View Full Version : 12 Urodziny APO
Z okazji 12 lecia APO, na naszym serwerze, zostanie zorganizowany event. Szczegóły na Facebook'u (https://www.facebook.com/events/1589927061028750/).
Zapraszamy również do wzięcia udziału w wydarzeniu, udostępniajcie je znajomym! ;)
http://www.armia.toproste.pl/upImg/12urodziny.png
Ponadto od dnia dzisiejszego wszystkie nowo założone konta otrzymują darmowe 7 dni PACC na start! + możliwość aktywacji dodatkowych 3 dni na naszej stronie.
Zapraszamy wszystkich obecnych oraz byłych graczy na urodziny, będzie to wspaniała okazja do odświeżenia starych znajomości!
Pamiętacie o dacie? Fajnie wiedzieć. Evencik również spoko, duży plus! :)
Tiki Tenii
12-11-2017, 16:37
No no jest co świętować :soczek:
Na takim evencie raczej będzie z +100 osób :jupi:
Na pewno wezmę udział :D
Ero Senin
12-11-2017, 16:39
Kope lat :D Niestety nie wiem czy uda mi się wziąć udział w evencie : {
C9 Fanboy
12-11-2017, 16:40
spoko fajnie bede pozdro
Palldino
12-11-2017, 16:52
12 urodziny to moze event przez 12h a nie 4?
bylbym za a tak to bida troche
NoTricks
12-11-2017, 17:00
Świetny (w końcu) ruch z darmowym PACC'em - ciekawe czyj to był pomysł :faja:
Dzieje się, oby tak dalej!
12 lat......:eek:
Daburian
12-11-2017, 17:07
Super extra naprawdę :) jestem ciekaw jak długo będzie x300 i x15
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzi !
Ekstra pomysł z eventem!
Sokol from West
12-11-2017, 17:30
Fajny pomysł z tym eventem :) Możliwe, że wezmę udział :) Kolejny plus dla Was, że coś robicie!:faja:
I pomyśleć że to już 12 lat :eek:
bardzo fajny pomysł. Może darmowy pacc przyciągnie więcej graczy kto wie.
Duży + dla ekipy :)
gwnstopro
12-11-2017, 18:44
Jutro zamierzam się napierdolić z okazji 12 urodzin apo a nie spędzać czas na serwerze. Pozdrawiam
Kto by kiedys pomyślał, że OTS wytrzyma 12 lat, jak serwery na RL Tibii są łączone, bo są opustoszałe :)
Wielkie gratulacje dla samego Mortiisa, bo bez niego niektórzy z Was nie miałoby co robić ze swoim wolnym czasem oraz dla wszystkich, co przyczynili się do rozwoju serwera :)
Co do eventu, to nie wezmę udziału, ze względu, że nie gram. Aczkolwiek pomysł świetny i czekam na wtorek :)
Fajny event się szykuje, ale jutro tylko jutro moglibyście dać wszystkim postacią free pacc może by ten jeden dzień chociaż +100 osób bylo :D
Zarexoholik?
12-11-2017, 21:01
Ale ten czas leci... prawie jak ja kiedyś przez "pasek" albo jeszcze dawniej, przez wardy na CoD. :co_jest:
Sunarrem
13-11-2017, 08:44
I kiedy niby ten event ??
Plusik dla ekipy. Moglibyscie czesciej takie cos organizowac m.in ten wiekszy drop
A nawet raz w miesiacu , polepszyc loota (taki event)
Proponuje na jeden dzień odpalić dodatkowy serwer z mapą, która była zaraz po odpaleniu servera. Taki evencik byłby dobry mianowicie, kto pierwszy wbije 100 poziom, wygrywa jakąś nagrodę. Dla Was to za dużo roboty, a taki ruch mógłby naprawdę przyciągnąć dużo ludzi.
Proponuje na jeden dzień odpalić dodatkowy serwer z mapą, która była zaraz po odpaleniu servera. Taki evencik byłby dobry mianowicie, kto pierwszy wbije 100 poziom, wygrywa jakąś nagrodę. Dla was to za dużo roboty, a taki ruch mógłby naprawdę przyciągnąć dużo ludzi.
Coś czuję, że ciężko Mortiisowi byłoby znaleźć mapę z tamtych czasów :)
#topic
Na evencie mnie nie było, aczkolwiek doszły mnie słuchy, że był spoko.
Również spoko pomysł z dropem, zawsze to lepsze, niż ciągły powiększony exp :)
Mogliby taki drop dawać na jakieś okazje zamiast expa czy maratonów 😁
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.