View Full Version : Manasy i wyłączenie napisu
Delorian17
15-12-2017, 00:35
witam otóż bijąc dziś najazd stwierdziłem choć nie wiem czy to wykonalne żeby wyłączyć napisy te po użyciu manasow, gdyż tylko robią one niepotrzebny spam na ekranie zwłaszcza gdy jest duzo graczy . Co sądzicie?
Moje zdanie na ten temat jest takie że nie warto, klimat otsa, odkąd pamiętam a zaczynałem grać 2011/2012 chyba, takie coś się znajduję i za pierwszym razem jak za małolata się zrozumiało ocb banan sie na mordzie pojawiał. :^
Nie wiem czy to moje odczucie osobiste czy niektórzy też tak mają. xd
Sądzę, iż jest to zbędna propozycja. Możesz w każdej chwili wyłączyć wiadomości tekstowe i po problemie, jeżeli Ciebie to drażni.
Tyle lat to jest i jakoś nikomu to nie przeszkadza. Sorry, ale nie.
Sokol from West
15-12-2017, 22:03
Naprawdę Wam już w głowach się popieprzyło? Dodajecie takie propozycje(niektóre), że to jest po prostu śmieszne. !stop Kolejna według mnie zbędna propozycja. Nikomu nigdy nie przeszkadzało coś takiego, a Tobie nagle przeszkadza.
Jestem na nie.
Nie ma sensu usuwać tych napisów bo na expie to kompletnie nie przeszkadza moim zdaniem a takie eventy gdzie jest dużo osób na raz nie mają miejsca aż tak ciężko, jedynym wyjątkiem są choinki i pumpikny. Tak to rzadko ludzie stoją w tzn. "kupie" jestem oczywiście na nie.
Zwłaszcza, gdy jest dużo graczy - np. bijących choinkę to ten spam nie pojawia sie nawet na ekranie :)
@Sokol from West
Staraj się używać bardziej wyrafinowanych słów.
Poza tym - grasz od-niedawna i potrafisz wypowiedzieć się w temacie?-
Tak na marginesie.
Jak widać propozycja zbędna.
Temat zamykam - nie zostanie wprowadzona.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.