View Full Version : Nowy npc z manasami, oraz bonusowy weekend
Komornik
16-06-2018, 16:12
1.Moją propozycją było by wprowadzenie nowego NPC u którego trzeba by było wykonać 10 mijsi po czy NPC sprzedawał by nam manasy, które dają 25% więcej niż green manas, a 25% mniej niż blue manas, oczywiście misje nie były by proste, a koszt owego gbp manasow wynosił by od 20-35sc w zależności od poziomu.
2. Drugą moją propozycją jest wprowadzenie 2x większego expa na weekend, był by to jeden weekend w miesiącu, oraz wprowadzenie 2x większego lota również jeden weekend w miesiącu, wyglądało by to tak że np, w miesiącu czerwcu w wybrany weekend był by 2x exp, a w miesiącu lipcu 2x większy loot i tak na zmiane.
Jesteście na Tak?
Jesteście na Nie?
Wypowiedz się w komentarzu co o tym myślisz.
Sasha Rookslayer
16-06-2018, 16:18
1. Jeżeli dla Ciebie mało daje zielony megamanas to polecam ładować manę niebieskimi.
2. Są Maratony co kilka miesięcy wraz z różnymi eventami - starczy.
Jeżeli ta gra jest dla Ciebie za trudna to polecam nie grać. :v
Nie i nie.
UlaKrasula
16-06-2018, 16:21
Moim zdaniem spoko , Na RL-U nikt nie płacze że jest 2x loot , exp , respawn , urozmaici to grę przyjdą nowi bo zobaczą coś ciekawego ! gra musi się rozwijać a jak ludzie płaczą że nieeee bo wbiją lvl na realu jest już 1300 i co płacze ktoś ?? albo że ludzie mają po 5 bp cc ? 100x w staku ??? . Nie nikt nie beczy bo siedział i zdobył ! ten server albo się rozwija albo go zamknijcie ! bo już teraz nie ma co robić na servie ! co wbijesz lvl zrobisz te lipne misje na eq , ahmeda i co ?? znów jakiś update po którym w 2 msc bedzie lipa ? bo już zrobią cały quest ?? żenada :( i krzyk płaczków którzy beczą niesamowicie o to że oni się męczyli . Tak to nigdy nic nie będzie jak tylko na nich uwagę zwrócicie . Pozdro
Czysto teoretycznie propozycja nr 1 jest okej pod tym względem, że w końcu
nastąpiła by zmiana w kierunku manasów, które na pewno by były używane
szczególnie przez profesje magiczne.
Propozycja druga jest bardzo spoko.
Sir Avengo
16-06-2018, 17:12
Propozycja nr 1 mało potrzebne rozwiązanie, jeśli nie działały by jak niebieskie na F to nie wiele wniesie do gry. Nie przejdzie, nie jest to pierwszy temat żeby coś zmienić, dodać, propozycje na forum przechodzą a na serwie ich do dziś nie ma.
Propozycja nr 2 bardziej mi się osobiście podoba i nad nią można by było pomyśleć :)
Odpalenie expa / lota wymaga mniej niż wykonywanie misji / podmienianie mapy xD
Pierwsza propozycja jest trochę średnia, jakoś tego nie widzę tutaj. Przecież macie jajka, które lecą często z Nili, więc?
Druga jest bardziej ciekawa, w sumie jakieś urozmaicenie... W szczególności większy loot. Szybciej by można podropić itemy do Ahmeda itd.
Daje obie na tak, ponieważ i tak tego nie wprowadzą, więc co mi szkodzi? XD
Pierwszy z manasami ok, od dawien dawna są tylko zielone z tych które używamy zazwyczaj, można by coś zmienić.
Druga propozycja ok, ale niech to nie beda tylko weekendy, błagam. Dajcie coś dla tych co weekendy maja zajete :)
A tak prawde mowiac, to nie ma sensu robic propozycji bo i tak nie wprowadza elo
Jestem na nie!
Chcesz się więcej manasować? Jedz jajka tyle w temacie...
Tony Stark
16-07-2018, 07:23
Jak na te chwile każde urozmaicenie gry jest na +, dodatkowo silniejsze manasy zachęca ludzi do wciskania hotkeya z manasem. Zaznaczam tak dla obu propozycji.
Dominikaa
16-07-2018, 22:13
są runy na zwiększenie manasowania oraz itemy typu magical turban i jajka co to wzmacniają ale faktycznie po za tymi coś by się przydało bo czasami jest denerwujące stanie przez dłuższą chwile i manasowanie po paredziesiąt tysięcy many...
fajne by były urozmaicenia loot/exp ale fajnie ktoś napisał o zwiększeniu loota do ahmeda nie których przedmiotów albo na kostiumy a nie poprostu itemy i sc'ki, kolejne że nie ma respów na wiele przedziałów lvl'owych jak np od 900lvl- 2000lvl wszyscy lecą bally ank i w taki weekend by była masakra... kiedyś jak np najlepsze opcje na exp były kingi których respów było sporo jak np lost, magic, cod...
co do manasow to fajnie jakby te zielone dawaly z 20% wiecej ale zeby quest nie byl trudny zebys sobie zrobil go swoim 5k lvlem
co do expa na weekend to nie wiem, ja bym wolal losowo 2 dni w tygodniu
Była tutaj fajna propozycja aby ulepszyć magican turban tak aby był używany lecz gracze standardowo są na nie jak widze xd
a taki używany itemek z ahmeda był by całkiem spoko
Brakuje Ci many na druidzie ? mogłeś kupić inną profesję skoro nie ogarniasz many. Jakoś tyle lat są te same manasy i jakoś ludzie grali, wbijali wysokie lvle, było ok... nagle źle!
Co do 2 propozycji to jaja se robisz? Są (czasem) maratony, jest !speed + jakie respy? i nie 1 a kilka... Wiesz jakie lvle ludzie wbili bez !speed'a i na małym (można powiedzieć jedynym z możliwych) respie wardów na cod? gdzie ciągle ktoś expił i ciągle było pvp o kilka potworów. chyba jednak nie ;]
#nizej
typie masz czar adite mana to z niego korzystaj i nie nabijaj postow
Zarexoholik?
22-07-2018, 15:00
Powinni usunąć ten temat ze względu na tragicznie dobrane odpowiedzi w ankiecie. Pierwsza, jak i druga propozycja nadaje się do kosza. Nie róbmy z tego umierającego OTS'a trupa. Także nawet nie zaznaczam odpowiedzi w tej twojej śmiesznej ankiecie, tutaj ją wyróżnię.
1. NIE
2. patrz jak wyżej
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.