Zaloguj się

View Full Version : Runa SD

Etholt
24-12-2017, 17:16
Będzie szybko i na temat, proponuję by hity z runy sd zostały zwiększone po to by shooterzy też mogli coś zrobić na najazdach a nie żeby głównie bloker bił i zgarniał większość expa.

Hokage
24-12-2017, 17:38
sa wystarczajace hity z uw a z sd beda bili na bocie

jestem na nie

nizej

gdy boss zginie to z sd tez nie mozna bic newbiu. co do uw to gdy sie pojawi mozna go ponownie zaznaczyc z uw " no handzie"

Rastamanek
24-12-2017, 20:29
Jestem na tak i już kiedyś ktoś poruszył ten temat, nie pamiętam dokładnie, który taki. Osobiście taka rzecz była by przydatna, ale bez przesadyzmu tylko troszeczkę zwiększyć i było by gicior.

#edit

sa wystarczajace hity z uw a z sd beda bili na bocie

Jeśli chodzi o bicie SD z bota to ja się pytam, na ch** komu bot na SD skoro wystarczy suwać/use z BP na Battle i nic po za tym :) Hity z UW? A pomyślałeś o tym, że co nie które MOBY/BOSSy znikają? I można chociaż nakierować sobie z SD. Czyli standardowo bezsensowny komentarz w Twoim wydaniu, aby tylko sobie posta nabić :)

gdy boss zginie to z sd tez nie mozna bic newbiu. co do uw to gdy sie pojawi mozna go ponownie zaznaczyc z uw " no handzie"

Nic z tego nie zrozumiałem, możesz jaśniej? :hahaha: To oczywiste, ze jak zginie jakikolwiek MOB to już nie masz możliwości bicia go, w ogóle zacznijmy od tego co Ty pieprzysz bo ameryki nie odkryłeś i zupełnie mija się z tym co napisałem tutaj XD. No handzie? Tego tematu nawet nie będę poruszał oboje wiemy dlaczego, pozdro :hahaha:

NoTricks
25-12-2017, 01:46
Jestem na tak i już kiedyś ktoś poruszył ten temat, nie pamiętam dokładnie, który taki.

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=131433

... ale tu trzeba czekać 3 lata, żeby wprowadzać realne zmiany.

Poczekajcie aż Squid doda Up'a, tam będą pro elo czary dla magów, wtedy (za rok) wszystko będzie cacy :glaszcze:

Obojętne.

Szalom
25-12-2017, 05:34
Dla mnie to obojętne mimo, że moją profesją jest druid.
Co nie stanowi wyróżnieniem, spośród innych profesji to fakt, że ek ma najlepiej na najazdach. Ed 700 lvl - jak ja - ledwo radzi sobie z mobem z przedziału 500 lvla. Poniekąd czuć tutaj pewną dyskryminacje.
Ogólną sprawą jest to, że magiczne profesje mogą chodzić na te najazdy tylko w asyście ek/rp. Ek/rp sam może polecieć i zabić mobka, a magiczne profesje są z tego sposobu walki wykluczone...

W którymś przedziale specjalnie ktoś się pomylił o jedno zero w expie - tak dla uwagi przy wątku ;))
Troll pewnie jakiś :) Ten co ucieka ;) Poza tym piramide jedna źle obudowaliście. Specjaliści!!!

Squid
25-12-2017, 12:15
Hity z runy SD są wystarczające - są to runy na 15 poziom magiczny...

W update na Ankaros pojawią się również nowe, silniejsze runy.