View Full Version : Kolejne nowości
Witajcie!
W dniu dzisiejszym na serwerze głównym wejdą następujące zmiany:
- odremontowana wyspa Villa,
- zmieniony wygląd Amazon Camp,
- zwiększony exp oraz loot z Wardów,
- nowy resp dla postaci wysokopoziomowych na rooku - będzie się można zmierzyć z czterema nowymi potworami oraz bossem z którego można uzyskać bardzo ciekawy przedmiot.
Dodatkowo w dniu dzisiejszym trzech tutorów otrzymuje pozycję Senior Tutorów. Są to: Apendor, Elyar oraz Inquso.
Pozdrawiamy,
Ekipa APO
Tak jak mówiłem, że update :)
Wszystko na plus! i Gratulacje dla ST!!!
.Voorlon.
21-11-2017, 23:06
No i fajnie, blotniki* na rooku ? XD
Sokol from West
21-11-2017, 23:08
Ogromny plus za wyspe Villa - świetnie teraz wygląda oraz oczywiście za zmianę w wardach, która już dawno powinna być dodana.
Gratulację awansów :]
Miłe zaskoczenie ;) dzięki !
Ogromny plus za wyspe Villa - świetnie teraz wygląda
Mega miło, że się komuś podoba :)
#t
Dzięki za zaufanie, gratulacje dla reszty - no i co.. działamy dalej! :D
Sorc Kingow
22-11-2017, 05:12
Witajcie!
Teren Villi jest okej, ale te budynki jakby im się sqm zmniejszyły i zostały rozdzielone. :D
Amazon Camp świetnie zmienione na pierwszy rzut oka jakby nic, ale jak się wejdzie i zobaczy cały teren, to jest różnica.
Czekamy na domki z Senji, City. Bo widać, że też będą do zmienienia?
+ dla ekipy!
Zarexoholik?
22-11-2017, 09:18
09:00 Ward: natural fibre, 2 crystal coin
Szkoda, że zmiana nastąpiła tak późno. Villa zmieniona, ale nadal będzie bezludna, bo nie ma dobrego połączenia z City.
Harakiri II
22-11-2017, 11:30
Bardzo fajnie zrobiony teren z amazonkami, Villa tez spoko tylko moim skromnym zdaniem troche za duzo drzew, musze jeszcze zobaczyc wardy, ale na ten moment duzy + dla ekipy, za checi i zaangazowanie :p
Witajcie!
- zwiększony exp oraz loot z Wardów,
- nowy resp dla postaci wysokopoziomowych na rooku - będzie się można zmierzyć z czterema nowymi potworami oraz bossem z którego można uzyskać bardzo ciekawy przedmiot.
Dodatkowo w dniu dzisiejszym trzech tutorów otrzymuje pozycję Senior Tutorów. Są to: Apendor, Elyar oraz Inquso.
Pozdrawiamy,
Ekipa APO
Ładnie przebudowane wioski.
Co do wardów to exp został zwiększony do 2mln, ponadto do loota z tego co zauwazylem dodano 12:23 Ward: white bale of material, 2 crystal coin 12:23 Ward: natural fibre, might ring, 1 crystal coin. Częstotliwość wypadania? określiłbym na niespotykanie rzadką.
Pozdrawiam!:spoko:
Na ogol nie podoba mi sie ani villa ani amazon :hahaha::hahaha::hahaha: - te drugie troche lepiej, ale sa puste pola, a w innych nadmiar brudasek. Duzo chaosu i dla takiego janusza mappowania jak ja od razu rzucilo sie w oczy stawianie drzewek i krzakow gdzie popadnie. :rzygi:
Druga sprawa, ktora mnie dotknela to ban za byle co - po publicznej krytyce ''zaktualizowanych'' lokalizacji na game chacie. :co_jest: Widac jednak Apendorowi brak dystansu, ale dopiero teraz to pokazal. :ysz:
Oby tak dalej.:wykrzyknik:
Poza tym nie wydaje mi sie aby oba z nowych miejsc wymagaly jakiejkolwiek odnowy wiec po co to? :hahaha: Taka rekompensata za oczekiwanie na update? Ville byly dupne przez dobudowki - takie pozostana nadal. :glupek2:
:boje_sie:
Ossama Samarytanin
23-11-2017, 06:43
Kolejne informacje na +
ale rook ??? :wsciekly: poooo coooo.... powinni mieć tam minotaury i raty....
Słuchaj Tiki Sreni, gdyby tu była blokada sprzedaży cc to byś do tej pory zbierał goldy z dragonów. Wiem, że Cie boli, że nie potrafiłeś wbić 100lvl na rook ;/ Jak Ci stulejka zejdzie to się przekonasz, że nie jesteś tak zajebisty za jakiego się uważasz. I bardzo się cieszę, że jedynie gdzie masz coś do powiedzenia to w podstawówce jako skarbnik.
#t
dobrze, że coś się dzieje chociaż Villa wygląda jak z jakiegoś Yourka.
gwnstopro
23-11-2017, 14:54
Update za update, ktoś tu oszalał :o
Villa - za dużo tego wszystkiego jak na moje. Miejsce widzę, że będzie powiązane z jakimiś misjami bo jest miejsce na NPC, więc pożyjemy zobaczymy.
Amazon Camp, po co to w ogóle ruszaliście? Było dobrze, teraz? Dla mnie jest tak samo.
Co do Wardów to powiem, że całkiem spoko się tam zdobywa punkty doświadczenia, lecz loot? Nie mam pojęcia.
Nowy resp na Rookgardzie naprawdę fajnie wygląda, moby również są spoko. Dziś padłem tam aż 5 razy, heheszki. Zawsze to jakaś alternatywa od aren i bossów. :v
Tak czy siak czekam nadal na drugą część aktualizacji z Diuqsem. ;) Na plus.
NIe wiem po co bylo zmieniać ville i amazon. Nic w tym szczególnego nie widzę ale spoko.
Jedyny + to za wardy ale jakoś nie widziałem tego "lepszego lota"
Coraz więcej newsów :D oby tak dalej ekipo ;]
NIe wiem po co bylo zmieniać ville i amazon. Nic w tym szczególnego nie widzę ale spoko.
Jedyny + to za wardy ale jakoś nie widziałem tego "lepszego lota"
Coraz więcej newsów :D oby tak dalej ekipo ;]
Grasz tu od kiedy porzuciles pampersy i serio nie znudzil cie ten sam wyglad pewnych miejsc? :confused:
50/800 to nadal malo, bardzo malo, szczerze sam zakladalem ze update przyniesie conajmniej 100/800, ale coz...
\t spoko, super inicjatywa
\edit czyzby uzytkownicy po tylu latach nauczyli sie nie plakac przy okazji kazdego update?XDDDD
Goldenka
24-11-2017, 12:03
Moze teraz mały remont city? Odswierzyc trochę depo czy temple a nie x lat widok taki sam
C9 Fanboy
24-11-2017, 12:10
Spokojnie guys, jestem przekonany, że to tylko mały pokaz umiejętności nowych mapperów i małe update mające na celu głównie awans tutorów, czekam na to co testowaliście na TS od tygodnia po kilka osób online, pozdrawiam. :)
Goldenka
03-12-2017, 17:58
Ciekawe czy na tym smisznym rooku dodali coś lepszego od dara axe/howa czy cała grę będą bić z jednej broni xD
Ogólnie Squid to fajne zmiany lecz ja bym zobaczył jakieś ogólnodostępne nowe miasto takie w stylu venore bo chyba nie mamy takiego na apo, jakieś tam respy flubberów i jakieś nowe bagienne potwory mógłyby być by w takim mieście ogólnie mogło by być ciekawie.
Namalowany
04-12-2017, 20:45
Ogólnie Squid to fajne zmiany lecz ja bym zobaczył jakieś ogólnodostępne nowe miasto takie w stylu venore bo chyba nie mamy takiego na apo, jakieś tam respy flubberów i jakieś nowe bagienne potwory mógłyby być by w takim mieście ogólnie mogło by być ciekawie.
Potwierdzam, też myśle że miasto w stylu venore byłoby dobrym pomysłem choć to raczej dalsza przyszłość może w tym update znów coś ciekawego będzie :rolleyes:
Ketanol Dencabre
09-12-2017, 12:08
Nareszczie sie ktos zajal wyspa Villa, wyglada super, wszystko na plus oby wiecej :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.