View Full Version : Wersja mobilna strony APO
Witam. Posiadając Xperie XZ i wchodząc na stronę główną APO jest ona niekompletna. Nie ma po pierwsze z prawej strony kategorii: Wyszukiwanie, statystyk czy czarów oraz innych. Zatem proponuje wprowadzić uproszczoną wersję mobilną strony APO, bądź poprawić obecny jej stan.
Sprawdzałem na kilku telefonach i zawsze brakuje tego jednego elementu strony.
Głosujemy.
Wszystko jest dobrze, wystarczy że zaznaczysz wersja na komputer i problem z głowy. Jestem na nie.
Skoro u mnie w blizniaczej xa wszystko smiga to wnioskuje, ze nawet nie ''wybrales'' serwera. Tak, jest jeden, ale sa pozostalosci po 8.4 oraz odnosniki do test serwerow. Ten bajer otwiera prawa czesc menu pod statusem serwera.
Podobny blad wystepuje rowniez w przegladarkach komputerze. :usmiech2:
Druga sprawa jest fakt, ze od powiedzmy 2009 roku latam po stronie glownej i forumku w podrozy i stare cegly typu 6600, xpressy, se (bla bla bla:spoko:) czytaly kazda strone poprawnie. :eek:
Wydaje mi sie, ze probowales konfigurowac przegladarke pod siebie i cos nabadales. :ok:
Moim zdaniem szkoda czasu na takie bzdury. Tak wstepnie, na sam koniec rada od hakera - mozesz rozszerzyc ''armia.toproste.pl/..........'' i niech dzieja sie cuda. !ooo
Tak jak napisał Sasha możesz zmienić wersję wyświetlania stron w przeglądarce mobilnej.
Jestem na nie jest to niepotrzebne dodawanie pracy administracji :)
Sokol from West
10-11-2017, 17:46
Zbędna propozycja. Jak dla mnie nie jest to jakaś ważna kwestia, jeśli chodzi o stronę APO. Strona wymaga innych poprawek, niż "wersja mobilna", a po drugie - nie jest wcale tak łatwo to zrobić, bo trzeba trochę przy tym posiedzieć.
Jestem na nie.
Ero Senin
10-11-2017, 19:40
Ogólnie masz rację, ale myślę, że są faktycznie ważniejsze rzeczy niż poprawianie strony na urządzenia mobilne.
Niestety na NIE.
Hmm, na S8 lata. A ogólnie jestem na nie, wydaje mi się, że tibia jest na komputer, a nie komórkę. Pzdr :soczek:
Bez sensu, wybrać opcję "Pokaż wersję na komputer" to 2 sekundy, a po co dodawać administracji roboty :co:
Myślę, że są ważniejsze rzeczy do roboty jak chociażby update związany z najazdami na Ankaross.
Nie
po co to komu to nie wiem... statystyki mozesz sprawdzic sobie na kompie etc... oni maja inne sprawy na glowie a nie przerabianie strony...
jetem na nie
Tiki Tenii
11-11-2017, 11:54
Ja też mam ten problem, ale jeśli chce wejść w statystyki to wpisuje w google "apo statystyki" i wszystko śmiga..
Co do innych zakładek, po ... chcesz je odwiedzać na telefonie.
NIE
Lepiej niech robią upa w grze :D
Myślę, że temat wyjaśniony i odpowiedzi nie muszę pisać :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.