View Full Version : Rozkladanie stolow itp.
Witam, pewna osoba napisała by wprowadzić blokadę rozkładania np stołów, zegarów itp. by nie robić bałaganu przy temple itd. Rozkładanie rzeczy od NPC Obi, można by używać tylko w DOMKU!!!!! Bo co by taka osoba dostała? Ban i po sprawie? A gdy się skończy, to znów to samo? Czekam na wypowiedź innych graczy, a także ekipy.
Tak wiem byłby problem przy najazdach, lecz no na upijanie jest np. dwarven ring.
Ps.
Proszę o dodanie sondy.
[Scuv]
Dodałem
Ja proponuje nagrywać danych delikwentów i otrzymają odpowiednie wynagrodzenie.
Tiki Tenii
10-02-2018, 18:50
zaznaczyłem nie, ponieważ np. gonisz typa po całym city, który ucieka na map kliku... masz możliwość zablokowania kilku dróg ucieczki i go zabić :P
Kamilosek55
10-02-2018, 19:36
Jestem na nie ja tak dunie na rooku big table zapędzałem do depo :( soory
Napisz mi jedno, co Ci to przeszkadza? Zawsze możesz dany mebel usunąć praktycznie dowolną bronią..
Niech się bawią, zaśmiecają miasto. Zawsze przecież mają świadomość, że mogą zostać za to ukarani. ;)
Jestem na nie. Niech zostanie jak jest.
>>>AWESOME<<<
11-02-2018, 01:38
Pamiętam że w drodze do jednej ze skrzyni na shaman bootsach były niezbędne stoły no i przy najazdach jak sam napisales.
Jestem na nie
Pomimo że wcześniej dałem taką propozycje jestem teraz nanie mimo wszystko przyda się na najazdach oraz shaman boots quest a zawsze można je zniszczyć bronią albo wyrzucic do wody w temple
Ma to jakis sens, aczkolwiek lepiej byloby ograniczyc mozliwosc rozkladania stolow do pewnej liczby na 10 min czy cos.
Czasem sie stoly sie przydaja ale czasem tez irytuja, jak na przyklad w spomnianym przykladzie blokowania city - ja rozumiem ze mozna zniszczyc ale ostatnio czesto na te stoly dodatkowo rzucane jest kilka rzecz i marnuje pelno czasu przejscie tamtedy, irytujace,
Napisz mi jedno, co Ci to przeszkadza? Zawsze możesz dany mebel usunąć praktycznie dowolną bronią..
Niech się bawią, zaśmiecają miasto. Zawsze przecież mają świadomość, że mogą zostać za to ukarani. ;)
Jestem na nie. Niech zostanie jak jest.
tak samo jemu to przeszkadza jak połowie serwera ty przeszkadzasz :)
#t
ostatnio w całym city zrobili "szachownice" i nie można było przez to biegać a żeby to rozwalić trzeba by było z 1h więc sasha znów się ośmieszył. Wkurza mnie to jak i wszystkich i był bym za tym żeby coś z tym zrobili ;/
Pamiętam że w drodze do jednej ze skrzyni na shaman bootsach były niezbędne stoły no i przy najazdach jak sam napisales.
To raz.
Dwa - ponad 80% głosujących jest na nie, w tym ja - jeżeli ktoś zaśmieca city wystarczy nagrać, osoba łamiąca regulamin zostanie zbanowana. Przypominam, że sami macie możliwość niszczenia przedmiotów od NPC Obi.
Nie było potrzeby zakładania kolejnego tematu. Zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.