE MASZ GDZIE NAZBIERAĆ PUNKTÓW - słaby argument :sciana::sciana::sciana:

Zarexoholik?
10-11-2017, 07:07
Jestem przeciwny przywróceniu, ponieważ dzięki temu taskowi gra w tym przedziale poziomowym ograniczała się do jednego moba, a tak dzięki administracji zawsze można iść na inny resp. Nile i cracki też powinny zostać usunięte z zadań u Popiego.

Malff
10-11-2017, 08:53
Jestem przeciwny przywróceniu, ponieważ dzięki temu taskowi gra w tym przedziale poziomowym ograniczała się do jednego moba, a tak dzięki administracji zawsze można iść na inny resp. Nile i cracki też powinny zostać usunięte z zadań u Popiego.

Nie żeby coś, ale task na Cracki został zmieniony, ponieważ jego ilość potworów jakie mamy zabić zwiększa sie wraz z lvlem, ilość doświadczenia została obniżona. Ponadto został dodany/poprawiony task na Returnedy co po przeliczeniu daje nam dobrą alternatywę dla Crackow. Chociaż nie wiem czy nawet nie lepiej iść na Returnedy :co::co:

Goldenka
16-11-2017, 19:11
Oczywiście jestem za przywróceniem taskuwy, loot mniejszy to niech taskuwa będzie!

Etholt
29-12-2017, 01:49
Squid to oddacie taska?:confused: Znaczna większość na tak :rolleyes:

Hakka
29-12-2017, 09:17
Kurde przez przypadek dałem na nie, ssr paladino.

Namalowany
29-12-2017, 14:13
Profy magiczne mają na tym lvl convy na których bardzo dobrze zarabiają natomiast loot z kurczaków został zmniejszony więc pasowało by żeby task powrócił chociaż...

MichaS
29-12-2017, 14:54
Jeżeli loot jest zmiejszony to task powinien byc!

To, że został zmniejszony loot nie musi oznaczać, że się mniej zarabia ;) Cena motyli wzrosła, więc jedynie tyle, że lootniesz wizualnie mniej.

Tylko hmm spoko że 2uc za golda, ale nie opłaca mi się np ęxpic na tiny bo nie dość że prawie nic nie leci to jeszcze nawet taska nie ma.

Squid
29-12-2017, 14:56
Jeżeli loot jest zmiejszony to task powinien byc!
To, że został zmniejszony loot nie musi oznaczać, że się mniej zarabia ;) Cena motyli wzrosła, więc jedynie tyle, że lootniesz wizualnie mniej.

Goldenka
29-12-2017, 15:15

2uc ale spada tak rzadko jak głowa mała, zobacz jaki zarobek magiczne mają na convach :confused:

Ogólnie ludzie po 1,5-1.8k lvle siedza nawet na płatnych bally ank zamiast kurczakach, task na nie na pewno nie zaszkodzi niech będzie z nich chociaż jakiś mały pewny zysk.

Rastamanek
29-12-2017, 15:32
Jestem na nie i chyba więcej tutaj tłumaczyć nie muszę bo jeszcze całkiem nie dawno (nie wiem jak jest teraz, ale podejrzewam ze dużej zmiany w tym nie ma) taki 1k lvl wyciągał większe profity, posiadał taska/exp, a 2k-3k+ lvle co mieli? Mówiąc szczerze nie owijając w bawełnę mieli gówno i musieli kombinować, a 1k+ lvle mieli wszystko pod nosem :)

Elew
11-01-2018, 16:07

Cena motyla wzrosła może tylko do 2uc lecz spada on z kur bardzo rzadko, profesje magiczne mają convy gdzie dobrze zarabiają na nutkach nikt tutaj nie prosi o powiększenie loota lecz task na tiny uratował by trochę sprawę, szczególnie że bardzo dużo expa jakoś nie dają a już lepiej expi się na płatnych bally ank.

Mam nadzieję że task zostanie przywrócony.

Diablo
07-02-2018, 15:29
Proponuję chociaż dodać task na tiny bez nagród, same punkty. Robiąc quest of the nine będąc w przedziale lvlowym 1-2k nie da się tego wykonać ze względu na punkty tasków.

Do wyboru mam 1000 Wise Manow, 700 Ebola Batow, 2500 OTS Queenow, 1200 Fire Womanow, 700 Pathfinderow, 500 Glaciusow i 1000 Wardow.

Mam 190 punktów, potrzeba 300, co daje 40 000 OTS Queenow. XD
Totalnie nie rozumiem usunięcia taska na tiny nie dodając jakiejkolwiek innej rozsądnej alternatywy.

Palldino
07-02-2018, 16:13
Proponuję chociaż dodać task na tiny bez nagród, same punkty. Robiąc quest of the nine będąc w przedziale lvlowym 1-2k nie da się tego wykonać ze względu na punkty tasków.

Do wyboru mam 1000 Wise Manow, 700 Ebola Batow, 2500 OTS Queenow, 1200 Fire Womanow, 700 Pathfinderow, 500 Glaciusow i 1000 Wardow.

Mam 190 punktów, potrzeba 300, co daje 40 000 OTS Queenow. XD
Totalnie nie rozumiem usunięcia taska na tiny nie dodając jakiejkolwiek innej rozsądnej alternatywy.

ta..
przeciez teraz z convow jest znacznie lepszy lot od tinow (nutka 19% 3-4uc) a spada czasem czesciej od golda + mozna dropic je od 600lvla XD

taski nie zawsze musza byc zarobkowe ALE PRZECIEZ PUNKTY SA POTRZEBNE DO MISJI.. po co robicie misje pod punkty jak pozniej je usuwacie..

po2
zmiany taskow na kazdy poziom - to kto je wymyslil? chyba pijany je zmienial - sam ostatnio doswiadczylem zmian do 1k+ i chyba was poj#balo xD

Timur
09-02-2018, 17:44
Oczywiście jestem na tak, goldy lecą fatalnie a task ratował by trochę sprawę przynajmniej było by na czym punkty nabijać.