View Full Version : Prezentuje swoją postać!
Witam, chciałbym zaprezentować swoją nową postać na serwerze. Pozdrawiam Azeffa :)
UIx7YCnvIes
ZAPOMNIAŁEM DODAĆ, ŻE POZDRAWIAM FANÓW ELO
Ketanol Dencabre
31-03-2018, 17:23
Przemek znowu baluje. Oby wiecej takich akcji, depo pelne XD
na tym swiecie tylko hakka sie nie zmienia XD
Bolec uOrkiestra
31-03-2018, 17:35
XDDDDDDDDD Życzę dalszych sukcesów.
Sasha APO
31-03-2018, 21:35
Czemu nie nagrałeś jak wyrzucałeś te przedmioty? Ciekawe skąd je miałeś Przemysławie. :o
Sorc Kingow
31-03-2018, 22:41
Takie itemy teraz z tych moobów na ANK spadają co jakiś czas. Także, wywalenie Shaman Seta, to może być "codzienność".
#duzyszacunekdlaadministracjiarmiaots sami spowodowali, że z itemami, to kiedyś musiało być wprowadzone do moobów(shaman sety,uw...).
Takie itemy teraz z tych moobów na ANK spadają co jakiś czas. Także, wywalenie Shaman Seta, to może być "codzienność".
#duzyszacunekdlaadministracjiarmiaots sami spowodowali, że z itemami, to kiedyś musiało być wprowadzone do moobów(shaman sety,uw...).
Jak ja nawet tam na tych najazdach nie bylem xd nawet nie wiedzialem ze takie cyrki sie tu dzieją dla mnie to juz nie ma znaczenia bo i tak co chwile bany dostaje xdd dlatego szybko sie trzeba pozbyc all =)
Ps:
http://i67.tinypic.com/2v3stna.jpg
Polecam
UKRADŁ MI Z DOMKU, nie pozdrawiam:(
Banujcie knura up, nic nikomu nie ukradlem duzo osob moze to potwierdzic sam mi inva dales wiec o co sie pultasz napisales zebym sobie wzial ...
@BTW
Pamietasz jak mnie w 2k9 okradles z postaci o nicku Hawkins? :) Mowilem Ci, ze sie kiedys na tobie odrobie wiec elo :D
First Mudzyn
21-04-2018, 15:01
Przemysławie bardzo ładna prezentacja postaci, jestem z Ciebie bardzo dumny, Pozdrawiam :>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.