View Full Version : Meshe w City of Dream
Sorc Kingow
15-05-2018, 17:50
Witam
Wychodzę z propozycja znacznego zwiększenia ilości mobów na respie w COD.
Jest to jedyny tak duży resp tych mobów, a jest ich tam bardzo mało i w bardzo dużej odległości od siebie, do tego jest tam masa niepotrzebnych gór, budowli i innych utrudnień, które zniechęcają do polowania w tym miejscu.
Proponuje wiec usuniecie niektórych ścian (lub całych budowli) i co najmniej podwojenie ilości występujących tam mobków.
Resp po przebudowie zyska spory potencjał i będzie dobra alternatywą dla OTS Kingów i Bally.
Na poziomie 0, jest ich około 20 szt w dużej odległości.
http://oi68.tinypic.com/2ew1gft.jpg
A na poziomie 1+ ok. 15 szt.
http://oi67.tinypic.com/17uz5f.jpg
Zobaczcie ile ogólnie jest nie potrzebnej przestrzeni zapełnionej ścianami, kratami i zbyt dużą ilością drzewek.
http://oi65.tinypic.com/2iuqs9k.jpg
Słaba propozycja, najlepiej ten resp przeniesc wrzucić na jego miejsce jakiegos npc od nowych rzeczy :)
Sasha Rookslayer
15-05-2018, 17:59
Nie wiem kto w tej chwili byłby w stanie przerobić owe respawny. Moim zdaniem respawn jest ładnie zrobiony, sporo tego wszystkiego przez co urozmaica ten cały teren.
Niech zostawią teren, a dodadzą więcej meshów (np. do każdego jednego dodać 2-3 kolejne) i myślę, że będzie po problemie. Jestem na tak.
Wystarczy znacznie zwiększyć ilość meshow na respie i będzie spoko, jeszcze poruszył bym temat innych potworów, moim zdaniem także powinien być jakiś mass resp kingow queenow itp a nie tak ze jest dodany jeden big resp bally i niektórzy siedzą tam do 2k była by wtedy większą alternatywa.
Tiki Tenii
15-05-2018, 18:36
Nie wiem kto w tej chwili byłby w stanie przerobić owe respawny.
Wydaje mi się, że usunięcie kilku krat, drzewek czy ścian nie jest aż tak czasochłonne ;)
@t
Jestem na tak. Można by było coś zrobić z tym terenem.... dodać więcej mobów i usunąć niekute elementy....
Idąc tym tropem poprawiania respawnów można by było zrobić coś z fruberami na sky i na can :p
Przypomnę tylko że podobne akcje poprawiania respów miały już miejsce więc nie ma przeciwwskazań aby nie poprawić i tego respa meshów ;ppp
- przebudowany resp Wardów w City Of Dreams - jest ich teraz nieco więcej na szerszych korytarzach,
Mnostwo osob taskowalo tam misje u Ahmeda i jakos nikomu nie przeszkadzal aktualny stan. Jestem na nie, bo sam szybko sie z tym uporalem.
Poza tym wiekszosc dzisiejszych respow wyglada jak gowno, a to jedne z ladniejszych miejsc na mapie.
Mesh to i tak głównie jedynie potwór do zrobienia do misja ahmeda więc i tak nie będą tam expić, bardziej bym się skłonił dodać jakiś mass resp kingów, queenów, umy itp tak jak płatne ank lecz zamiast płacić kasą mogłby by być kryształy z potworów najazdowych ank.
Zarexoholik?
17-05-2018, 09:57
Całkowicie zapomniane miejsce, w sumie jak większość starych respów. Zamiast dodawać nowe rzeczy powinni poprawić stare, które by odżyły i były wykorzystane, a tak x terenów mapy się marnuje.
Jestem na TAK.
Przerobili ville to i to by dali rady na pewno.
Gdyby zmienili resp i dodali troszke expa to i tam pewnie ludzie chodzili by expić. Szkoda dodawać nowe respy z nowymi potworkami jak stare fajne się marnują.
Jestem na tak pomimo że musiałem je bić do ahmeda i zeszło mi to sporo czasu.
Zgadzam się , że powinni dodać coś nowego, a nie. Nic przecież tam nie ma trudnego.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.