Zaloguj się

View Full Version : Npc Bankier

MichaS
12-03-2018, 15:40
Proponuje dodać npc. Bankier do, którego będzie można wpłacić np. 100cc i z tej kwoty którą będziemy mieli w banku npc. na statku pobierze opłatę za przepłynięcie i nie będzie problemu tak jak ktoś wcześniej pisał "robi syf w bp"
Oraz proponuje żeby wrzucona kasa do bp sama się ładowała do 100, np
mamy w bp 10gp i wrzucimy 20gp to nie będzie nam zajmować dwóch miejsc w bp tylko od razu zamieni się na 30gbp.

#edit

#t: Jestem na tak, ale bez przesady jak ten cytat, po np. 1cc-100cc.

Podałem taki mały przykład, ale przecież można zwiększyć kwotę.
#edit
Temat uważam za zamknięty. :(

Sasha APO
12-03-2018, 15:44
Serio wam przeszkadza syf w postaci kilku gp w plecaku, że musicie wymyślać takie spierdolone propozycje? Bez przesady, szkoda czasu na takie coś.

Niech lepiej zwiększą ceny za podróże statkami, np do 500-1000cc i po kłopocie. Nie, nie i nie. :v

Goldenka
12-03-2018, 18:23
Wystarczy zamiast paruset gp za podróże niech będzie równa ilość cc i już kłopot z bałaganem w bp rozwiązany

Dominikaa
12-03-2018, 18:38
najbardziej mnie denerwuje jak ludzie piszą żeby zwiększyć ceny do paru sc ... faktycznie można coś przemyśleć bo nikt nie zbiera gp ani platynek no ale bez przesady...

Hokage
12-03-2018, 18:50
Wystarczy zwiększyć cene za podróż do kilku cc i styknie. Też mnie denerwuje to ciągłe rozmienianie ;] Jestem na tak oczywiście

Sorc Kingow
12-03-2018, 19:31
Jestem na TAK.
Propozycja podobna była, ale wiadomo, że na pozytywny wynik można szybko liczyć.
Temat do zamknięcia sonda zakończona.
Apendor Scuv Voltan

Bolec uOrkiestra
05-04-2018, 20:51
Niech lepiej zwiększą ceny za podróże statkami, np do 500-1000cc i po kłopocie. Nie, nie i nie. :v

Pomyślałeś chociaż o nowych graczach? Nie, myślisz tylko o sobie. Twój post jest zbędny.

#t: Jestem na tak, ale bez przesady jak ten cytat, po np. 1cc-100cc.

Podałem taki mały przykład, ale przecież można zwiększyć kwotę.
Źle mnie zrozumiałeś, "cytat" tego osobnika o nicku sasza.

Sunarrem
05-04-2018, 20:55
Na co taki bankier?
Moze zrobic podroze darmowe
Mniej problemu moim zdaniem

Schvb
05-04-2018, 23:35
Taki npc jest dobrym pomysłem, ale jeżeli będzie miał większą funkcjonalność niż tylko do podróży statkami. Np. do kupowania postaci przez strone. Kasa była by zabierana od bankiera i postać dodawana na konto.

Samuraj
06-04-2018, 08:32
hmm w sumie mi to bez różnicy może być nie musi ewentualnie ceny za podroż mogły by być zwiększone co do zostawiania platynek i gp w w plecaku to w ogole mi to nie przeszkadza wyrzuca sie i tyle :D