Zaloguj się

View Full Version : Propozycja do nowego uha

Shakur666
02-02-2018, 19:47
Krótko zwięźle i na temat.Chciałbym aby zrobić coś z uhem i tym ohydnym żydowskim symbolem na nim i nie propagować żadnych tego typu symboli,które nawiązują do państwa cechującego się postępowaniem krótko mówiąc neofaszystowskim i bardzzo wrogo nastawionym do Polski.Jest tyle pieknych niebieskich run a lleczy nas gwiazda dawida. SMiECH

wiec jestem na nie, a Twój temat z chęcią bym zamknął, pjona.

#Kazdy głosuje na nie choć nie rozumie lub nie czyta tresci pytania ankiety a Sasha to juz najwiekszy kret**n ktory ma pojecie tylko w jakie klawisze f1 lub f2 kliknąc i kiedy. Ale w końcu demokracja kazdy ma prawo głosować nawet nie wiedząc na co głosuje

Przypomnę ciężko rozumującym że sam głosowałem na nie

Sasha!
02-02-2018, 20:14
Ta runa praktycznie była od początku, więc szybko się obudziłeś. Nie wiem co sobie wmawiasz, ale jesteś w błędzie..
Runa jest dobra i powinna zostać taka jaka jest, wiec jestem na nie, a Twój temat z chęcią bym zamknął, pjona.

djakon
02-02-2018, 20:23
Z kolei magic wall ma jakies bazgroly, ktorych nie da sie rozczytac... Nie ma to dla mnie znaczenia, bo czy zydowska, masonska albo satanistyczna symbolika bedzie dostrzezona przez tych, ktorzy jej szukaja.

Kazdy spisek i podprogowe przekazy beda dzialac tylko na te osoby, wiec radze zaczac sie leczyc albo narkotyzowac na wlasna reke, bo troche paranoika przypominasz. :3m_sie:

@off
Proponuje wprowadzenie punktu regulaminu, ktory bedzie zakazywal podobnych sond. Pisze to juz po raz kolejny, bo takie zabiegi to zwyczajne wymuszanie i ustawianie pod siebie glosowania, ameno.

Kamilosek55
02-02-2018, 20:26
gram już tu trochę nie zwróciłem na to uwagi XD heehheh podobna mi się ten symbol ........ do niczego według mnie nie nawiązuje :eek::kwasny:

Colinovsky
02-02-2018, 23:58
Odpowiem krótko i na temat... :D

https://img.sadistic.pl/pics/ab6efdf0d3d5.jpg

No i oczywiście jestem na tak. Po co się doszukiwać takich rzeczy w grze komputerowej... :confused: :confused:

Czepi
03-02-2018, 02:35
Propozycja roku... jak będziemy śmiecić takimi propozycjami to na żadną zmianę się nie doczekamy.

Apendor
03-02-2018, 10:15
nawiązują do państwa cechującego się postępowaniem krótko mówiąc neofaszystowskim i bardzzo wrogo nastawionym do Polski.
Proponuję solidną lekcję historii :sciana:

Temat i sam pomysł totalnie zbędny. Jest o wiele więcej.. i bardziej konstruktywnych rzeczy do zrobienia.