Zaloguj się

View Full Version : Dodatkowy % speeda z questa.

Etholt
24-01-2018, 06:01
Witam, krótko i na temat na rooku za odebranie expa ze 100 skrzynek dostajemy dodatkowo 5% speeda więcej, czyli można mieć max 55%. Skoro jest coś takiego na wyspie początkujących na mainlandzie też powinien być taki bonus. PS przynajmniej jedna ze skrzynek powinna być na zamku w ank z bossami czyli zrobienie tego questa nie było by takie łatwe

[Inquso]
Większość na nie, zamykam.

Hokage
24-01-2018, 08:15
Na rooku zrobili 55% żeby szybciej ktoś wbił 3k lvl XD BEKA

Już dawno takie coś powinno być... nawet za zrobienie samego ahmeda za którego najlepszą nagrodą są trajner shootery x8

jestem na tak

[CENTER]Dlaczego każdy pisze żeby dodać do Ahmeda? Macie Bosy + trainery styka!

dlatego żebyś go zrobił. wiem, wiem... mało osób sprzedaje postacie z wykonanym ahmedem;/

Sasha!
24-01-2018, 08:25
Na Main mamy 80 minut 50% speeda, a na Rook mamy 60 minut 55% speeda po wykonaniu pewnych zadań. Coś za coś. Wychodzi na to samo.

Nie.

Elew
24-01-2018, 09:01
Oczywiście jestem na tak, czemu osoby z wyspy początkujących mają mieć większy % speeda od maina? Moim zdaniem już za samo wykonanie Ahmeda powinien być większy speed ale w ostateczności te skrzynki też mogą być.

MichaS
24-01-2018, 09:13
Dlaczego każdy pisze żeby dodać do Ahmeda? Macie Bosy + trainery styka!

Moim zdaniem powinni wprowadzić npc, który będzie dawał zadania/misje i po wykonaniu xx misji/zadan npc w nagrodę da nam 5% speeda!

@edit

Ahmed nie jest takim npc :co:

@temat - tak
chociaż jeśli nie zostało by nic takiego wprowadzone, to zamiast ekstra 20min wolał bym mieć 5% wiecej speda

Jest Npc, ale wystarczające już są za to nagrody, lepiej żeby zrobili coś nowego, a nie dodawali do ahmeda czy do czegos innego/.

Goatee
24-01-2018, 11:19
Oczywiście jestem na tak, czemu osoby z wyspy początkujących mają mieć większy % speeda od maina? Moim zdaniem już za samo wykonanie Ahmeda powinien być większy speed ale w ostateczności te skrzynki też mogą być.

Przecież na mainie i tak wbijesz więcej expa bo masz tego speeda przez 20 minut dłużej. Te 5% i tak nie robi różnicy XD

#
Jestem na nie. Nie wszystko co jest na rooku musi być takie samo na mainie.

Sokol from West
24-01-2018, 11:52
Was to naprawdę już "grzeje" z tym propozycjami. Co kolejna to bardziej zabawna :D

Oczywiście, że jestem na nie, gdyż jest tyle dodatków do szybszego expa, a do tego na rooku mają jedno, a my na main mamy co innego, czyli wychodzi, że każdy ma tyle samo :)

.Voorlon.
24-01-2018, 16:19
A może cierpliwie poczekacie na update? Jak większość dobrze pisze wszystko do ahmeda dodawac... a może dodać Ahmed Senior u niego tez 100 misji i nagroda 5% wiecej expa na speedzie ?
#t
nie.

Tiki Tenii
24-01-2018, 17:30
Dlaczego każdy pisze żeby dodać do Ahmeda? Macie Bosy + trainery styka!

Moim zdaniem powinni wprowadzić npc, który będzie dawał zadania/misje i po wykonaniu xx misji/zadan npc w nagrodę da nam 5% speeda!

Ahmed nie jest takim npc :co:

@temat - tak
chociaż jeśli nie zostało by nic takiego wprowadzone, to zamiast ekstra 20min wolał bym mieć 5% wiecej speda

Kamilosek55
24-01-2018, 20:28
Hehehe wasz speed na main trwa 80minut na rooku 60 jeśli wam mają zwieszać o 5% expa speeda to nam na rooku czas o 20min (Dla mnie na nie)

Sorc Kingow
24-01-2018, 21:58
Proponuję wprowadzić expboost za 100 zł i mieć jeszcze łatwiej, niż dotychczas bez wykonywania questów.
To co na Rooku, to nie musi być na Mainlandzie.
Zauważ, że 55% to jest nie wiele, bo na Rooku bijesz pojedynczo , a weź na Mainlandzie 55% wykorzystaj, gdy bijesz masowo.
Czy musisz mieć wszystko na Rooku, to co na Mainlandzie i na odwrót?

#edit
Kamilosek55 już Ci wyjaśnił, że coś za coś. 80 min i 50% Mainland, a 60 min i 55% Rook.
https://thumbs.gfycat.com/MeekGoodEchidna-max-1mb.gif
NIE!!!

Czepi
24-01-2018, 22:40
Jestem na NIE, ponieważ na main jest coś lepszego - 80 MINUT speeda zamiast 60, co daje dodatkowe 1/3 speeda - przeliczając na % jest to 66.5% do 55% speeda w godzinę, względem main-rook ;)

Sir Avengo
25-01-2018, 17:14
Main speed 50% przez 80 min + hota 10%
Rook speed 55% przez 60 min + hota 5% (jeśli ktoś ma ramzesa 10%)

Jeśli ludzie wypowiadający się w tym temacie wciąż mają jakieś wątpliwości to najwidoczniej nie grali na rook tylko zobaczyli temat na forum ze są skrzynki z expem to my też chcemy xD Na mainie obszarowo czarem bijesz po np 10 mobów z łącznym speedem 60% (licząc z hotą) i bijecie przez 80 min, na rooku bijesz kilkanaście sekund po jednym mobie łączny speed + hota również wynosi 60% i bijesz jedną godzinę.

Używając speeda na rooku przez 3 dni masz bonus 3h do expa
na main przez 3 dni masz bonus 4h do expa

Proponował bym dodać raczej bonus do expa np 2 czy tam 5 % do któregoś z kostiumów nosząc dany kostium mieć bonus expa... Chociaż... Zbyt wiele tych bonusów już jest i tak xD

NA NIE

President Carter
30-01-2018, 14:10
Jestem na nie. Już jest wystarczająco dużo.