Zaloguj się

View Full Version : Nimfa, Dwarf

MichaS
01-02-2018, 20:40
Jak wiecie Nimfa i Dwarf to tylko wygląd, a jak by tak kupienie danego wyglądu dodawało tyle speeda co np boots of haste?
Co o tym sądzicie?

@edit

Co do Twojej propozycji dodałbym do tego taki bonus:
Płatny Outfit = zniżka na pływanie do Tropicano [ROOK]
-||- = zniżka pływania do wyspy QOTN [MAIN]
No mogłoby być również -10% czasu pływania do wysp piratów?

No mogła by być taka promocja

@edit
Oczywiście podaje przykład

Można by też dodać do NPC Doctor {rook i main} misje i np. po wykonaniu x misji dostaniem określoną ilość speed, męzczyzna i kobieta 1%, dwarf 2%, a nimfa 3%.

@edit
Fajnie ze administracja jest na Nie, widzę że lepiej wszędzie dać na nie i nie ulepszać servera, tylko mieć na niego wyebane!

[Scuv] większość na nie, zamykam temat

Sasha!
01-02-2018, 20:57
No pewnie, a może od razu zwiększenie ataków magicznych i zmniejszenie otrzymywanych obrażeń od magii? :v
Jest to jedynie bonus w postaci innego outfitu niż podstawowe, więc już nie ułatwiajmy tak bardzo.. Jestem na nie.

Sorc Kingow
01-02-2018, 21:24
Co do Twojej propozycji dodałbym do tego taki bonus:
Płatny Outfit = zniżka na pływanie do Tropicano [ROOK]
-||- = zniżka pływania do wyspy QOTN [MAIN]
No mogłoby być również -10% czasu pływania do wysp piratów?

#Topic
Tak z bonusami outfitów, ale z tym haste, to przesada, bo mamy już klapki, winged amulet, post office hat, time ring, które dodają haste do naszej postaci.

Ogolnie rzecz biorac to totalnie glupia propozycja. Elf moze i moglby dawac speeda jak bohy, bo jest szczuply, ale krasnolud? On moze dawac nam np. -x% otrzymywanych obrazen fizycznych(zwiekszyc nasza wytrzymalosc), ale takie bonusy za taka cene to niemala wygoda, dlatego jestem na nie.
Wez sobie te slowa do serca.

Zawsze można zresetować outfity osobą, które je posiadają "nie znam się ile czasu i jakim sposobem szybko daliby je zresetować"
I cenę można x10 i będzie okej, bo w tych czasach 10uc, to już nie 1uc, ani 2uc, to nie 2kcc. Nawet dobrze się składa, bo to one są do 3 misji do UW. UW 200uc, to takie wyglądy w dzisiejszych czasach bezcenne, to również bym Madowi zwiększył x2, a Soni 1,5x cenę do bycia stałym klientem.

Tiki Tenii
01-02-2018, 23:01
zaznaczyłem tak, ponieważ uważam, że
mogło by to być ciekawe i wprowadziło by to jakiś fajną, jeszcze bardziej dynamiczną rozgrywkę :P

djakon
02-02-2018, 16:13
Ogolnie rzecz biorac to totalnie glupia propozycja. Elf moze i moglby dawac speeda jak bohy, bo jest szczuply, ale krasnolud? On moze dawac nam np. -x% otrzymywanych obrazen fizycznych(zwiekszyc nasza wytrzymalosc), ale takie bonusy za taka cene to niemala wygoda, dlatego jestem na nie.

Wole bonusy za kostiumy ''halloweenowe'' tak jak w przypadku vampa i dostepu do Demented Dwarfow. Z tym, ze dobor ras potworow, ktore znajdziemy po dostepie tu i tam powinien byc nieprzypadkowy. :oczko2:

@edit
Fajnie ze administracja jest na Nie, widzę że lepiej wszędzie dać na nie i nie ulepszać servera, tylko mieć na niego wyebane!

Kazdy ma prawo do wlasnego zdania, tym wlasnie jest forum. Prowadzi sie tu dyskusje i wyraza opinie, a ty odpowiadajac na pewne posty i krytykujac wolny wybor kazdego uzytkownika robisz z siebie idiote.

Wez sobie te slowa do serca.

Aku$
02-02-2018, 18:27
Tak wh amulet jak samo wh daje x% do speeda jak i korona bohy i reszta itemow do tego wskazana ale jednak nie bardzo jest odczuwalne % do loota z c talismanem i trybem na empirce wiec kij wie jak wyzej wymienione itemy dziaja na speeda skoro z itamami na loota na widac roznicy ;v

Apendor
03-02-2018, 10:21
Propozycja jest właściwie rozwojowa - można pomyśleć nad formą dodatkowych misji z nagrodą w postaci jakichś drobnych boostów dla posiadaczy kostiumów od npc Ward Robe, albo wyżej wymienionych.

Temat zostawiam otwarty, może wpadniecie na coś ciekawego ;)

Elew
03-02-2018, 11:58
Za wykonanie wszystkich kostiumów jak dla mnie wystarczającą nagrodą był by max speed do 55% a na rook nic bo i tak dobrze się tam expi.

Czepi
04-02-2018, 14:07
Jestem na NIE.

Co z ludźmi, którym dany wygląd się nie podoba? Mieliby by stratni w statystykach czy zmuszać się do gry ludzikiem, którego nie lubią?

Hokage
05-02-2018, 08:58
Od zawsze to tylko dawało wygląd i nic więcej i niech tak pozostanie. Trochę śmiech jak by za outfity które można kupić za ucki było by coś o czym piszesz.

Jestem na nie

A po 2 ty czasem nie pisałeś pożegnania ??

Timur
11-02-2018, 05:45
Kolega wcześniej dał dobry motyw aby za wszystkie wykonane stroje był o 5% większy max speed, dobra nagroda a jakieś tam ataki magiczne czy def za konkretny stój mam nadzieję że nie wchodzi w grę to tylko jest na noobskich otsach.