View Full Version : Wyniki Quizu wiedzy o APO.
Witajcie!
Po rozstrzygnięciu dogrywki, w której brali udział gracze Cloud Fanboy oraz Farv zajmujący ex aequo III miejsce znamy już wyniki dzisiejszego Quizu wiedzy o APO.
I miejsce zajął gracz Waleczny Bolec z wynikiem 85 punktów!
II miejsce zajął gracz King Diablo z wynikiem 77 punktów!
III miejsce zajął gracz Cloud Fanboy z łącznym wynikiem 75 punktów (po dogrywce)!
IV miejsce zajął gracz Farv z wynikiem 75 punktów!
V miejsce zajął gracz Elade z wynikiem 72 punktów!
Nagrody, które jeszcze nie zostały rozdane, zostaną przekazane w ciągu najbliższych pięciu dni.
Wszystkim zwycięzcom serdecznie gratulujemy wiedzy o naszym serwerze, waleczności i zdobytych nagród!
Pozostałym graczom życzymy powodzenia w nadchodzących eventach.
Dziękujemy wszystkim za udział w dzisiejszym wydarzeniu! :spoko:
Pozdrawiamy,
Ekipa APO! :)
.Voorlon.
13-01-2018, 22:36
Gratulacje wygranym ! Oby wiecej takich eventow i oczywiscie czekam z niecierpliwoscia na update
C9 Fanboy
13-01-2018, 22:36
Gratuluje wszystkim wygranym. :)
gg Farv.
Orson_Pall
13-01-2018, 22:44
gratulacje koledzy z gildi, zwycięzcy oraz cloud fanboyowi za emocje w dogrywce!
Teraz pytanie czy Bolec to Yagami czy Squid. :D
Gz dla wszystkich. :D
Sokol from West
13-01-2018, 23:08
Gratulacje dla Wszystkich zwycięzców :) Niestety nie mogłem wziąć udziału, jedynie wbiłem na maraton :) Oby częściej takie eventy, bo przyciąga to graczy :)
Xaman Mistrz
14-01-2018, 00:13
mam nadzieję, że taki konkursik pojawi się również z okazji świąt Wielkanocnych, niestety nie wziąłem udziału w maratonie ani w konkursie przez jednego Admina.
Mam nadzieję, że na przyszłość zrobicie by grało 300 ludzi a nie, że przyjdzie pajac mnie zabije a ja go zwyzywam podstawowo bo to za każdym razem bym zrobił z nerwów a pajac nadal będzie zabijał a ja ban na tydzień i spoko i kto ma gorzej ja czy on? Gościu co zabija dla jaj a ja gram w światowej formnie i po banie mi się odwidzi!
Gratulacje dla zwycięzców, to był dobry event oby na Wielkanoc też się on odbył.
Rastamanek
14-01-2018, 03:45
Gratuluję dla zwycięzców :) Nie wziąłem udziału w Quizz ani w Maratonie, miejmy nadzieję, że częściej będą takie konkursy, pozdrawiam :)
mam nadzieję, że taki konkursik pojawi się również z okazji świąt Wielkanocnych, niestety nie wziąłem udziału w maratonie ani w konkursie przez jednego Admina.
Mam nadzieję, że na przyszłość zrobicie by grało 300 ludzi a nie, że przyjdzie pajac mnie zabije a ja go zwyzywam podstawowo bo to za każdym razem bym zrobił z nerwów a pajac nadal będzie zabijał a ja ban na tydzień i spoko i kto ma gorzej ja czy on? Gościu co zabija dla jaj a ja gram w światowej formnie i po banie mi się odwidzi!
Nie płacz już to tylko gra, idz do monopolowego swoje zale wylac elo.
Konkurs zawsze spoko dzieki za nagrody, czekam na odbior w grze, elo.
Serdecznie gratuluję wszystkim zwycięzcom!
Nie zapomnijcie podzielić się wiedzą z innymi graczami na GC, kiedy tego potrzebują ;)
Gz zwycięzcom, kolejny event można by zrobić loterie na domki zajmowane w city/bam przez mortis'a, w końcu już czas coś zrobić z nimi :)
Gratulacje dla zwycięzców :)
Colinovsky
15-01-2018, 20:35
XD!
@t
Gratulacje dla całego top5, ciekaw jestem kim jest zwycięzca, bo nick mi nieznany. ;)
typ na kazde pytanie odpowiadal po 2 sekundach, ciekawe
szkoda ze nie dodaliscie jakie byly pytania xD
gratuluje wszystkim
Ketanol Dencabre
16-01-2018, 17:44
Gratulacje dla C9 :) i Squida, pozdro.
Quiz fajny, niektóre pytania całkiem trudne. Gratuluje zwycięzcom! :)
Dominikaa
06-02-2018, 20:55
szkoda że nie ujawniacie jakie były pytania;(
Byłem na tym quzie, była to fajna inicjatywa oby byłą częściej ale już z mniejszymi nagrodami i kolega ma racje fajnie było by udostępnić pytania :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.