MichaS
29-12-2017, 15:47
1.Propozycja polega na tym że od nowego roku wraz z odbywającym się kwadransem maratonu itemki, które można kupić za event point będą odnawiane!
2.Propozycja polega na tym że wraz z update itemki będa odnawiane!
3.Jestem za obiema propozycjami!
Trochę nie rozumiem, co ma kwadrans maratonu wspólnego z przedmiotami za punkty eventowe?
Chodzi Ci o to, że jak będzie odbywał się kwadrans maratonu to przedmioty będą pojawiały się na kadzi i będzie można je odkupić za punkty?
Tak, gdy będzie się odbywał maraton w tym samym czasie pojawią się itemki na kadzi!
Lecz moim zdaniem lepszym pomysłem byłoby dodawanie ich systematycznie w życie serwera, np. raz na miesiąc. ;)
Były by zbyt często, a tak by było w miare.
Temat kilkukrotnie wałkowany, a odnawianie przedmiotów jedynie przy Maratonach oraz update jest według mnie bezsensu, bo oba eventy bywają rzadko.
Dlatego napisałem te 2 "eventy" poniewaz by nie było zbyt często.
2.Propozycja polega na tym że wraz z update itemki będa odnawiane!
3.Jestem za obiema propozycjami!
Trochę nie rozumiem, co ma kwadrans maratonu wspólnego z przedmiotami za punkty eventowe?
Chodzi Ci o to, że jak będzie odbywał się kwadrans maratonu to przedmioty będą pojawiały się na kadzi i będzie można je odkupić za punkty?
Tak, gdy będzie się odbywał maraton w tym samym czasie pojawią się itemki na kadzi!
Lecz moim zdaniem lepszym pomysłem byłoby dodawanie ich systematycznie w życie serwera, np. raz na miesiąc. ;)
Były by zbyt często, a tak by było w miare.
Temat kilkukrotnie wałkowany, a odnawianie przedmiotów jedynie przy Maratonach oraz update jest według mnie bezsensu, bo oba eventy bywają rzadko.
Dlatego napisałem te 2 "eventy" poniewaz by nie było zbyt często.