Zaloguj się

View Full Version : Ward Robe - Anuluj!

MichaS
26-11-2017, 23:36
Witam!
Moja propozycja jest taka żeby wprowadzić anulowanie misji u Ward Robe
np, XYZ kupil postac i chce zrobić outfit, ale nie wie jaki jest zaczyęty, a np musi oddać owce i musiał by robić daną misje na 2 postaci, a gdyby napisał, "anuluj" to tak jak u Popiego zaczynało by się misje od nowa, lub nie dało się już wykonać danego outfitu.

:pisze:Zapraszam Do Głosowania!:pisze:

@edit

Miał Squid to wprowadzić, widocznie "zapomniał".
Jestem na tak.

Jak widać propozycja wejdzie w życie teraz tylko pozostaje czekać kiedy to wprowadzą!

Hokage
27-11-2017, 07:39
to powinno byc jak w przypadku ahmeda gdy zgubimy swoj worek npc nam go odda gdy go znajdziemy. mogli by i tu dodac takiego npc

na tak

Z tego co kojarzę to npc "Bagger" nam daje worek np. na natural fibre gdy go zgubimy ale mogę się mylić.

hahahaha. ty tak serio czy dla beki to napisałeś śmieszku? widzisz jaka karol dał propozycje? nie masz pojęcia o ahmedzie to siedź cicho

Miximo
27-11-2017, 07:39
Miał Squid to wprowadzić, widocznie "zapomniał".
Jestem na tak.

Showtek
27-11-2017, 08:09
to powinno byc jak w przypadku ahmeda gdy zgubimy swoj worek npc nam go odda gdy go znajdziemy. mogli by i tu dodac takiego npc
Z tego co kojarzę to npc "Bagger" nam daje worek np. na natural fibre gdy go zgubimy ale mogę się mylić.

#t
Jestem na tak
Ale żeby była możliwość wykonania ponownie danego outfitu.
Mogli by też wprowadzić do Ward Robe żeby nam napisał jaki outfit jest zaczęty i jaki item musimy oddać teraz.

Squid
27-11-2017, 14:30
Propozycja zostanie wprowadzona przy najbliższej aktualizacji.