View Full Version : [BUG] NPC Regrubmah
Ukonczylem taska na mumie, ale po odebraniu nagrody nie otrzymalem artefaktu. Wydaje mi sie, ze to jest blad z iloscia capa. Przy odbieraniu nagrody mialem 48 capa, a wand of Seti wazy 68 capa, dlatego mi go nie dalo (tak mi sie wydaje, bo nie mam innego wytlumaczenia). :confused:
To po jakiego napisałeś temat skoro wiesz co jest przyczyną? :)
Przy odbieraniu nagrody mialem 48 capa, a wand of Seti wazy 68 capa, dlatego mi go nie dalo (tak mi sie wydaje, bo nie mam innego wytlumaczenia).
No to jest blad w grze... w takim razie powinno mi go wyrzucic na ziemie. I jeszcze to moja wina?
Sasha APO
18-03-2018, 12:36
Nie masz miejsca w plecaku albo nie masz capa to tracisz przedmiot otrzymywany od NPC - tyle w temacie.
Tak zawsze było, to nie jest żaden bug.
Przeciez to jest bez sensu. XD
Dla was to jest normalne, ze nie majac wystarczajacej ilosci capa traci sie przedmiot, bo dla mnie nie...
Nie masz miejsca w plecaku albo nie masz capa to tracisz przedmiot otrzymywany od NPC - tyle w temacie.
Tak zawsze było, to nie jest żaden bug.
Od zawsze wiedzialem, ze brak ci intelektu, a twoj argument, ze tak zawsze bylo i to nie jest blad w grze udowadnia moja teze, wiec daruj sobie dalsze wypowiedzi.
Dla mnie to jest oczywisty bug i przez takie 'drobnostki' gracze sie zniechecaja do dalszej gry. Niech inni sie wypowiedza.
Zgadzam sie ze jest to blad w grze - w przypadku braku capa powinno byc
i) wyrzucenie przedmiotu na ziemie
ii) NPC pisze ze przedmiot jest zbyt ciezki.
Tracenie itemow przez takie rzeczy jest bezensowne i bezpodstawne.
Wydaje mi sie, ze to jest blad z iloscia capa. Przy odbieraniu nagrody mialem 48 capa, a wand of Seti wazy 68 capa, dlatego mi go nie dalo (tak mi sie wydaje, bo nie mam innego wytlumaczenia).
Wszystkie przedmioty, prócz containers mają fizycznie wagę 1 capa. Musiałeś nie mieć miejsca w plecaku. Pomyślimy nad funkcją wypadania przedmiotów w takich wypadkach.
Mój brat miał podobny problem to np, mortiis zwrócił runke od dao
Dominikaa
19-03-2018, 20:21
myśle że informacja że masz mało capa lub faktycznie wyrzucenie na ziemie jest spoko opcją a nie bez powrotna utrata...
Sir Avengo
20-03-2018, 15:27
Też kiedyś nie dostałem arte i teraz gdy mam mniej niż 100 capa na postaci wywalam koło siebie bp np z ihami a po odebraniu arte od npc zabieram bp z powrotem :)
Szkoda czasu na poprawianie tego :)
Goldenka
27-03-2018, 12:39
Jaka szkoda czasu? To jest żenujące że ktoś nie może dostać przedmiotu bo nie miał miejsca w plecaku albo miał mniej capa niż itemek który i tak ma fizyczna wartość 1.
Po prostu niech ktoś poświęci troszkę czasu i poustawia jak największą ilość itemów na 1.0 oz...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.