View Full Version : Npc Bankier
Proponuje dodać npc. Bankier do, którego będzie można wpłacić np. 100cc i z tej kwoty którą będziemy mieli w banku npc. na statku pobierze opłatę za przepłynięcie i nie będzie problemu tak jak ktoś wcześniej pisał "robi syf w bp"
Oraz proponuje żeby wrzucona kasa do bp sama się ładowała do 100, np
mamy w bp 10gp i wrzucimy 20gp to nie będzie nam zajmować dwóch miejsc w bp tylko od razu zamieni się na 30gbp.
#edit
#t: Jestem na tak, ale bez przesady jak ten cytat, po np. 1cc-100cc.
Podałem taki mały przykład, ale przecież można zwiększyć kwotę.
#edit
Temat uważam za zamknięty. :(
Sasha APO
12-03-2018, 15:44
Serio wam przeszkadza syf w postaci kilku gp w plecaku, że musicie wymyślać takie spierdolone propozycje? Bez przesady, szkoda czasu na takie coś.
Niech lepiej zwiększą ceny za podróże statkami, np do 500-1000cc i po kłopocie. Nie, nie i nie. :v
Goldenka
12-03-2018, 18:23
Wystarczy zamiast paruset gp za podróże niech będzie równa ilość cc i już kłopot z bałaganem w bp rozwiązany
Dominikaa
12-03-2018, 18:38
najbardziej mnie denerwuje jak ludzie piszą żeby zwiększyć ceny do paru sc ... faktycznie można coś przemyśleć bo nikt nie zbiera gp ani platynek no ale bez przesady...
Wystarczy zwiększyć cene za podróż do kilku cc i styknie. Też mnie denerwuje to ciągłe rozmienianie ;] Jestem na tak oczywiście
Sorc Kingow
12-03-2018, 19:31
Jestem na TAK.
Propozycja podobna była, ale wiadomo, że na pozytywny wynik można szybko liczyć.
Temat do zamknięcia sonda zakończona.
Apendor Scuv Voltan
Bolec uOrkiestra
05-04-2018, 20:51
Niech lepiej zwiększą ceny za podróże statkami, np do 500-1000cc i po kłopocie. Nie, nie i nie. :v
Pomyślałeś chociaż o nowych graczach? Nie, myślisz tylko o sobie. Twój post jest zbędny.
#t: Jestem na tak, ale bez przesady jak ten cytat, po np. 1cc-100cc.
Podałem taki mały przykład, ale przecież można zwiększyć kwotę.
Źle mnie zrozumiałeś, "cytat" tego osobnika o nicku sasza.
Sunarrem
05-04-2018, 20:55
Na co taki bankier?
Moze zrobic podroze darmowe
Mniej problemu moim zdaniem
Taki npc jest dobrym pomysłem, ale jeżeli będzie miał większą funkcjonalność niż tylko do podróży statkami. Np. do kupowania postaci przez strone. Kasa była by zabierana od bankiera i postać dodawana na konto.
hmm w sumie mi to bez różnicy może być nie musi ewentualnie ceny za podroż mogły by być zwiększone co do zostawiania platynek i gp w w plecaku to w ogole mi to nie przeszkadza wyrzuca sie i tyle :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.