PDA

View Full Version : [BUG] NPC Regrubmah

Mrunx
18-03-2018, 12:12
Ukonczylem taska na mumie, ale po odebraniu nagrody nie otrzymalem artefaktu. Wydaje mi sie, ze to jest blad z iloscia capa. Przy odbieraniu nagrody mialem 48 capa, a wand of Seti wazy 68 capa, dlatego mi go nie dalo (tak mi sie wydaje, bo nie mam innego wytlumaczenia). :confused:

Miximo
18-03-2018, 12:29
To po jakiego napisałeś temat skoro wiesz co jest przyczyną? :)
Przy odbieraniu nagrody mialem 48 capa, a wand of Seti wazy 68 capa, dlatego mi go nie dalo (tak mi sie wydaje, bo nie mam innego wytlumaczenia).

Mrunx
18-03-2018, 12:35
No to jest blad w grze... w takim razie powinno mi go wyrzucic na ziemie. I jeszcze to moja wina?

Sasha APO
18-03-2018, 12:36
Nie masz miejsca w plecaku albo nie masz capa to tracisz przedmiot otrzymywany od NPC - tyle w temacie.
Tak zawsze było, to nie jest żaden bug.

Mrunx
18-03-2018, 12:37
Przeciez to jest bez sensu. XD

Dla was to jest normalne, ze nie majac wystarczajacej ilosci capa traci sie przedmiot, bo dla mnie nie...

Nie masz miejsca w plecaku albo nie masz capa to tracisz przedmiot otrzymywany od NPC - tyle w temacie.
Tak zawsze było, to nie jest żaden bug.

Od zawsze wiedzialem, ze brak ci intelektu, a twoj argument, ze tak zawsze bylo i to nie jest blad w grze udowadnia moja teze, wiec daruj sobie dalsze wypowiedzi.

Dla mnie to jest oczywisty bug i przez takie 'drobnostki' gracze sie zniechecaja do dalszej gry. Niech inni sie wypowiedza.

Xayro
18-03-2018, 16:14
Zgadzam sie ze jest to blad w grze - w przypadku braku capa powinno byc
i) wyrzucenie przedmiotu na ziemie
ii) NPC pisze ze przedmiot jest zbyt ciezki.

Tracenie itemow przez takie rzeczy jest bezensowne i bezpodstawne.

Apendor
18-03-2018, 16:22
Wydaje mi sie, ze to jest blad z iloscia capa. Przy odbieraniu nagrody mialem 48 capa, a wand of Seti wazy 68 capa, dlatego mi go nie dalo (tak mi sie wydaje, bo nie mam innego wytlumaczenia).

Wszystkie przedmioty, prócz containers mają fizycznie wagę 1 capa. Musiałeś nie mieć miejsca w plecaku. Pomyślimy nad funkcją wypadania przedmiotów w takich wypadkach.

MichaS
18-03-2018, 21:07
Mój brat miał podobny problem to np, mortiis zwrócił runke od dao

Dominikaa
19-03-2018, 20:21
myśle że informacja że masz mało capa lub faktycznie wyrzucenie na ziemie jest spoko opcją a nie bez powrotna utrata...

Sir Avengo
20-03-2018, 15:27
Też kiedyś nie dostałem arte i teraz gdy mam mniej niż 100 capa na postaci wywalam koło siebie bp np z ihami a po odebraniu arte od npc zabieram bp z powrotem :)

Szkoda czasu na poprawianie tego :)

Goldenka
27-03-2018, 12:39
Jaka szkoda czasu? To jest żenujące że ktoś nie może dostać przedmiotu bo nie miał miejsca w plecaku albo miał mniej capa niż itemek który i tak ma fizyczna wartość 1.

Po prostu niech ktoś poświęci troszkę czasu i poustawia jak największą ilość itemów na 1.0 oz...