Zaloguj się

View Full Version : Automatyczne najazdy podwojenie.

Bolec uOrkiestra
01-04-2018, 22:19
Elo. Proponuję podwoić automatyczne najazdy w ciągu dnia, iż godzina 12 automat to ludzie pracują albo są w szkole. Najlepiej dodać kolejny najazd na automat jako godzina 19. Okiś?

Sasha APO: i co z tego? XD Naucz się czytać ze zrozumieniem, bo widać masz z tym problemy.

Hakka
01-04-2018, 22:24
Elo. Proponuję podwoić automatyczne najazdy w ciągu dnia, iż godzina 12 automat to ludzie pracują albo są w szkole. Najlepiej dodać kolejny najazd na automat jako godzina 19. Okiś?

No w sumie to na tak, masz fart bo zagłosowałem a jak ja głosuje na tak to znaczy, że tak ma być. Godziny dobre sam akurat będę brał udział w tych zacnych najazdach pozdro.

Sasha APO
01-04-2018, 22:27
Typie, najazdy są automatyczne, są w różnych godzinach. Odpowiednich dla każdego gracza. Nie wiesz to nie zaśmiecaj tego forum. Nic nie trzeba zmieniać, jest dobrze. Jestem na nie.

mtflyfek
15-05-2018, 06:24
Widzisz Sasha Rookstayler chyba masz problem ponieważ większa części ludzi zagłosowała na tak.

Odnosnie pomysłu myśle ze to świetny pomysł, zawszecto jakas rozgrywka dla graczy. I jest to dla niższych lvl które pomagają w biciu i dla większych.

Oczywiście jestemna tak !

Hokage
15-05-2018, 07:06
Odpowiednich dla każdego gracza.:(.

nie kazdy gracz siedzi calymi dniami jak ty...?

tez jestem na tak. przeważnie najazdy sa w dzien gdzie jest kilka osob online...

Master.Lucas
15-05-2018, 16:06
Jak najbardziej na tak. Niektóre fale stoją i stoją do póki ludzie nie wrócą z pracy/szkoły. W godzinach wieczornych więcej graczy jest online co za tym idzie są ludzie do bicia owego najazdu.