View Full Version : Pokazanie zdobyczy z potworów, które występują w automatycznym najeździe na Ankaros!
Sasha Rookslayer
11-05-2018, 20:00
Witam, jak w tytule.. Proponuje, aby na stronie głównej powstała informacja o automatycznym najeździe, kiedy się zaczął, jaka jest aktualnie fala, no i najważniejsze: aby pokazano wszystkie moby z każdego przedziału oraz zdobycz z nich - można zachować nadal w tajemnicy zdobycz z bossów. ;)
Zapraszam do głosowania.
Temat można przenieść do działu: Strona / Forum / Konto (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=114)
Darkside Czarodziej
11-05-2018, 20:04
Jestem na tak.
Skoro już pojawiły się zmiany na stronie ( aktualizacja loota ) to czemu by nie dodać również zdobyczy z m00bków najazdowych.
Dobra robota b00b
Również na tak, zresztą to powinno zostać wprowadzone od razu.
:cool:
Jestem na nie. Takie informacje nie powinny byc nigdy ujawniane.
Bez ujawnienia co wypada z nich - tak. W końcu ktoś będzie prosił o częstotliwość i nikt już zupełnie nie będzie chodzić na te najazdy (niskie poziomy...). Lepiej, żeby loot został tajemnicą ;p
Tiki Tenii
12-05-2018, 09:00
szkoda czasu na takie bzdety... lepiej zająć się nowymi respami i upem ;)
Jestem na nie...
Ludzie dowiedzą się że nic nie leci i przestaną bić najazdy... choć prawie wgl już ich nikt nie bije ;s
Oczywiście jestem na nie. Po co to komu? Szkoda czasu na takie rzeczy ;] mają inne obowiązki niż dodawanie czegoś co sobie wymyśliłeś.
jedynie co to mogli by zrobić specjalny kanał na info o najeździe bo jest straszy spam
jestem na nie
Komunikat na stronie o najeździe oraz przedział fali był by jak najbardziej w porządku, w grze mógłby być co 30min bo teraz jest lekki spam lecz i tak tego nie zrobią bo za pewnie nie mają czasu a aktualizacja jest ważniejsza.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.