View Full Version : Skrócenie czasu znikania fragów
Jeru Tanker
21-03-2018, 18:12
Witam chciałbym zaproponować skrócenie czasu znikania fragów z 12 godzin na połowę czyli 6. Nie chce tu robić Mazurka gdzie się fragi zdejmuje za opłatą ale 12 godzin to trochę długo nawet jak na APO. Pewnie zaraz odezwą się gracze pewnego typu którzy nie wbili nawet jednego fraga przez miesiące ale tacy też są mile widziani ze swoimi wypowiedziami :)
Dodam, że to jest ots gdzie traci się od 1 sc do 16 sc przy perfect amulecie za zgon wiec 12 godzin czekać na fraga jest chore ?
Nie wszyscy chcą tylko expić, ,,zarabiać" , ale tez pobić się !!!
#Leus# <3
21-03-2018, 18:18
Jestem Za. Choćby nawet za drobna opłatą spadały fragi bo tak cały tydzień czekasz na wszystkie fragi trochę za długo.:spoko:
Sasha APO
21-03-2018, 18:19
Chłopie, na APO i tak mało osób chce się bić mimo iż za fraga nic się nie traci.. A nawet jeśli chcą się bić to nie ogarniają, padną raz i odpuszczają. Czas na zniknięcie fraga jest dobrze dobrany, nie ma zbyt łatwo. Rozumiem, jakby się traciło coś za deada to owszem - byłbym za zmianą, ale teraz? Kpisz.
Niech lepiej coś zrobią, aby zgon coś znaczył.. Bo ludzie sami padają na respach, aby wrócić do miasta. :v
Dobra propozycja, limit zabicia 2 osób na 12h to trochę mało. Sam fakt, że rs zbija się 3h jest niczym w porównaniu do 12 na fraga. Nie mówiąc juz o tym, że rs też kiedyś wynosił 12h :)
Jeru Tanker
21-03-2018, 18:22
Chłopie, na APO i tak mało osób chce się bić mimo iż za fraga nic się nie traci.. A nawet jeśli chcą się bić to nie ogarniają, padną raz i odpuszczają. Czas na zniknięcie fraga jest dobrze dobrany, nie ma zbyt łatwo. Rozumiem, jakby się traciło coś za deada to owszem - byłbym za zmianą, ale teraz? Kpisz.
Niech lepiej coś zrobią, aby zgon coś znaczył.. Bo ludzie sami padają na respach, aby wrócić do miasta. :v
Oczywiście, że się teraz nie zgadzasz ale na discordzie sam mówiłes że fragi znikaja za długo bo ja miałem max fragow a ty jak zwykle 1-2 i tak nie grasz tu i nie odpalałeś się zanim do Cb nie podbiłem forumowiczu :)
Valhalla
21-03-2018, 19:02
Witam chciałbym zaproponować skrócenie czasu znikania fragów z 12 godzin na połowę czyli 6. Nie chce tu robić Mazurka gdzie się fragi zdejmuje za opłatą ale 12 godzin to trochę długo nawet jak na APO. Pewnie zaraz odezwą się gracze pewnego typu którzy nie wbili nawet jednego fraga przez miesiące ale tacy też są mile widziani ze swoimi wypowiedziami :)
Dodam, że to jest ots gdzie traci się od 1 sc do 16 sc przy perfect amulecie za zgon wiec 12 godzin czekać na fraga jest chore ?
jestem na tak. Co z tego ze ktoś dokupi 10 fragów jak przy full fragach trzeba czekać w "nieskończoność " aby się wyzerowały. Poza tym nie każdy gracz robi misje na dokupywanie fragów. także myślę ze to dobry krok w stronę wszystkich graczy.
Napisał to gość który przez całą swoją przygodę na mainie atakował tylko ys :D . "jakby się traciło coś za deada to owszem - byłbym za zmianą, ale teraz? Kpisz." piszesz tak dlatego ze wystawiłeś swoje chary na allegro? przecież gdyby za deda traciło się expa nie wbiłbyś 5k :cool:
Jestem na tak.. moze fragi w jakis sposob umilą nam pekando w city :) 12h stanowczo przesada 6h tak jak kolega napisal mysle ze bedzie odpowiednim czasem
Myślę, że to umili nam grę na Apo. Jestem jak najbardziej na Tak.
Szczerze jest mi to obojętne, bo mało co fragi nabijam xD
Ale zaznaczyłem TAK, bo te 12h to bezsens. Czekać tyle czasu, żeby móc kogoś fragnąć...
Tiki Tenii
21-03-2018, 20:57
propozycja dobra... na tak
jeśli nie z 12 na 6h to przynajmniej na 8 ;p
Nie glosuje w ankiecie gdyz jest mi to obojetne, jednak troche nie rozumiem propozycji - skoro ktos chce sie pobic to moze sie bic na ys i nigdy fraga nie straci zadna osoba? Propozycja wyglada bardziej aby kogos ciagle zabijac specjalnie co jak wiadomo nie zawsze jest fajne i gdy rzuca sie 3 oosby na 1 wiadomo ze ona nie przezyje - wiec zepsulo by to troche porzadek na serwerze.
Sir Mastah
22-03-2018, 10:39
Dobra propozycja, mam nadzieję, że wejdzie w zycie!
Poza tym nie każdy gracz robi misje na dokupywanie fragów. także myślę ze to dobry krok w stronę wszystkich graczy.
Dla Ciebie;] przecież ty byś nie wiedział gdzie robić misje (nie wiedziałeś jeszilem gdzie sa returned i resp stifa huehuehue)
Chłopie jakby się traciło coś za deada to owszem - byłbym za zmianą, ale teraz? Kpisz.
szkoda typie że jak kupiłeś don ja w takiej propozycji zarexa chyba byłeś na nie :( teraz kozak mając 5200 lvl? skończ klaunie.
#t
Już dawno powinno to być prowadzone. Zdecydowanie za długo się czeka
Zgadam się z Toba i jestem na tak.
@up
Prowadzić to można samochód XD
@T
Jestem na tak, 12h czekania na zniknięcie fraga to trochę porażka.
Zarexoholik?
22-03-2018, 19:50
Jak przeczytałem to aż pokusiłem się o małe śledztwo. :pisze: Tutaj twoja opinia na temat "ceny śmierci" na APO. (http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=1167587&postcount=4)
Jednak zbyt tanio?
#topic
Kosz czyjejś śmierci na APO kosztuje więcej osobę, która zabija. Wydaje się na poty, runy (uhy, walle, parale), a osoba traci 1 sc albo użycie perfect amuletu, które warte jest kilka sc. Zebranie 1 sc to kwestia sekund. Także więcej zachodu jest przy zabijaniu graczy niż korzyści. To nic nie znaczy, to darmowy teleport. Frag trwający 12h przy obecnych cenach doładowań to jakieś nieporozumienie. Przy takich cenach w ogóle nie powinno być ograniczeń w zabijaniu. Jednak na takie zmiany to o x lat za późno.
śmieszne fragi tak samo jak śmieszna cena za deda, fragujesz kogoś 5x pod temple koncza Ci sie fragi, a jedyne co on robi to pisze "juz po fragach hehe?"
zmienić fragi i ceny doładowań amuletów pozdrawiam
Jest spora przepasc pomiedzy cena amuletow.. nie wiem ile teraz broszka kosztuje, ale zapwne cos pomiedzy 15-20uc czyli za jednego deda tracimy az 20sc, w przypadku innych amuletow jest to 1sc, dlatego np o slach ludzie juz dawno zapomnieli, dajac 3wh i sla mamy juz amulet ktory ma xx ladunkow i dodatkowo dostajemy premie do predkosci... dlaczego nie ponosimy zatem jakiejs oplaty za te premie np przy doladowaniu amuletu? Moim zdaniem nalezy zmienic ceny, na poczatek do skromnych 5sc za doladowanie pandemonium/yeah bunny amuletu i 3sc soft/winged amuletu... Wtedy mozna myslec cos o skracaniu fragow...
/pomysl spoko, majac 13 fragow musialem dostac bana na tydzien zeby zobaczyc magiczne 0 fragow na koncie xd
Bolec uOrkiestra
24-03-2018, 19:13
Zmodyfikować ceny doładowania amuletu i będzie cacy, a jak nie to zmniejszyć czas fraga.
Propozycja została przyjęta.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.