View Full Version : Treasure chest
Proponuję dodać do Obiego treasure chest http://tibiopedia.pl/images/static/items/treasure_chest.gif za jakieś tam symboliczne 20sc
Na to oto ładnej skrzynce fajnie prezentują się itemki i mogła by to być niezła dekoracja naszego domku
Jestem na nie. Skrzynia wyglada jak uposledzona wersja zwyklej, projektu modowego znawcy geja, dla lubujacych w rurkach i kolczykach.
Nie kazdy spr musi byc wykorzystany. Ten akurat widac w niektorych skarbcach. Niech tak zostanie.
Jest mi to obojętne, lecz wolałbym, aby dany przedmiot wypadał z jakichś mocniejszych potworów. Zawsze to jakaś innowacja odnośnie wystroju domku.
Widziałem tą skrzynkę na innych otsach i naprawdę ładnie się ona prezentuje w domku jak położy się na niej jakieś itemki, jestem na tak mogła by wypadać z najazdu ank czy czegoś tam.
True & Blue
21-01-2018, 23:39
Dla mnie jest to całkowicie zbędne bo i tak mam zmienione spr i pic więc skrzynie i inne przedmioty wyglądają tak jak mi się podoba. Wystarczy się troche pobawić z Noxitu bodajże i każdy może mieć taką skrzynkę.
.Voorlon.
22-01-2018, 00:21
jak dla mnie to obojętne ale nie ukrywam pasowałaby do domku na desert. z tego co pamiętam na ank można znaleźć takie i zanieść do domku wiec...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.