Zaloguj się

View Full Version : Zmiana Miejsca Pustelnika Ahmeda

MichaS
21-01-2018, 17:09
Moja propozycja jest taka iż "Pustelnik Ahmed" nie przebywał na terenie Ankaros ,a na terenie Volcano

http://images.stimax.pl/i7/przechzzz.png

Jest to teren nieco mniejszy od Ankaros.

Ale nie było by problemu z odnalezieniem go podczas najazdu na Anknaros.

@Edit

Fajnie Cloudy że dajecie na "Nie" myślicie tylko o sobie bo macie 1k+ lvl, a na osoby zaczynające macie w dupie.

@Edit

Jestem na nie, iż poszukiwanie tego NPC to element misji. Był już wałkowany temat kiedy można go szukać.. Więc rusz głową i ruszaj.

Łap podpowiedź:

Gdy najazd się skończy.
Od razu po restarcie serwera.
Podczas najazdu (masz wiele możliwości).

Najlepiej, jakby go się dało w temple na Ank, nie? :v

Jak byś nie zauważył to miejsce na Volcano jest nie co mniejsze i poszukiwania dalej by był, no ale co to możesz wiedzieć skoro ty nigdy tej misji nie wykonywałeś, a masz tyle do powiedzenia bo jedynie co masz to 5k lvl wbity na motylach!

Anmus
21-01-2018, 17:18
Jestem na nie, iż poszukiwanie tego NPC to element misji. Był już wałkowany temat kiedy można go szukać.. Więc rusz głową i ruszaj.

Łap podpowiedź:

Gdy najazd się skończy.
Od razu po restarcie serwera.
Podczas najazdu (masz wiele możliwości).

Najlepiej, jakby go się dało w temple na Ank, nie? :v

Hakka
21-01-2018, 18:58
Na nie, niech będzie tam gdzie był od zawsze ;3 dużo osób jest na nie, można zamknąć elo.

marcinek1831
21-01-2018, 19:18
@Annmus

Proszę Cię możesz nie nabijać sobie tylko zbędnych postów? To, ze masz 5k nie znaczy że musisz się wypowiadać bo gówno wiesz. Oczywiście propozycja jest do zrealizowania, aczkolwiek jest na +. Jak dotąd wiecie na Ankaros są najazdy, więc ciężko poszukać owego NPC.

@topic. Tak!

Elew
22-01-2018, 07:06
Była już tego typu podobna propozycja i przypomnę część wypowiedzi Squida

Propozycja całkowicie nie przemyślana, napisana jedynie "BO JA MUSZEM TERAZ TEGO KŁESTA ZROBIĆ BO NIE WYTRZYMIE".

Misje na Ankaros można robić gdy nie ma najazdu, np. tuż po restarcie (jest 5 minut odstępu między restartem a odnowieniem najazdu).

Według mnie zaproponowane rozwiązania posiadają więcej minusów niż plusów.

Ja osobiście do pustelnika poszedłem odrazu po restarcie, najazd to oczywiście dodatkowa trudność ale bez przesady można sobie jakoś poradzić. Jak dla mnie ewentualnie można tylko zwiększyć odnowienie się najazdu po restarcie do 10-15 minut aby na spokojnie w miarę można było zrobić questy.

Sokol from West
22-01-2018, 11:58
Temat do zamknięcia, gdyż niedawno już była taka propozycja.

Link do ostatniej propozycji odnośnie tego - klik klik (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=136082)

Spora część nawet nie patrzy, czy propozycja już była, a potem spamuje tematami...

Jestem na nie, gdyż spokojnie można do niego się dostać.

Apendor
22-01-2018, 14:36
Poprzednia propozycja została odrzucona, użyj opcji "szukaj" zanim założysz kolejny temat.

Zamykam.