PDA

View Full Version : Restart Apo?

Hakka
27-06-2018, 15:04
Witam, kto by zagrał na nowym serwerze bez uw shaman setu itp? Od początku wszystko. Np od czasu 2012 roku.

Jedna rzecz mnie zastanawia, dali na nie te osoby które praktycznie nie graja? ;3 Scuv Azielu$ Hokage Jim Carry Nektar! Sorc Kingow Tony Stark

Tony Stark
27-06-2018, 16:20
Może jeszcze bez trainerow, profesji, depo, temple i wgl będziemy się logować stać i pajacowac tak jak to masz w zwyczaju robic? Zdecydowanie jestem na nie.

@down drugi server spowoduje upadek pierwszego

djakon
27-06-2018, 18:32
Drugi, niezalezny od glownego z wiekszym expem i moge pograc dla beki.

Dominikaa
27-06-2018, 20:00
osobiście bym w taki sposób zakończył przygode i już nigdy nie powrócił, bo większość z nas jest już dorosła i ma swoje obowiązki, nie ma czasu by od nowa bić sensownego lvl'a ...
Ps, jestem na nie;/

C9 Fanboy
27-06-2018, 20:39
jeżeli ktoś chce tu mieć 3 cyfry na liczniku online to reset jest jedyną opcją, ale towarzystwo 10 typa, w tym 5 "mistrzów" gry też brzmi kusząco.

Azielu$
27-06-2018, 22:22
Jedna rzecz mnie zastanawia, dali na nie te osoby które praktycznie nie graja? ;3

W sondzie zadałeś pytanie "kto by zagrał" to odpowiedziałem. Nie wiem z czym masz problem.

/Scuv x2

Min.taL
28-06-2018, 02:48
Takie propozycje pojawiały się na tym forum już od 2015 z tego co pamiętam, więc jeśli wtedy nie przeszły, teraz też nie przejdą. Ogólnie to jestem na tak, co nie zmienia faktu, że to i tak nie wypali, mortiis czy tygrys nie mają czasu zajmować się tym serverem, a ty chcesz jeszcze, żeby zrobili reset wykasowując większość przedmiotów i zostawiłoby to ich rozmyślając, czy powinni wrócić do jakichś starych map, które moby jeszcze usunąć itp, więc sora ziom, ale ten pomysł nie wypali za żadne skarby.

PS Jak ktoś nie zgadza się z twoim pomysłem, to nie musisz od razu najeżdżać na tych co się z nim nie zgadzają, bo pokazujesz tu tylko, że chcesz resetu servera, bo nie masz wysokiego lvla i boli cie to

Samuraj
28-06-2018, 20:49
Ty już sam kolego nie wiesz co ty za bzdury tu wypisujesz to nigdy nie przejdzie tak jak wyżej nie masz h lvl,a to masz wyjebane ja na ten przykład mam i nie chce restartu ale to chyba jest oczywiste :) a co do tematu kiedyś było powiedziane przez kogoś z góry że chary nie będą pokasowane tym bardziej nie bd resu to tyle.

Kacper!
29-06-2018, 00:35
Tak jak ktoś wspomniał, nowy serwer = upadek tego więc raczej na nie. Może bym wszedł, ale to jakieś 10 lat temu jak miałem czas tyle expic;p

Lizaczek
29-06-2018, 17:52
Ja to chyba nigdy nie pojmę na chuj komuś 3k lev na serwerze, gdzie gra 30 osób na krzyż.

Jestem na tak