Zaloguj się

View Full Version : Problem z misją u Dao

Ganja1307
07-12-2017, 17:21
Mam problem z misją na padnięcie od Master Atoma. Dao nie zaliczył tej misji chociaż mam na stronie potwierdzenie ze padłem od Mastera.

Może padłeś później od czegoś jeszcze, a w misji 'zalicza' ostatnią śmierć z tego co pamiętam :)
689 06/12/2017 17:34:40 Master Atom
sprawdził bym wcześniej na wyszukiwarce i nie zakładałbym tematu;D

Może padłeś później od czegoś jeszcze, a w misji 'zalicza' ostatnią śmierć z tego co pamiętam :)

Podałbyś pierw nick geniuszu :)

Singleton. Może byś najpierw spytał o nick a nie takie genialne pytania zadawał;D

Pisząc taki post raczej każdy mądry gracz napisałby jakieś informacje na temat postaci itd
Widocznie masz z czymś problem i to nie jest misja dao.
Po co ci informacje o mojej postaci
co mam ci podawac skile itd?;D Chce rozwiązać problem dao jeżeli nie wierzysz to mam świadka ,który wie że robie tą misje i pomagał mi dojść mastera. Po za tym zamiast pomóc graczowii to ty wyjeżdżasz z jakimś mądrościam, które nie są zgodne z faktami..

Proponuje upewnić się czy zabrałeś misje u dao :)
Jeśli się upewniłeś i masz misje zabraną to może być kwestia gdzie padasz na tym masterze. Ja padałem na respie na vol i zaliczało zawsze :)

Wkońcu odpowiedź na temat. Padłem na respie tam gdzie trzeba miec amulet of protection bo nie moge w tej chwili zrobic dostep na vol. Ale swoją drogą powinna być jakaś poprawka z tą misją przecież padłem od mastera

/Scuv
edytuj posty

Week
07-12-2017, 17:30

689 06/12/2017 17:34:40 Master Atom
sprawdził bym wcześniej na wyszukiwarce i nie zakładałbym tematu;D

Singleton. Może byś najpierw spytał o nick a nie takie genialne pytania zadawał;D

Pisząc taki post raczej każdy mądry gracz napisałby jakieś informacje na temat postaci itd
Widocznie masz z czymś problem i to nie jest misja dao.

Sir Avengo
07-12-2017, 21:08
Proponuje upewnić się czy zabrałeś misje u dao :)
Jeśli się upewniłeś i masz misje zabraną to może być kwestia gdzie padasz na tym masterze. Ja padałem na respie na vol i zaliczało zawsze :)

Aku$
08-12-2017, 00:38
Z tego co slyszalem ded sie nie zalicza u Dao na pomniku w "Quest Of The Nine" a jak jest z innymi respami tego nie wiem a wiem ze khartusik padł na ostatnim najezdzie od mastera i zaliczył misje :)

Miximo
08-12-2017, 11:22
Proponuję Ci iść na master atoma (volcano) i paść ponownie, jak nie zaliczy znowu to poradzimy coś na to.

Hokage
09-12-2017, 08:17
Możesz też spróbować na najeździe Volcano. Wiem, że na dao dobijali mastera do misji na uw tak samo minosa i działało a do dao może nie działać. Musisz próbować lub czekać na inne najazdy

Squid
09-12-2017, 21:24
Padanie od master atoma nie działa na automatycznym najeździe na voolcano z tego względu, że jest to teren swego rodzaju areny - a na arenie nie zalicza śmierci.

Musisz paść od master atoma znajdującego się na respawnie lub na najeździe organizowanym przez ST/GM.