Zaloguj się

View Full Version : Twój screen na stronie APO!

Rinson
06-11-2017, 19:27
Witajcie!

Dysponujesz ciekawym screenem ze swojej postaci? Chcesz się nim podzielić z innymi? A może już to zrobiłeś w swoim "life" temacie na forum? Ale na pewno nie wstawiłeś go na stronę główną APO! Tak, dobrze czytasz - właśnie Twój screen może zostać umieszczony na stronie głównej naszego serwera! O co chodzi? Już tłumaczę...

Doszły do nas sygnały, że galeria zdjęć na stronie głównej APO jest "nudna" - ciągle te same zdjęcia. Czemu by tego nie zmienić? Wy możecie nam w tym pomóc :) Co należy zrobić? Znajdź jeden lub kilka swoich, ciekawych screenów i wrzuć je do TEGO (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=77338) tematu.

Termin do kiedy można wrzucać zdjęcia: 19 listopada 2017 r.

Spróbuj, może to właśnie Twój screen będzie na stronie głównej!
Pozdrawiamy!
Ekipa APO

Anmus
06-11-2017, 19:33
W końcu się tym zajęliście. Cieszy mnie to, że dotrzymałeś słowa. :D
Aż jestem ciekaw zdjęć.. Wkrótce coś wrzucę. ;)

Tiki Tenii
06-11-2017, 19:45
Kolejna akcja na + :jupi:
Na pewno wezmę udział.

Ciekawie by to wyglądało w formie jakiegoś mini konkursu, akurat tu każdy by miał szanse......
(oczywiście nagrodą nie musiał by być jakiś super item, może jakiś pacc)

Malff
06-11-2017, 19:54
Brawo Wy! Kolejna zmiana na stronie głównej, oby więcej takich! :spoko:
Czekam na kolejne nowości!

Harakiri II
06-11-2017, 20:13
Wybornie! Kolejna wiadomosc na +, stare zdjecia juz sa monotonne.. Jedno pytanie czy zdjecia z przerobionym spr beda brane pod uwage?

Sokol from West
06-11-2017, 22:20
Wiadomość jak na plus :) Bardzo dobra inicjatywa z Waszej strony, a nie samym serwerem APO żyje :) Strona też musi wyglądać, więc odświeżenie screenów jak najbardziej jest bardzo dobrym pomysłem :)

Plus dla Was, bo ostatnio co chwile dodajecie newsy, więc coś robicie!

Hokage
06-11-2017, 22:24
Coraz częściej newsy ;) Oby tak dalej ekipo :D Przeglądnę ss'y i pewnie też coś dodam.

Duży +

Zarexoholik?
06-11-2017, 22:48
Nareszcie, bo te stara zdjęcia nie mają nic wspólnego z obecnym serwerem.

Rinson
07-11-2017, 10:42
Jedno pytanie czy zdjecia z przerobionym spr beda brane pod uwage?
Nie mówię nie, jeśli tylko screen jest ciekawy to czemu by nie?

Anmus
27-12-2017, 19:06
Screeny na dniach? Zapomnieliście o nich czy co? :D

Rastamanek
27-12-2017, 19:18
Czy ja mógłbym dodać jeden screen? Takie skromne pytanie kieruję do Rinsona w tym momencie, ponieważ nie zauważyłem tematu aż do dziś, a taka propozycja mi się podoba :P

#edit

Na chwilę obecną nie, choć kiedyś możliwe, że powtórzymy taką 'akcję'.

Ehh myślałem, że nad jednym screenem się zlitujesz, ale skoro nie ma takiej możliwości to trudno :(

Rinson
28-12-2017, 14:46
Screeny na dniach? Zapomnieliście o nich czy co? :D
Screeny są już od ponad miesiąca gotowe do dodania, ale jak widać są inne priorytety.

Czy ja mógłbym dodać jeden screen? Takie skromne pytanie kieruję do Rinsona w tym momencie, ponieważ nie zauważyłem tematu aż do dziś, a taka propozycja mi się podoba :P
Na chwilę obecną nie, choć kiedyś możliwe, że powtórzymy taką 'akcję'.