View Full Version : Magical turban
Witam, z jednej z misji ahmeda otrzymujemy magical turban który wzmacnia nasze manasy o 10%, moim zdaniem gdyby jeszcze tak jak hota dawał 5/10% expa był by spoko i był by częśćiej noszony przez graczy a my wreszcie mielibyśmy jakiś konkretniejszy itemek z ahmeda. Dodaje ankiete.
Tak, jasne. A w piekle powinni postawic tablice z kombinacjami.
Jestem na nie.
mtflyfek
25-06-2018, 14:27
Oczywiście ze na nie!!
Dawniej nie było nawet speeda i jakoś ludzie grali i expili i było fajnie !
Sasha Rookslayer
25-06-2018, 15:43
A może do tego jeszcze dodać bonus w postaci dodatkowego 5% speeda? Jesteś śmieszny pisząc taką propozycje.
Ciesz się, że w ogóle dany turban daje jakieś właściwości. Jestem na nie.
Shakur666
25-06-2018, 19:14
A może do tego jeszcze dodać bonus w postaci dodatkowego 5% speeda? Jesteś śmieszny pisząc taką propozycje.
Ciesz się, że w ogóle dany turban daje jakieś właściwości. Jestem na nie.
Srasz sie tymi 5% do sppeeda jak by to coś znaczyło
Chłop napisał propozycję mozna się zgodzić lub nie ale pisanie pizdowate typu jesteś smieszny przez typa który poł zycia przemarnował w tibi.Typie chcesz wysmiac propozycje a jednoczesnie jestes najwiekszym posmiewiskiem na tym forum i nie tylko na tym rozumiesz to??.Zamiast pierdolic bzdury to podaj jeden powód dlaczego nie i wypierdalaj stąd mule zajebany.Widać że jestes pizdą w rl życiu i do tego tępą
Jestem na tak myślę że to by trochę urozmaiciło ten nudny jak flaki z olejem server. Kazda propozycja cos wnosząca i zmieniająca na ots w którym gra 30 osob jest ok.PO za tym quest typu ahmed powinien dawac za te zadanie cos konkretniejszego niz takiego gówniane itemy
Sorc Kingow
27-06-2018, 10:27
Zaznaczyłem TAK. Ale mógłby ten turban dawać losowo do 10% użycia soul mixturki. Wtedy byłby częściej używany. 5% SPEEDA? przecież mamy już od 1200 quest na 20 minut dodatkowego speeda.
Master.Lucas
27-06-2018, 11:18
Masz juz arene ze speedem hote ktora dodaje expa i teraz chciałbyś polaczyc manasowanie i dodatkowy exp? Troche przeginasz jak nie potrafisz sie manasowac polecam niebieskie manasy lub czar adite mana :)
Jestem na nie
Może po prostu temu turbanowi dodać także 3% ataków magicznych tak jak ma to zwykły turban i będzie spoko?
Oczywiście że nie :) Dziś masz tyle expowisk do szybkiego expienia i jeszcze chcesz + do hoty.
Jestem na nie.
ja jestem na tak, po to robi sie te misje zeby miec z tego profit
albo zachowasz taki item sobie albo go sprzedasz za fajna sume
Zarexoholik?
22-07-2018, 15:02
Na obecną chwilę większość przedmiotów od Ahmeda jest bezużytecznych. Tak to jest jak przedmioty, czy questy robi osoba, która nie ma pojęcia o grze i wprowadza do gry swoje udziwnienia bez konsultacji z graczami.
Tak to jest jak przedmioty, czy questy robi osoba, która nie ma pojęcia o grze i wprowadza do gry swoje udziwnienia bez konsultacji z graczami.
dokladnie, zawsze wchodzi update i cos jest źle zrobione a potem trzeba czekac miesiacami na poprawki o ile takie wogole wejda xD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.